hep şikayet hep şikayet :(

patikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
1.269
708
133
Gunaydin hanimlar.
Benim derdim eşimle.cok ilgin demi valla sinirden guluyorum
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Biktim bu negatifliginden herseyden sikayet etmesinden.
Şimdi napayim ben...

E adam sizinle paylaşıyor ne yapsın yani
Birde burada eşim benimle hiçbirşey paylaşmıyor diyen hanımlar var onlar ne yapsın
Paylasmasin diyen yok ki abartmiyorum tam bir saat cakmak isteyen adami anlatti. Siz dinlermiydiniz her gun peki ama her seyi akliniza gelen herseyi sikayet etse

Paylasmasin diyen yok ki abartmiyorum tam bir saat cakmak isteyen adami anlatti. Siz dinlermiydiniz her gun peki ama her seyi akliniza gelen herseyi sikayet etse

Birşey diyimmi eşim arada birşey anlatır
bende az buz dinler sonra işten geldiğim içiin ninni gibi gelir uyurum
Ama gündüz yani hafta sonları da birşeyler anlatır ama incetmem dinlerim
Sizde haklısınız tabi adam devamlı negatif şeyleri sunmuş önünüze .

E adam sizinle paylaşıyor ne yapsın yani
Birde burada eşim benimle hiçbirşey paylaşmıyor diyen hanımlar var onlar ne yapsın
Bulmust bunuyo durumunda degilim ben sadece herseye takilmasin kendine dert ediyo ee banada yansiyo cok buyutuyo bunun icin naparimin derdindeyim.
Hayatta dert etcek onca sey varken yani adam cakmak istemis yok derim biter orda kalir.budur normal olan bence.benmi yanlisim anlamadim ki

demrk istedigim bu iste son satiriniz hep negatif...bende bazen ona benziyorum korkuyorum kendimden.

yok yok haklısınız ben azcık yumuşatmak babında attım cevabı aslında
Ama siz gerçekten sıkılmışsınız bu durumdan
ÇARESİ eşiniz oturup gerekirse defalarca konuşmanız
Gerçekten bunaltıcı olur çünkü resmen detaylandırıyor yorulmadan

Cevabiniz icin tesekkurler. Gercekten bunalmis durumdayim.konusmak yerine kafasini patlatmak geliyo icimden

Cevabiniz icin tesekkurler. Gercekten bunalmis durumdayim.konusmak yerine kafasini patlatmak geliyo icimden

Yok yok siz sakin olun genede
Bunu size her yaptığında canım ya hani bunları çok takmazsan gerek yok rahatımıza bakalım diyiverin
Şöylem yumuşak yumuşak her ağzını açacağında böylelikle kapatın
Valla zor ama aşılmaz değil kolaylıklar dilerim

demrk istedigim bu iste son satiriniz hep negatif...bende bazen ona benziyorum korkuyorum kendimden.
Bir yoruma 3 cevap yazmışsın, dikkat et bak, kör ile yatan...

Erkeğin çok konuşanı hiç çekilmiyor hakketen, ister şikayet olsun, ister havadan sudan konuşsun.

O başlayınca, çaktırmadan konuyu değiştirmeyi denediniz? Ya sorma, bugün de şöyle oldu falan gibisinden :)

Dedim ya bazen ona benziyorum
Cok denedim hic duymaz beni o anlatir yada kizar bi dinle bise anlatiyorum diye

Fazla detaycı ve özünde mutsuz bir insan.
Fazlaca gülümsemediğini de düşünüyorum.

Dedim ya bazen ona benziyorum
Cok denedim hic duymaz beni o anlatir yada kizar bi dinle bise anlatiyorum diye
O zaman bir de korkurtmayı deneyin bence.
Canım bak de, anlıyorum çok mükemmeliyetçi bir insansın ama her detaya böyle takılarak, kendi hayat enerjini sömürüyorsun, hem mutsuz olursun, hem erken yaşlanırsın. Sonra böyle günlük olayları birebir tekrar eden, üzerinde fazla duran insanlar alzaymır oluyormuş, bizim bir Ferit amca vardı, benzetmek gibi olmasın daha 55 inde ... gibisinden.

Çok iyi anlıyorum sizi.
Sürekli negatif ve Şikayet eden insanlara katlanamam. Yanımda bulunsunlar istemem.

Üstelik dediğiniz gibi, zamanla siz de negatif bir insana dönüşürsünüz. Sık zaman geçiren insanlar zamanla birbirine benzer.

Uyarın eşinizi.
Hastalıkların en sık sebebi strestir. Rahatla diyin. Mutlu olalım, enerjimizi bu tip şeylere harcayalim diyin.

Ferit amca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…