- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Bütün yazınızı okumadım ama demek istediğinizi anladım. Sadece kadın suçlu değil tabi ki,erkek de suçlu. Fakat kadın adamın evli olduğunu bile bile bu ilişkiye devam ederse adamdan daha da suçlu duruma düşüyor. Kadın hayır demeli. O ilişkiye başlamamalı. Yine sizin dediğiniz yere gelicez,kardeşimizin kocasıyla ikişkimizin olması gibi bir durum bu. Karşısında bir kadının yuvası söz konusu,erkeğin değer vermediğine kadın daha çok değer verir. Ve o evlilik için çok fazla fedakarlık yapar. Bunun bir kadına yapılması taraftarı değilim.
Erkek karısını aldatacak bir kadın bulamazsa aldatamaz. Biz erkeğe güvenmiyoruz tepkiyi hemcinsimizden bekliyoruz. Kadın istemese hiç bir kadın aldatılmaz.
Erkek karısını aldatacak bir kadın bulamazsa aldatamaz. Biz erkeğe güvenmiyoruz tepkiyi hemcinsimizden bekliyoruz. Kadın istemese hiç bir kadın aldatılmaz.
Bana göre bakış açınız yanlış. Gerçekten burada mevzu adamın içinde olup olmaması. Kadın diyelim ki adamı "yoldan çıkarmaya çalışıyor" peki bu adam neden yoldan çıkıyor? Niye iradeli olamıyor?
Budur bence, NOKTA.Seren yesim ikilisini gonulden destekliyorum :) normalde suc erkektedir...normal sartlarda yani...
Fakat burda gulben denen kisilik?! Yakin arkas,aile dostu konumunda...yani dısarda ki herhangi biri degil ve göruldugu uzere kadin zaten evli seviyor...kadin baştan ayağa hatalı kodlanıp gelmiş dunyaya :)
Bu gibi kadinlarin varliği cok zavallica...ben ilk defa boyle bir kadin duyuyorum acikcasi
Bu denli bisey...resmen cogunu evli tercih etmiş...
Kocama dokunma meselesi ise cok komik serenden bunu beklemzdim...avam yani
Erkeklere güvenimiz Yok ki Zaten içlerinde var hepsinin. Beklentimiz kadınlardan . Kadınlar onurlu olsa erkejlere kapı kalmasa. Kadın diyor ki sen boşanmasanda olur yeterki aradan gel beni sev. Adam zaten fırsatçı. Ne evdekini kaybedeyim ne zevkimden ödün vereyim. Arada kadınlar oyuncakBana göre bakış açınız yanlış. Gerçekten burada mevzu adamın içinde olup olmaması. Kadın diyelim ki adamı "yoldan çıkarmaya çalışıyor" peki bu adam neden yoldan çıkıyor? Niye iradeli olamıyor?
Kadınlar yüz vermese trans bulur ne bulacakİçinde olduktan sonra ohoooooo öyle bi bulur ki ..
Kadınlar yüz vermese trans bulur ne bulacak
Budur bence, NOKTA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?