Hep platonik sevmenin bir cozumu yok mu?

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Suana kadar kimi sevdiysem platonik sevdim. Çok çabaladım ama hep kaybettim. Şimdi de birinden hoşlanıyorum. Ama bu sefer cabalamiyorum. Akışına bıraktım. Zaman ne gösterir bilmiyorum.
Hep platonik sevmek kader midir? Ona olan sevgimi asla yüzüne karşı söyleyemem. Ya da adım vs atmam. Daha önce attım ve pişman oldum. Platoniklikten kurtulmanin yolu nedir? Hep platonik sevip sonradan mutlu olan var mı?

Siz çaba göstermezseniz sizin ona karşı bsy hissettiğini anlayamaz. Ya kafandan silip atacaksın ya da bir şekilde iletişime geçeceksin. Platonik takılıp karşıdakinin evlendiğini gören benden tavsiyeler😊

Siz çaba göstermezseniz sizin ona karşı bsy hissettiğini anlayamaz. Ya kafandan silip atacaksın ya da bir şekilde iletişime geçeceksin. Platonik takılıp karşıdakinin evlendiğini gören benden tavsiyeler😊

2 yıl önceki sevdiğim kişi onu sevdiğimi bilmiyordu benimle flört ediyordu sonra bi baktım ki başkasının kolunda. Aynı şekilde başka bi sevdiğime de aşkımı itiraf ettim. İlk başta sevdiğim yok demişti onu sevdiğimi duyunca benim sevdiğim var dedi. Egosu şişti
Yani bunun bir orta yolu olmalı? Suan hoşlandığım kişi sınıf arkadaşım. Geçen hafta sınavdan çıktım bi arkadaşla konuşmaya başladık cevapları tartıştık sonra o da yanımıza geldi beraber gülüştük. Tek iletişimimiz buydu yani :D

Suana kadar kimi sevdiysem platonik sevdim. Çok çabaladım ama hep kaybettim. Şimdi de birinden hoşlanıyorum. Ama bu sefer cabalamiyorum. Akışına bıraktım. Zaman ne gösterir bilmiyorum.
Hep platonik sevmek kader midir? Ona olan sevgimi asla yüzüne karşı söyleyemem. Ya da adım vs atmam. Daha önce attım ve pişman oldum. Platoniklikten kurtulmanin yolu nedir? Hep platonik sevip sonradan mutlu olan var mı?
Kızım ne güzel işte yaaaa, en saf olanı yaşıyorsun... Adamla aşkın gerçeğe dönüşse balkabağına yavaş yavaş yaklaşmış oluyorsun, belli Bi süre sonra o büyü bozuluyor.... Bence böyle devam et, napcan hepsinin içinde Bi öküzlük mevcut... Onu ortaya çıkartıp üzülme :halay: :halay::halay:

Kızım ne güzel işte yaaaa, en saf olanı yaşıyorsun... Adamla aşkın gerçeğe dönüşse balkabağına yavaş yavaş yaklaşmış oluyorsun, belli Bi süre sonra o büyü bozuluyor.... Bence böyle devam et, napcan hepsinin içinde Bi öküzlük mevcut... Onu ortaya çıkartıp üzülme :halay: :halay::halay:

Aslında öyle vicik vicik iliskidense platoniklik daha iyi :D

Siz çok ilişki odaklisiniz bence. Sevgili yapmak cok büyük bir gündem kaplıyor hayatınızda, o yüzden çok kolay sevmeye hazırsınız.

Yo hayir. Şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadi hiçbir zaman da kendimi sevgilim yok diye yerden yere de vurmadım. Açtığım bir konu yüzünden benim nasıl bi karaktere sahip olduğumu anlayamazsıniz. Ben sadece neden sevdiklerimin beni sevmediğini merak ettim. Şanssız olduğumu düşündüğüm için o konuyu açtım
Ayrıca sevgili isteseydim kolay yoldan bana talip olanlara bakardim. Instagramda bir sürü takip isteği mesajlar alıyorum. Ama hiçbirini yanitlamiyorum. Neden? Çünkü benim sevdiğim var. Ben sevgilim olmasa da mutluyum. Sevmek sadece sahip olmak değil değer vermektir. Tabi karşımdaki insanın da bana değer vermesini isterim
Boşlukta falan değilim her şeyi oluruna bıraktım
Her konuma aynı şeylerin yazilmasindan da bıktım

Yo hayir. Şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadi hiçbir zaman da kendimi sevgilim yok diye yerden yere de vurmadım. Açtığım bir konu yüzünden benim nasıl bi karaktere sahip olduğumu anlayamazsıniz. Ben sadece neden sevdiklerimin beni sevmediğini merak ettim. Şanssız olduğumu düşündüğüm için o konuyu açtım
Ayrıca sevgili isteseydim kolay yoldan bana talip olanlara bakardim. Instagramda bir sürü takip isteği mesajlar alıyorum. Ama hiçbirini yanitlamiyorum. Neden? Çünkü benim sevdiğim var. Ben sevgilim olmasa da mutluyum. Sevmek sadece sahip olmak değil değer vermektir. Tabi karşımdaki insanın da bana değer vermesini isterim
Boşlukta falan değilim her şeyi oluruna bıraktım
Her konuma aynı şeylerin yazilmasindan da bıktım
Arkadaşım, açtığın bütün konular böyle. Nickin tanıdık geliyor. Güzel değilim, niye aşktan yüzüm gülmüyor, erkekler nasıl? Bakın bu kötü bişey demedim zaten. Olabilir, sevgi açlığı çekiyor, kolay etkileniyorsun, dikkatli ol diyorum sadece.
Seni yargıladigim falan yok. .. ee yani instadan her yazana atlayacak kadar saf olmamalisin elbette.
Gencsin, her genç gibi sevilmek istiyorsun. ..olur doğru zamanda. Paylaştığın fotoyu da hatırlıyorum. Hoş bi kizsinda. Oluruna bırak...yaşam enerjin solmasin.

Platonik sevmenin çözümü, hiçkimseyi sevmemektir. Hİçkimseyi sevmezseniz platonik de takılmamış olursunuz. :halay:

Ayrıca ben isteseydin sevgilim olurdu ama olmuyor, neden? Çünkü sevdiğim var demişsiniz.

Bi değişik yani... Hem sevgilim olmasın, hem platonik sevmeyeyim, hem sevgili de istemeyeyim, Hem de adım atmayayım diyorsunuz... o_O

Siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz. :KK51:

Bak canım hoşlandığın kişinin karşısına geçiyorsun ona dik dik bakıyorsun o sana bakınca sen başka yere bakıyorsun. Seni iyice fark ettikten sonra salına salına gezip ona bakmiyosun. Çok güzel taktiktir sonu evli mutlu hamiledir😂

Bak canım hoşlandığın kişinin karşısına geçiyorsun ona dik dik bakıyorsun o sana bakınca sen başka yere bakıyorsun. Seni iyice fark ettikten sonra salına salına gezip ona bakmiyosun. Çok güzel taktiktir sonu evli mutlu hamiledir😂

:D
Zaten bakisiyoruz o bana bakınca gozlerimi çeviriyorum hemen 😂😂😂

Platonik sevmenin çözümü, hiçkimseyi sevmemektir. Hİçkimseyi sevmezseniz platonik de takılmamış olursunuz. :halay:

Ayrıca ben isteseydin sevgilim olurdu ama olmuyor, neden? Çünkü sevdiğim var demişsiniz.

Bi değişik yani... Hem sevgilim olmasın, hem platonik sevmeyeyim, hem sevgili de istemeyeyim, Hem de adım atmayayım diyorsunuz... o_O

Siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz. :KK51:

Adım atmama sebebim daha önce atıp pişman olduğum icin 🙁 O yüzden karşımdaki insanın adım atmasını saglamaliyim

Uğraşmadığın sürece her zaman platonik olarak kalacak ama ;)

Oyle ama uğraştığımı görürse egolanir. Ego kasıp benimle dalga geçmesindense platoniklik iyidir
uğraşmak derken peşinden koşmaktan bahsetmiyorum ya da gidip bi teklifte bulunmandan da bahsetmiyorum. Beğendiğin insana onu beğendiğini belli etmezsen platoniklikten çıkmaz o iş diyorum ;) Valla şu kadarını söyleyebilirim ki hayatım boyunca seçilmedim seçtim. Beğendiğim birini hayatıma alamadığım hiç olmadı. Ama kimsenin peşinden koşmadım, burnumdan da kıl aldırmadım ;)

uğraşmak derken peşinden koşmaktan bahsetmiyorum ya da gidip bi teklifte bulunmandan da bahsetmiyorum. Beğendiğin insana onu beğendiğini belli etmezsen platoniklikten çıkmaz o iş diyorum :KK66: Valla şu kadarını söyleyebilirim ki hayatım boyunca seçilmedim seçtim. Beğendiğim birini hayatıma alamadığım hiç olmadı. Ama kimsenin peşinden koşmadım, burnumdan da kıl aldırmadım :KK66:

Nasıl başardınız bunu? ☺

Back
X