- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Cesaret edip adim at derim ne kaybedersin ki? Bu sekilde kazanamazsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesaret edip adim at derim ne kaybedersin ki? Bu sekilde kazanamazsin.
Bu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz?sürekli konu açıyorsunuz ilişki odaklı bakıyorsunuz herşeye.oluruna bırakmak böyle birşey değilki.gençsiniz sevgiliniz olsun istiyorsunuz tamam ama instagramda yazanlarla olacak iş mi?çoğunun niyeti bellidir.gerçekte iletişim kurup size ulaşan oldu mu?varsa onları değerlendirin.Yo hayir. Şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadi hiçbir zaman da kendimi sevgilim yok diye yerden yere de vurmadım. Açtığım bir konu yüzünden benim nasıl bi karaktere sahip olduğumu anlayamazsıniz. Ben sadece neden sevdiklerimin beni sevmediğini merak ettim. Şanssız olduğumu düşündüğüm için o konuyu açtım
Ayrıca sevgili isteseydim kolay yoldan bana talip olanlara bakardim. Instagramda bir sürü takip isteği mesajlar alıyorum. Ama hiçbirini yanitlamiyorum. Neden? Çünkü benim sevdiğim var. Ben sevgilim olmasa da mutluyum. Sevmek sadece sahip olmak değil değer vermektir. Tabi karşımdaki insanın da bana değer vermesini isterim
Boşlukta falan değilim her şeyi oluruna bıraktım
Her konuma aynı şeylerin yazilmasindan da bıktım
Bu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz?sürekli konu açıyorsunuz ilişki odaklı bakıyorsunuz herşeye.oluruna bırakmak böyle birşey değilki.gençsiniz sevgiliniz olsun istiyorsunuz tamam ama instagramda yazanlarla olacak iş mi?çoğunun niyeti bellidir.gerçekte iletişim kurup size ulaşan oldu mu?varsa onları değerlendirin.
Neden istemiyor sizce bunları bir düşünün.ondan sonra bir çözüm yolu bakın.belki sizde bir sorun var belki de henüz kısmetiniz sizi bulmadı.Hayır kimse istemiyor beni
Karsima hep şerefsizler çıktı şuana kadarNeden istemiyor sizce bunları bir düşünün.ondan sonra bir çözüm yolu bakın.belki sizde bir sorun var belki de henüz kısmetiniz sizi bulmadı.
Kurtulmamın yolu başka şeylere odaklanmak ve daha önce adım atıp olmadıysa herhalde sen teklifte bulundun olmadı şimdi öyle bir teklif değilde şu tarz bir şey yapabilirsin falan yere gidiyorsun gelmek ister mi onu davet et mesela kahvaltıya gideceksin onu davet et gibi gibi teklif etme seninle zaman geçirmiş olsun belki aklına girersin
Bende Tolga sarıtaş, Taner ölmez bunlara plotonik aşığımSuana kadar kimi sevdiysem platonik sevdim. Çok çabaladım ama hep kaybettim. Şimdi de birinden hoşlanıyorum. Ama bu sefer cabalamiyorum. Akışına bıraktım. Zaman ne gösterir bilmiyorum.
Hep platonik sevmek kader midir? Ona olan sevgimi asla yüzüne karşı söyleyemem. Ya da adım vs atmam. Daha önce attım ve pişman oldum. Platoniklikten kurtulmanin yolu nedir? Hep platonik sevip sonradan mutlu olan var mı?
Bende Tolga sarıtaş, Taner ölmez bunlara plotonik aşığım![]()
Oh be itiraf ettim bi yerden dalga geçmiyorum.
İçinde yaşa dile getirme sonra karşılık olmayınca büyüsü bozuluyor.
Benimki bi ünlüye değil ama
İçinde yaşa dile getirme sonra karşılık olmayınca büyüsü bozuluyor.
Güzel bir kadın değilim, balık etliyim. Ama ne zaman birinden etkilensem büyük ihtimalle sevgili olurum. Eşimi ilk arkadaşımın doğumgününde gördüm ve iki ay ufak flörtlerle etkiledim. Nasıl yaptım derseniz sıcak güzel bir gülümseme, şık giyim, güzel tene yakışan bir parfüm, hoş sohbet ve genel kültür diyebilirim.
Açıkçası bakımlı, özgüvenli, yürümesi oturması kalkması bile kendine güvenini gösteren kadınlar pek platonikte kalmaz.
Yani paspal giyiniyorsanız giym tarzınızı güncelleyin. Kendinize yakışan ama tarz şeyler giyin.
Kendinizi güzel bulduğunuz zaman emin olun çevrenizde size o gözle bakacak. Kendini beğenen insanı çevredekiler de beğeniyor.
Sohbetiniz hoşsa, güzel sohbet edebiliyorsanız etkileme ihtimaliniz de artar.
Yani öyle el ense tokat da olmayacaksınız ama samimi eğlenceli bir sohbet de kurabilmelisiniz.
En azından ilgi alanlarınız olmalı. Müzik, edebiyat, resim, spor dalı gibi gibi.
Kendinize odaklanın yani. Nerede hata yapıyor olabilşrsiniz?
Vay beeeuğraşmak derken peşinden koşmaktan bahsetmiyorum ya da gidip bi teklifte bulunmandan da bahsetmiyorum. Beğendiğin insana onu beğendiğini belli etmezsen platoniklikten çıkmaz o iş diyorumValla şu kadarını söyleyebilirim ki hayatım boyunca seçilmedim seçtim. Beğendiğim birini hayatıma alamadığım hiç olmadı. Ama kimsenin peşinden koşmadım, burnumdan da kıl aldırmadım
![]()
Vay beeebunu nasıl yaptın merak ettim :)