• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi sen haklisin be adam!!!

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Slm sorunum esim bi insan hic haksiz olmazmi hicmi olnaz.Her konuda o haklidir surekli cevap bulamadigi yerlerde benimle iddalasma gibi konuya uymayan cumleler kurar.Nerde burda iddaa bana gosterirmisin dediğimde hayirdir kavga etmeyimi ozledin gibi cumleler kurar.En sonunda beni pes ettirir ve ne halin varsa gör derim.Nasil bi yol izlemeliyim biliyorum degismez ama.

Sabahın bu saatinde eşinizden gelen tatlı bir öpücük ile uyandırılıp huzurla yataktan kalkmak yerine burada huzursuzca bu konuyu açtığınıza göre durum ciddi olmalı.
Nasıl bir yol izlemelisiniz bilmiyorum, sözü kocası olan arkadaşlara veriyorum.

Off çok inatçı..
Karşınıza alıp guzelce konuşun ,niye hayatımızı zorlastiriyorsun bunaliyorum sevmiyorum böyle şeyleri karşılıklı saygı duyalim birbirimize diyin

Sabahın bu saatinde eşinizden gelen tatlı bir öpücük ile uyandırılıp huzurla yataktan kalkmak yerine burada huzursuzca bu konuyu açtığınıza göre durum ciddi olmalı.
Nasıl bir yol izlemelisiniz bilmiyorum, sözü kocası olan arkadaşlara veriyorum.
Zaten yine ayni tartismalardan biri yasandi bugun ve hala uyumadım o dediginiz opucuk olayi hic yaşanmadı 10,senedir artik beklemiyorumda,zaten

Zaten yine ayni tartismalardan biri yasandi bugun ve hala uyumadım o dediginiz opucuk olayi hic yaşanmadı 10,senedir artik beklemiyorumda,zaten
6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Öncesinde bir dönem birlikte yaşadık , her sabah Öpücüklerle uyanır , kendimi prenses gbi hissederdim .
Şuan kendimi sadece basit bir dadi gibi hissediyorum.

Bekarlara tavsiyem; seviyorsaniz evlenmeyin..

6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Öncesinde bir dönem birlikte yaşadık , her sabah Öpücüklerle uyanır , kendimi prenses gbi hissederdim .

Çok sert olmuş bekarlara tavsiyeniz :) size denk gelen model evlenince öküzleşenlerden olmuş..
sevgiliykende,evliykende,çocuğum olduğundada kendimi hep çok iyi hissettirdi eşim. Allahta bozmasın.
Bekarlara tavsiyem gözünüzü açın doğruyu seçin :) bide kader kısmet..

Çok sert olmuş bekarlara tavsiyeniz :) size denk gelen model evlenince öküzleşenlerden olmuş..
sevgiliykende,evliykende,çocuğum olduğundada kendimi hep çok iyi hissettirdi eşim. Allahta bozmasın.
Bekarlara tavsiyem gözünüzü açın doğruyu seçin :) bide kader kısmet..

:) maşallah Allah bozmasin .
Kendi halimize bakınca tüm evlilikler böyle gibi geliyor , insanlık adına üzülüyorum ama böyle aksini ifade eden ve samimi olan örnekler duyunca seviniyorum.

chiLL chiLL ya ben cok seviyorum. Adam sevgiliyken mümkün değil güzel söz söylemezdi. Nişanlaninca normal bir sevgili gibi davranmaya basladi. Birlikte kaldigimiz sabahlarda operek uyandirmaz. Evlenince umut var mi benimkinden acaba :) adamin devreleri ters.

ben olsam benle inatlaşmaya başladığı zaman alaya almaya başladım. alaycı bi biçimde yüzüne bakıp hmm evet sen haklısın hehe derim ortamdan uzaklaşırım. kudursun.

Of benım eşimde boyle dedıgım seylere bıde sacma ornekler verıyor haklı olmak ıcın bende bazen ya susuyorum oda sussun dıye bazende cokk sınırlerımı bozunca alaya vuruyorum :(

Dört yıllık evliyim her sabah öperek uyandırıyor eşim. Ama işin kötü tarafı ben uyandırılmak istemiyorum ki. Sabahın yedi buçuğunda niye uyanıyorum ben? Güneş de doğmuyor zaten. Sonra uyuyamıyorum da.

Konuya gelince sevgili konu sahibi eşinizin karakteri bu. Malesef değişmez. On senedir değişmemiş zaten. Böyle kabullenmeye çalışın.

Slm sorunum esim bi insan hic haksiz olmazmi hicmi olnaz.Her konuda o haklidir surekli cevap bulamadigi yerlerde benimle iddalasma gibi konuya uymayan cumleler kurar.Nerde burda iddaa bana gosterirmisin dediğimde hayirdir kavga etmeyimi ozledin gibi cumleler kurar.En sonunda beni pes ettirir ve ne halin varsa gör derim.Nasil bi yol izlemeliyim biliyorum degismez ama.

degişmez niye diye sor kendimden biliyorum :duduk:

ama şöyle bir durum var evet hep ben haklıyım , neyseki eşim evet haklısın diyor

Onu bende çözemedim. Acaba kendi kendilerine karşımdaki neden her zaman haksız diye soruyorlar mı?

Sanmıyorum.

Bence yine yutturdum zokayı diye kıs kıs gülüyorlardır. Erkeklerin genlerinde var bu.

Buradaki bazı üyelerin yazdıklarına hiç inanmıyorum.

Sadece bak ben kural dışı yaşadım ama eşimden değer görüyorum izlenimi vermeye çalışıyorlar. Umarım yutturamıyorlardır.

Bazı insanlar etrafındakileri yaşamadıkları bir hayata inandırmaya çalışıyorlar.

Benim eşim de böyle. Eğer haksızsa dünyayı yıkar haklı çıkmak için. Bir de haksızken haklıymış gibi trip atar falan. Valla ben bir çözüm bulamadım. Bulan vardır belki konuyu takipteyim.

Bende 5.yilima girdim evlilikte bir cocugum var esimde dokunmayı öpmeyi seven bi insan hem insan sabah oyle uyandirilinca günü de guzel geçiyor.bende öyleyim.esim oyle olunca karşılık bekleyince bende alıştım artık.sen bugün beni hic öpmedin der çoğu zaman.ama esimle tanıştığımız zamanlarda bu dünyada en çok sen beni sev derdi hep.onemli olan huzurlu olmak aslinda.

sizde onun cümleleriyle konuşun hiç değiştirmeden hemde nasıl rahatsız olunuyormuş görsün :kahve:

chiLL chiLL ya ben cok seviyorum. Adam sevgiliyken mümkün değil güzel söz söylemezdi. Nişanlaninca normal bir sevgili gibi davranmaya basladi. Birlikte kaldigimiz sabahlarda operek uyandirmaz. Evlenince umut var mi benimkinden acaba :) adamin devreleri ters.

Seninkinden de pek umutlu değilim ama hayırlısı :)

Back
X