Hep mi böyle psikoloji alt üst olacak?

Bende öyleyim tek başımayken ağlama krizleri yaşıyorum. Fazla yansıtmamaya çalışıyorum eşime. Ama yinede anlıyor. Hemde geçmişte yaşanan kötü şeyler aklıma gelip daha da sinirlerimi bozuyor.

yoo hamileyken adet olunmuyor zaten
adet olacağım zamanlar da diğer zamanlardaki gibiyim bir gerginlik olmuyor. yalnızca canım tatlı istiyor.
Benim de regl olmadan yaklaşık 1 hafta önce çok iştahım açılıyor, tatlı krizim de regl olunca başlıyor :)
Ama çok şiddetli ağrılarım oluyor

Vallahi Harikasınız bu yönden hiç düşünmedim ama bana nafile maalesef tabii Allah yardımcıları olsun onların yaşadığı sorunlar da psikolojik olarak daha çok etkiliyordur . Bizim yine en fazla bu durum toplam 10 günü bulup geçiyor .

bende hiç olmuyor böyle şeyler. biraz kendinize hakim olmalısınız.
Ben de kadınların bi sürü şeyi abarttığını düşünürüm ama İnan bu onlardan biri değil. Regl öncesi sendrom diye ciddi bi hastalık var yanılmıyorsam Amerika’da kadınlar bu hastalığı kanıtlayabilirse o dönemde işledikleri suçlarda indirim alıyorlar. Bende sinir öfke değil derin bi melankoli ve depresyon yapıyor bi şekilde kontrol edip kendime hakim oluyorum ama olamayanları da anlıyorum

Bende öyleyim tek başımayken ağlama krizleri yaşıyorum. Fazla yansıtmamaya çalışıyorum eşime. Ama yinede anlıyor. Hemde geçmişte yaşanan kötü şeyler aklıma gelip daha da sinirlerimi bozuyor.
Yalnız olmama seviniyorum. Keşke kolay atlatmayı başarabilsek o zaman ben benim gibi Kadınlar için çok daha mutlu olacağım. Ben eşime yansıtmayı bırakın adama sarıyorum direkt

Bunu duymuştum. Ciddi durum aslında bende sinir, öfke nöbeti, depresyon kafamda sürekli olumsuz düşünceler. Hatta bişeyleri sinirden kırdığım oldu

tamam ben böyle bişey yok demiyorum ama bu stresi yaşayan kadın iş hayatında mesela çalışma arkadaşlarına terör estirebiliyor mu? hayır. sadece dişi geçene yani eşine karşı kullanıyor. bu bana yanlış geliyor.

Bunu duymuştum. Ciddi durum aslında bende sinir, öfke nöbeti, depresyon kafamda sürekli olumsuz düşünceler. Hatta bişeyleri sinirden kırdığım oldu
Bunun için doktora görünebilirsiniz yukarda bi arkadaş da söylemiş Doğum kontrol ilaçlarıyla bu sendromu bastırabiliyorlar diye biliyorum. Ben genel olarak kendimi depresyona eğilimli gördüğüm için terapiye gidiyorum bunu da biraz yatıştırdı

Orda haklısın kimse aşırı sinirliyim diye müdürüne patlamıyor

Bnm adet takvimim ( eşim )
Eşim artik yeter diyo. Her ay evde teror estirmelerinden biktim diyo napiyim yani gecen aglarkan gulmeye basladim
Eyvah seninkiler yolda heralde diyo

Benim olmasına yakın dönemde tatlı isteğim ayyuka çıkıyor...
dün 6 tane baklava yedim 6 yaa 6 bildiğin 6 şimdi ayıktım

Bu konuda haklısınız dişimizin geçtiğine yapabiliyoruz

Daha dün aynı sebepten dolayı eşimi kırdım..
Farkında alttan alıyor ama benim gerçekten dengem tamamen alt üst oluyor yani bir anda bambaşka bir kadın oluyorum
Sanki canavar çıkıyor içimden , inanılmaz gergin oluyorum ayrıca iş yerinde müdürüme de gerginlik yarattım en azından kendim olarak konuşayım diş geçirebildiğime değil ; önüme geçene yapıyorum ne yazık ki
Memnun muyum hayır asla değilim çok üzülüyorum , çok vicdan yapıyorum en iyisi doktora görünmek ama doğum kontrol hapı da hormonları alt üst etmez mi üstelik bebek istiyorsak ne olacak kullanamayacağız..
Ay yok devrelerim yandı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…