- 4 Aralık 2017
- 42
- 27
- 3
- Konu Sahibi Yudumluksevgi
-
Herşey bu kadar mı aksi olur bu dönemde? Yoksa bizim aksiyizNeyse ki yalniz değilmişimahhhaaahhh anormal miyim diyordum bende geliyorlar üstüme üstüme
Benim de regl olmadan yaklaşık 1 hafta önce çok iştahım açılıyor, tatlı krizim de regl olunca başlıyor :)yoo hamileyken adet olunmuyor zaten
adet olacağım zamanlar da diğer zamanlardaki gibiyim bir gerginlik olmuyor. yalnızca canım tatlı istiyor.
Vallahi Harikasınız bu yönden hiç düşünmedim ama bana nafile maalesef:) pozitif düşünmeye çalışsan...
Bak ne güzel yumurtlaman oluyor, yumurtalıkların çalışıyor, vücudun yapması gerekenleri yapıyor...
Tek başına yeterli olmasa da bu bile doğurgan olduğunu gösteriyor...
Regl olmak için ilaç kullananları düşün (Allah hepsine yardım etsin İnşallah)
Normalde de var canım ama bu dönem misline ulaşıyor ahh o zaman çeksinler beni çekebilirlerse. Ben kendimi çekemiyorumHerşey bu kadar mı aksi olur bu dönemde? Yoksa bizim aksiyiz
Biliyorum hamilelikte adet olunmadığını:) tatlı benimde canım çok isteryoo hamileyken adet olunmuyor zaten
adet olacağım zamanlar da diğer zamanlardaki gibiyim bir gerginlik olmuyor. yalnızca canım tatlı istiyor.
sıcak suyun içine bolca şeker atıp için. şerbet yani. iyi geliyor ağrılara.Benim de regl olmadan yaklaşık 1 hafta önce çok iştahım açılıyor, tatlı krizim de regl olunca başlıyor :)
Ama çok şiddetli ağrılarım oluyor
Ben de kadınların bi sürü şeyi abarttığını düşünürüm ama İnan bu onlardan biri değil. Regl öncesi sendrom diye ciddi bi hastalık var yanılmıyorsam Amerika’da kadınlar bu hastalığı kanıtlayabilirse o dönemde işledikleri suçlarda indirim alıyorlar. Bende sinir öfke değil derin bi melankoli ve depresyon yapıyor bi şekilde kontrol edip kendime hakim oluyorum ama olamayanları da anlıyorumbende hiç olmuyor böyle şeyler. biraz kendinize hakim olmalısınız.
Haftaya denerim, teşekkürler :)sıcak suyun içine bolca şeker atıp için. şerbet yani. iyi geliyor ağrılara.
Yalnız olmama seviniyorum. Keşke kolay atlatmayı başarabilsek o zaman ben benim gibi Kadınlar için çok daha mutlu olacağım. Ben eşime yansıtmayı bırakın adama sarıyorum direktBende öyleyim tek başımayken ağlama krizleri yaşıyorum. Fazla yansıtmamaya çalışıyorum eşime. Ama yinede anlıyor. Hemde geçmişte yaşanan kötü şeyler aklıma gelip daha da sinirlerimi bozuyor.
Bunu duymuştum. Ciddi durum aslında bende sinir, öfke nöbeti, depresyon kafamda sürekli olumsuz düşünceler. Hatta bişeyleri sinirden kırdığım olduBen de kadınların bi sürü şeyi abarttığını düşünürüm ama İnan bu onlardan biri değil. Regl öncesi sendrom diye ciddi bi hastalık var yanılmıyorsam Amerika’da kadınlar bu hastalığı kanıtlayabilirse o dönemde işledikleri suçlarda indirim alıyorlar. Bende sinir öfke değil derin bi melankoli ve depresyon yapıyor bi şekilde kontrol edip kendime hakim oluyorum ama olamayanları da anlıyorum
Ben de kadınların bi sürü şeyi abarttığını düşünürüm ama İnan bu onlardan biri değil. Regl öncesi sendrom diye ciddi bi hastalık var yanılmıyorsam Amerika’da kadınlar bu hastalığı kanıtlayabilirse o dönemde işledikleri suçlarda indirim alıyorlar. Bende sinir öfke değil derin bi melankoli ve depresyon yapıyor bi şekilde kontrol edip kendime hakim oluyorum ama olamayanları da anlıyorum
Bunun için doktora görünebilirsiniz yukarda bi arkadaş da söylemiş Doğum kontrol ilaçlarıyla bu sendromu bastırabiliyorlar diye biliyorum. Ben genel olarak kendimi depresyona eğilimli gördüğüm için terapiye gidiyorum bunu da biraz yatıştırdıBunu duymuştum. Ciddi durum aslında bende sinir, öfke nöbeti, depresyon kafamda sürekli olumsuz düşünceler. Hatta bişeyleri sinirden kırdığım oldu
Orda haklısın kimse aşırı sinirliyim diye müdürüne patlamıyortamam ben böyle bişey yok demiyorum ama bu stresi yaşayan kadın iş hayatında mesela çalışma arkadaşlarına terör estirebiliyor mu? hayır. sadece dişi geçene yani eşine karşı kullanıyor. bu bana yanlış geliyor.
Bu konuda haklısınız dişimizin geçtiğine yapabiliyoruztamam ben böyle bişey yok demiyorum ama bu stresi yaşayan kadın iş hayatında mesela çalışma arkadaşlarına terör estirebiliyor mu? hayır. sadece dişi geçene yani eşine karşı kullanıyor. bu bana yanlış geliyor.
koyduğum smiley anneadayıymışHamile misiniz ? :)
Aynenkoyduğum smiley anneadayıymışşimdi farkettim ve neden sorduğunuzu şu an anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?