- 22 Mart 2013
- 176
- 37
- 118
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
tsk ederim. sizede mutluluklargerçekten farklı boyutların insanlarıyız, konuşmamamız ikimiz içinde iyi olacak...
ama yine de iyi dileklerim sizinle, kocacınnnnnn ile mutluluklar :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederim. sizede mutluluklargerçekten farklı boyutların insanlarıyız, konuşmamamız ikimiz içinde iyi olacak...
ama yine de iyi dileklerim sizinle, kocacınnnnnn ile mutluluklar :)))))
NE KADAR DOĞRU Bİ CÜMLE. ANNE VE BABANIZA ALLAH SAĞLIK VE MUTLULUK VERSİN SİZEDE OYLEAnnem, ben evlenirken bana tek söz söyledi "mutlu ol kızım, babanla benim gibi ol" sonra durdu baktı tekrar "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermiş zaten " dedi![]()
6 yıldırda beraberiz. tabiki sinirleniyorum tabiki kavga ediyoruz.
ben bu konuyu ne nispet için açmadım.
1- bir derdim var ı okurken açmışım farketmedim
2-bu kadar kötü niyetli ve saldırgan olmanıza gerek yok
3-yanlış konu açan sadece ben değilim.
hakkımda saçma sapan cevap yazanlara cok yazık
anladımki burda herkesle konusulmazmı TESEKKURLER
Konuyu açan arkadaş da konuyu buraya açmış ne olacak ki diyen arkadaş da çok yeni üyeler. Size buraya açmayın diyen üyelerin bir bildiği vardır değil mi? Eğer yanlış yere konu açarsanız eski üyeyseniz ceza alıp siteye bir süre giremezsiniz, yeniyseniz sadece uyarı alırsınız. Ama sizi bence kibarca uyaran insanlarla bu konu üzerine didişmeye devam ederseniz ceza konusu insiyatife kalır. Ayakkabı satın alan üyeler de hediye soran üyeler de uyarılıyor. Ben şahsen çok acil bir şey değilse direk kibliyorum. Üye yeniyse de kibarca uyarıyorum.
Ayrıca size daha yeni evlisiniz diyen arkadaş hiç bir şey dememiş ki. Onun yorumuna yaptığınız çıkışı okuyunca biri size ters bir şey dedi sandım. Sizi desteklemek için girmiştim ama sudan bir şeye çıkışmışsınız bence.
Bir de ben nazara inanırım. Nasıl korkmuyorsunuz hayret ediyorum. Ben eşimi ailesini falan çok övemem arkadaşlarımın yanında. İyi insanlar derim en fazla.
Bir de biri bana nispet yapıyorsunuz diyen yorumu gösterebilir mi?
ilk sayfada "geoshuk" isimli arkadaş yazmış...
Konuyu açan arkadaş da konuyu buraya açmış ne olacak ki diyen arkadaş da çok yeni üyeler. Size buraya açmayın diyen üyelerin bir bildiği vardır değil mi? Eğer yanlış yere konu açarsanız eski üyeyseniz ceza alıp siteye bir süre giremezsiniz, yeniyseniz sadece uyarı alırsınız. Ama sizi bence kibarca uyaran insanlarla bu konu üzerine didişmeye devam ederseniz ceza konusu insiyatife kalır. Ayakkabı satın alan üyeler de hediye soran üyeler de uyarılıyor. Ben şahsen çok acil bir şey değilse direk kibliyorum. Üye yeniyse de kibarca uyarıyorum.
Ayrıca size daha yeni evlisiniz diyen arkadaş hiç bir şey dememiş ki. Onun yorumuna yaptığınız çıkışı okuyunca biri size ters bir şey dedi sandım. Sizi desteklemek için girmiştim ama sudan bir şeye çıkışmışsınız bence.
Bir de ben nazara inanırım. Nasıl korkmuyorsunuz hayret ediyorum. Ben eşimi ailesini falan çok övemem arkadaşlarımın yanında. İyi insanlar derim en fazla.
Bir de biri bana nispet yapıyorsunuz diyen yorumu gösterebilir mi?
Buyur canm ben o bahsettigin "nolcakki acmissa konuyu "diyen arkadasim.bana kalursa nispet icin acmis konuyu ne demek.nispet icin acmis demek ve altinda insanlari kiskirtan bi ima var.yeni uye oldugumuzu nerden biliyosun.hemen arsivimizemi girdin.
Ya biraz hosgoru biraz insaf ya.kizcagiz eslerimiz bolumune guzel huylarindanda bahsedelim demis.neolcak yani.uzun uzun yazmissin bide.
Peki konu sahibi nedemisde digerlerini savunurken ona yukleniyosun.orta yolu bulacaksan esit davranmalisin.
Arsiv aramak adetim degildir. Uyelik tarihiniz yorumunuzun yaninda yaziyor eger bilgisayardan okuyorsaniz ama o kadar yenisiniz ki bunun bile farkinda degilsiniz. Bende hata ki size forum kurallarini sozle anlatmaya calisiyorum. Bu sekilde devam ederseniz zaten zor yoldan ogrenirsiniz.
Bir derdim var bolumune aman da ne mutluyum diye konu acmak infertilite bolumune kocam uzerime ceketini atsa hamile kaliyorum diye konu acmak gibi bir sey. Kotu niyet olmasa da yanlis anlasilmaya musait. Umarim anlatabilmisimdir. Gereksiz sert tepki gosteriyorsunuz.
Ya tamam arkadasim biyerde haklisin.ama daha oncede bi konu acilmisti "kayinvalidesini sevenler "diye.hatta buna benzer iyi huylarindan bahsedilmisti.
Benm kizdigim nokta şu.ya biz hepimiz konusahibide dahil burda birbirimize destek olmaya calisiyoruz.bi konu acilmis iyi yada kotu.baslik atilmis.sen sonuctacbasliga bakarak iceriginin neyle ilgili oldugunu tahmin ederek giriyosun topige.bakarsin basliga sana hitap etmiyo hatta meragini cezbetmedi girmezssin.ama bu konuya sirf konuvsahibini azarlamak icin girmis bazi kisiler.
Ya arkadas madem destek olmican niye kostek oluyosun derler adama.kaldiki bayan en basta belirtiyo zaten yalnis yere konu acmisim diye.
Arti forumun kurallarini neden sizden ogreniyoruz kendinize gorevmi edindiniz.
beni konumdan dolayı desteklediğin için tesekkur ederimYa tamam arkadasim biyerde haklisin.ama daha oncede bi konu acilmisti "kayinvalidesini sevenler "diye.hatta buna benzer iyi huylarindan bahsedilmisti.
Benm kizdigim nokta şu.ya biz hepimiz konusahibide dahil burda birbirimize destek olmaya calisiyoruz.bi konu acilmis iyi yada kotu.baslik atilmis.sen sonuctacbasliga bakarak iceriginin neyle ilgili oldugunu tahmin ederek giriyosun topige.bakarsin basliga sana hitap etmiyo hatta meragini cezbetmedi girmezssin.ama bu konuya sirf konuvsahibini azarlamak icin girmis bazi kisiler.
Ya arkadas madem destek olmican niye kostek oluyosun derler adama.kaldiki bayan en basta belirtiyo zaten yalnis yere konu acmisim diye.
Arti forumun kurallarini neden sizden ogreniyoruz kendinize gorevmi edindiniz.
beni konumdan dolayı desteklediğin için tesekkur ederim
benım hakkımı benden daha çok savundun çok saoollll....![]()
allah mutlu etsin canımİyki açmış arkadaş bu konuyu.. tebessüm ettim..
bende seviyorum kocamıyerimki onu
rabbim senide çoooooooooook mutlu etsinarkadasim ne demek.ben haksizliga gelemiyorum.insanlarda bi gram anlayis kalmamis.bide beni tehtid ediyo.kiblemem lazimdi diye.bosver sen hic takma konunuda kapatma
BeBegenmeyen girmez bukadar basit.
Bu arada kocisinle birrrrrr omur mutluluklar dilerim.rabbim iyi niyetli insanlarin huzurunu bozmasin.AMİN.:))))))