Hep mi böyle olcak ?

Bunlar ailecek böyle malesef..kıskançlık ve aşırı sahiplenme durumu var..bunaltti ama bu bni gerçekten çok

bence bu ne kiskanclik ne sahiplenme sen agac kovundanmi ciktin. Sevgi olmak zorunda degil ama ailene kesinlikle saygi duymali. Gönderirim ne demek yaw kabul edemiyorum. Bak canim benim babamda babaannemin doldurusuyla bazi sebeblerden annemi kac yil ailesinin yanina göndermedi. Biz Türkiye ye tatile giderdik görüsmeden dönerdik. Cocuktum cok iyi hatirliyorum bir iki gizlice gittik. Düsün dayimlari ilk tanidigimda 10-12 yaslarinda bir cocuktum. O yüzdeen hic kuzenlerimle sicak bir iliskim olmadi. (büyük dayimin cocuklari) Tekrar görüsmeye basladiklarinda zaten 13-14tüm gerci. ama annemin ailesine hep soguk kalmisti. ama suan eminimki öyle pismanki birincisi yazik, günah ne demek anne evladi görüstürmemek o sebebtendirki dayimlara cok cok yardimci olur her konuda. Suan sükür hicbir s1k1nti yok (zaten babaannemlede görüsmüyoruz) ama gel görki o yillar geri gelmiyor. Yazik annemde karsi cikamamis. Zaten ailesinden uzakta gurbete yurtdisina gelin git birde ailenle görüseme. Berbat birsey. Tavrini kesin bir dille güzelce konusarak koymayi dene baktin olmuyor daha sert olursun.

@pamuk helva üzüldüm gerçekten babanızin yaptığına. .bi insanı ailesinden ayırmak onlarla bağını kesmesini istemek bilmiyorum nasıl bir vicdan? Tuhaf bi durum tam nasıl davranır bilemiyorum ki.. bi de yapılan şeylere karşı kin tutuyor yarın birgün bi problem olsa unutma yazar onu. .

Kalmicak kesinlikle. .ama onuda seviyorum konuyu nasıl ascaz bilmiyorum.. giderim fln deyince işi büyütüyor olmaz diyor benim dediğim olcak fln filan

insallah hayirlisi olur
yorum yaparkan vicdanli davranmaya calisiyorum, hani ayril demek yorumlayan taraf icin en kolay cözüm
ama su da bir gercek, burda okuduklarima, gercek hayatdaki sahit olduklarima göre yorum yapacak olursam evlendikten sonra düzelmiyor genelde

en yakin akrabalarimdan birini örnek gösteriyorum (akrabam erkek)
esinin ailesi 500 metre ilerde olmasina ragmen karisini annesine göndermiyor dogru düzgün
neden? evdeki bekar teyzeleri 3 yasindaki kizina iyi örnek degillermis, cok özgürlermis....

tesekür ederim iste cahilmis doldurusa gelmis, babamin ailesini zaten oldum olasi sevmedim. Kinci, nefret dolu insanlar. Hakkinda hayirlisini dilliyorum.

İnşallah gerçekten.. Bende iyi olsun isterim. Ki O kadar çok bunun hakkında konu okudum ki geleceğim hakkında kaygıdayim. .Ne yapsam bilemiyorum artık

İnşallah gerçekten.. Bende iyi olsun isterim. Ki O kadar çok bunun hakkında konu okudum ki geleceğim hakkında kaygıdayim. .Ne yapsam bilemiyorum artık
hemen ayril kac kurtul demek bana göre degil. Oturup yüzyüze güzelce bu konuyu konusun.

Ilk basta suclama yapici olmaya calis ama kesinliklede kendini nasil hissetigini söyle. Söyle söyle davransan daha mutlu olurum anliyorum sende kirildin zamaninda dayima ama geride kaldi bunlar falan filan iste. Birazda empati kurmasini sagla Baktin laftan anlamiyor kesin ve daha sert bir dille böyle birseyi kabul edemyecegini söyle.

en güzel yol konusmak, anlatmak ama kavgayla degil
erkek kardesim var yetiskin ve kiz kardesimin esi, kardes gibi gördügüm
ikisininde bire bir kendi söyledikleri, tatli dille sevdikleri kadinin onlara herseyi yaptirabilecegi!

ama ha baktinki konusmaktan anlamiyor halen gitmiceksin diyor, ozaman bil ki bu adamla ömür gecmez
cünkü ne olsa kendi bildigini okur, senide kendi isteklerine göre yönlendirmek icin baski uygular

Doğru soyluyorsuniz çünkü ben üstüne gittikçe oda ters tepti daha onada bindirdi..sakın olmaya çalışayım biraz bende fevri davranıyorum bazen..çok teşekkür ederim gerçekten :)

Ayril demek kolay zaten ama herşeyde ayrilirsak eminim ortada evli sevgili kalmazdı. .yalan söylemeyimpek böyle konuşmadım bende sert çıktım oda.. sonrada birbirimizi kirdik.. deniycem teşekkür ederim cokkk :)

Ayril demek kolay zaten ama herşeyde ayrilirsak eminim ortada evli sevgili kalmazdı. .yalan söylemeyimpek böyle konuşmadım bende sert çıktım oda.. sonrada birbirimizi kirdik.. deniycem teşekkür ederim cokkk :)

Rica ederim canim ben herzaman öncelikle güzelce konusma taraftariyim. Sinirle oturan zararla kalkiyor. INsanlarin cogu iliskilerde sorunlardan bahsedilince hemen savunmaya gecebiliyorlar (yada kestirip atiyorlar) kimse suclanilmaktan hoslanmaz. Istersen ilk olarak yazili olarak anlatmaya calis ki savunmaya gecemesin okusun, düsünsün (onu en iyi sen tanidigin icin sen karar ver artik) sonra yüzyüze konusalim dersin sonunda. Ama en önemlisi ilk etapta suclayici cümleler kurma anliyorum sende haklisin ama iliskimizde söyle olsaydi daha iyi olabilirdi daha mutlu olurdum gibi. Birde böyle dene bakalim.

arkadaşım evlilik çok zor iş. idare edebilmek çok zor. ama karşılıklı anlayış ve güven çok önemli. senin ailenle görüşmen şuan bu kadar sorun yaratıyorsa ileri de daha büyük sorun yaşayacağının göstergesi. bence ailenle görüşme konusunda izin alman bile sorun. sana saygı duymayı ve güvenmeyi bilmeli. bu da sağlam bi ilişkinin olmazsa olmazı.bu sorunu çözmeden evlenmeni tavsiye etmem. umarım çözüme kavuşturursun

Kesinlikle haklısınız. .kafamı karıştıran nokta sadece onunla nisanlanmami istemeyen akrabalarima bunu yapıyor.. Bi teyzeme kendi götürüp bırakmıştı.. ama dediğim gibi tam kestiremiyorum da anneme karşı tutumu sürekli değişiyor :) ve aile yapilarida kıskanç ve sahiplenici.. tabi bunu gelin üzerinde uyguluyolar sadece :)

Aynen ve bunu bende yapıyorum o bir hatamı söylediğinde sert tepki verebiliyorum bazen.. Ki eminim oda bu konuda kesin yapacak. Bi de böyle deniycem..yalnız bu kimseye güvenmeme durumunu napcam bilmiyorum.. geçen sene bizden bi alt dönem tanıdığım 2 erkek yanımda kızlarda vardı bi yemek yemistik ama çocukları taniyodum iyiler bunu öğrenince hep başıma kakti hep.. hala unutamadim diyo ara ara hatırlıyor isim zor

Kendiniz söylüyorsunuz ailecek böyleler diye, bence çok iyi düşünün bunu ömür boyu çekersiniz.
Bugün dayına gitme der, yarın annene gitme yok şuraya gitme diye uzar hapis hayatı yaşarsın.
Gönderirim diyo ama hiç guvenemiyorum.. Çünkü kimseye guvenmiyo erkek Milleti sen tanımazsin kimseyi fln diyo ya sanki kendi cinsiyeti farklı. .

arkadaslarinla yemek yedin diyemi?

Öyle devam eder. Evlenirsen işin çok zor . Eşim de aynı ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…