• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep ona benzeyen insanlardan mi hoslancam ?

Bende eski sevgilimin tipinden başka tipte insan beğenemem sanıyordum bi yandan da sinir oluyordum kendime öyle istediğim için. Şimdi tamamen o özelliklerden alakasız biriyle beraberim. :) kendini şartlama öyle, hiç belli olmuyor kalbin kime kapılacağı. :)

Tarif ettiğiniz nişanlı tipine dibim düştü, neyse

Hangi zaman aralığında beş yıllık ilişki yaşadınız, nişanlanıp nişan attınız ve 21yaşa geldiniz..? Ve bunların üstüne hayatınıza girecek İnsanı tipini sorgulamaya geçmişsiniz not:hayat çok yıpratıyor insanı, nasıl çöktüğünü anlamazsın

15 yasinda sevgili olduk kucuk bi ilcede yasiyoruz adını koymamiz lazimdi nisanlandik anlasamadik ayrildik insanlar 20 yasinda evleniyo cocuk bile yapiyo evet erken ama cok da tuhaf bi durum yok bence
Tarif ettiğiniz nişanlı tipine dibim düştü, neyse

Hangi zaman aralığında beş yıllık ilişki yaşadınız, nişanlanıp nişan attınız ve 21yaşa geldiniz..? Ve bunların üstüne hayatınıza girecek İnsanı tipini sorgulamaya geçmişsiniz not:hayat çok yıpratıyor insanı, nasıl çöktüğünü anlamazsın

Değişir merak etme gercekten bu benim için doğru kişi Dediğin biri olduğunda hiç tipi Önemsiz gelecek .
Ayrıca herkesin beğendiği bir tip vardır senin tipinde bu demek ki

Back
X