- 22 Mart 2012
- 142
- 6
- 96
Kızlar geçen yıl 25 martta tanıştık bir yıl boyunca arkadaş gibi takıldık benim ona olan hislerimden haberdar tabi, bana hiç bir zaman sevgilim olamazsın demedi hep açık kapı bıraktı hep canım cicim bebeğim bu tarz konuşmalar ama hiç beraber olma konusunda bir adım atmadı 3 ay önce kadr birgn artık dayanamadım tek aşkımsn dedim oda açtı artık konuyu, ben seni seviyorum ama arkadş olark dedi ciddi bi ilişkiye hazır değilim senlede laylaylom takılmak istemyrm fln bildiğinz klasik hikayelr, işin üzücü tarafı bana yalan söylemesi aptal yerine koyması, ben ona dedim tamam beni sevme ama benm seni sevmeme laf etme tamam dedi, neyse dedim bişey sorcam dürüst ol tamam sor dedi, sevdiğin hoşlandığın yada geçmişte aklında kalbinde kalmış biri varmı dedim, yemin etti allah canımı alsın ne kalbimde ne aklımda hiç kimse yok dedi, uzun bir süre ciddi ilişki düşünmüyorum dedi. tamam dedim oda sen benm canımsın herşekil yanındaym dedi tamam dedim çıktım facedn. 1 hafta kadr hiç konuşmadık sonra bi sabah kalktım proflini kontrol ediyorum birde ne göreyim geçen yıl benle tanışmadn önce beraber oldugu kız arkdşyla tekrar barışmış birde gözümün içine soka soka ilişksi var yapmş. bir an duraksadım hiç birşey hissetmedm kendi kendme bitti dedim ( gerçi yeni yeni dank ediyo, çok özlediğimi şimdi daha iyi anlıyorum) artık hiç bir şekilde ne aramak ne sormak yok dediğimde yaptım şu zamana kadr hiç aramadm yazmadım tek kelime etmedm benki onla konuşmadgm tek gün benm içn kabus gbi geçerdi ama kendi hakim oldum inadım tuttu. neyse işin tuhaf yani daha sonra facede beni gördüğü gibi çıkıyodu yada çevrimdışı takılıyodu sanki ben onu görür görmez yne musallat olcam. neyse bi kaç hafta önce baktım sadece ilişkisi var kız arkadşı facesini dondrmuş sandım baktım yok açık ama onunda ilişksi var sonra kız arkadşı dondrdu facesini. sonra bu artık her allahın günü facede hiç çıkmıyo beni gördüğündede kaçmıyo artık hatta dün bi söz paylaştm hemen beğendi aylrdr bendn kaçan insan gerçi sonra aynı sözü kendi duvarnda paylaştı ama şaşırdm açıkcası yapmazdı böyle birşey ben şmdi ne yapıcagmı şaşırdm asla ama asla telefnda aramam sormam ama bir umut facede yazmasını bekliyorum gece geç saatlere kadr belki yazar diyorum ama tık yok ne yapıcağımı şaşırdm bir yol göstern kızlar