hep mutsuzum

slm_asdfgfg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
3
0
1
30
hep mutsuzum .
işim yok okulum yok param yok hep mutsuzluk geliyo içimden
nasıl pozitif olabılırım ??
okulum : acık liseye gıdıyorum ama 3 kredi kaldı uni kazandım o 3 kredıyı veremezsem uni hayal
işim yok kac senedır evde oturuyom acıkdan okudum liseyi
iş olmayınca parada olmuyo .
hayatımı nasıl duzene sokabılırım nasıl pozıtıf olabılır.
bu karamsar mutsuz halim yzunden sevgilimi de kaybedebilirimm

E sık dişini ver 3 krediyi git üniversiteye.part time da bir iş bul.al sana düzenli hayat. çok zor değil. Üniversite olmasa bile bir işe gir ve para kazan.kursa git.dil ve bilgisayar kursu.kendini geliştir. İstedikten sonra düzenli hayat kolay.

E sık dişini ver 3 krediyi git üniversiteye.part time da bir iş bul.al sana düzenli hayat çok zor değil. Üniversite olmasa bir işe gir ve para kazan.kursa git dil ve bilgisayar kursu.kendini geliştir. İstedikten sonra düzenli hayat kolay.
bu sekilde hayatım düzene girermi peki yas 20

Mutlu olmak için hayattan çok şey bekleme... ufak şeylerle mutlu olmayı dene haline şükür et...bak nefes alıp verebiliyorsun...yiyip icebiliyorsun... İman eksikliği şükürsüzlük insanı daima dibe çeker...
Herseyin bir zamanı var anlattıklarında senin elinde... sınava çalış kazanirsin diplomani al is bulursun... sen otururken kimse gel çalış demez çaba sarf etmelisin...
( En yakın hastanenin acil servisinin önüne git yarım saat izle pozitif düşünmene şükretmene vesile olur... )

Tabiki girer yasın küçük ,nevar yasinda?ben evlendikten sonra 2.üniversitemi bitirdim.çalıştım. kendimi geliştirdim. Kurslara gittim.bu arada 2 çocuğum oldu.hala kendime ne yapabilirim diye bakıyorum. 34 yaşındayım.ama arayışlar bitmez.bitmemeli.şimdide bir kitap cafe açmayı planlıyorum mesela.yasa takılma bence.

o üç krediyi ver.
üniversiteye git.
sonra iş de bulursun.
herşeyi aynı anda düşünüp derdini katlama.
hedefini dağıtıp, gücünü kırıyosun.
yapacağın ilk şey liseyi bitirmek, sonrası gelir.
üniv.le birlikte işe de girebilirsin hem.

Back
X