- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Nereyi ıslatıcam pekiİslattiginizda cizgi hala duruyor mu, genelde öyle bakiyorlar. Bir de bana cizgi kirmizi gibi gelmedi, boşluk seklinde ya da beyaz gibi görünüyor. Sizde nasil gorunuyor bilmiyorm. Eger o şekilde ise gebelik degil sadece gebelik durumunda boyanacak cizgi belli olmus gibi geldi.
ilk 5 10 dakikada çıkmadı sonra çıktı bunun ikiside ama daha önce böyle olmadım hiç hiç böyle çizgi çıkmamıştı hep tek çizgiİlk 5-10 dk da çıkmadıysaadetinin geçmesini bekle bir daha yap. Var gibi duruyor ama 5-10 dk da çıkıyor normalde ıslanırlen çıkıyor hemen
Aslında yoksa hiç çıkmıyor. Kurusa bile. Erken yaptığınız için belki böyle olmuş olabilir. Adetiniz geçtikten sonra yine yapın güzel haberlerinizi bekliyoruzilk 5 10 dakikada çıkmadı sonra çıktı bunun ikiside ama daha önce böyle olmadım hiç hiç böyle çizgi çıkmamıştı hep tek çizgi
Malesef ikisi de kuruma çizgisi. Belli bir zaman geçtikten sonra çıkarMerhabalar adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım ikiside kuruduktan sonra çizgiler çıkmış daha önce böyle birşey yaşamamıştım yoksa hiç kuruma çizgisi dahi olmazdı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yardımcı olur musunuz ümitlendim ben
İdrar doktugunuz yere birkac damla su. Cizgiler kirmizi mi peki yoksa bosluk veya beyazlik seklinde mi?Nereyi ıslatıcam peki
İkiside kırmızı duruyor erken gebelik testinede baktınız mıİdrar doktugunuz yere birkac damla su. Cizgiler kirmizi mi peki yoksa bosluk veya beyazlik seklinde mi?
Simdi baktim 2. Fotoda cizgi görünmüyor 1. Fotoda görünüyor ama emin olamadim kendi cizgisi mi diye, sabah bir daha yapin varsa cok daha belirgin olacaktir. Normal testle yapın ilk idrarla. Kac gun var regleİkiside kırmızı duruyor erken gebelik testinede baktınız mı
4 GÜN VAR BUGÜN ERKEN GEBELİK TESTİNİ DÜN YAPMIŞTIMSimdi baktim 2. Fotoda cizgi görünmüyor 1. Fotoda görünüyor ama emin olamadim kendi cizgisi mi diye, sabah bir daha yapin varsa cok daha belirgin olacaktir. Normal testle yapın ilk idrarla. Kac gun var regle
Sabah bir daha yapın.4 GÜN VAR BUGÜN ERKEN GEBELİK TESTİNİ DÜN YAPMIŞTIM
Canım bendede hep kuruma cizgisi çıkıyordu dün çok yeni gebelik olduğunu öğrendimMerhabalar adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım ikiside kuruduktan sonra çizgiler çıkmış daha önce böyle birşey yaşamamıştım yoksa hiç kuruma çizgisi dahi olmazdı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yardımcı olur musunuz ümitlendim ben
Kuruma çizgisi çıkanlardan dolayı mı öğrendin anlayamadım ?Canım bendede hep kuruma cizgisi çıkıyordu dün çok yeni gebelik olduğunu öğrendim
Evet sonradan çizgi çıkardı en son yaptığım teste ilk dakikada gözle zor görünen çizgi gördüm o da kaldıkça daha netleşti bu sefer vardır bişiler dedik yaptım dün kan testi 8 çıktı betam yok yemi gebelik baslangicindaymisimKuruma çizgisi çıkanlardan dolayı mı öğrendin anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?