hep şikayet hep şikayet :(

eşinle guzel guzel konusarak bu sorunu haldebilirsin hayata pozitif bakmasini söyleyebilirsin

Ayy istemsizse güldüm afedersin ama hiç böylesini duymamistim Allah kolaylık versin canım

Ay vallahi siz anlatırken bile benim ruhum kurudu sizi düşünemiyorum ben öyle bir müdürle sekiz ay çalıştım saçlarım beyazladı kadın beynine kaydediyor herşeyi sırf bize anlatmak için tam cinnetlikti.Allah yardımcınız olsun çünkü o bayanın eşi kaç kere sus yeter diye bağırmış ama on senedir aynı terane

Son düzenleme:
Eşin çok zor birine benziyor:-(Allah sabır versin

bir adam 7 sinde neyse 70 indede o dur. değişmez belliki. dinliyormuş gibi yapın :) birde kime çekti acaba, anasına çektiyse zor :)

Amaaan aşkım boşver olmuş bitmiş hem adamda ne bilsin sigara içmediğini deseniz ne derdi ki acaba? Konu kapanmaz mıydı?

Aslında bende biraz öyleyim...Bende anneme anlatıyorum o da beni dinlemiyor bu sefer daha çok kızıyorum.Annemde bana hak versin istiyorum anca böyle rahatlıyordum.Artık anlatmıyorum.Kuşuma anlatıyorum.Eşinize kuş hediye edin bence:)

Bu her şeyden şikayet size yansıyorsa yani; sizin de yaptığınız şeylerden örneğin yolda yürümenizden, konuşmanızdaki herhangi bir laftan veya buna benzer şeylerden şikayet ediyorsa sıkıntı olabilir. Bir süre sonra psikolojik baskıya dönüşüyor bu hareketler. İster istemez, sizde laflarınıza, hareketlerinize dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz; eleştirilerine hedef olmamak adına, huzursuzluk olmasın diyerek.

Ama sadece etraftaki şeylerden rahatsızlığını anlatıyorsa, sizinle paylaşıyorsa çok da takılmamak lazım. Ama buraya bir virgül koyayım; herkesi eşiniz değiştiremez. Şikayet ederek duraktaki adamın sigara içmesi de başka insanların hayatları da değişmiyor. Boşu boşuna zihin yorguluğu; hem size hem eşinize.

Değişmez. Dinliyormuş gibi yaparken bir yandan akşama ne yemek yapacağını planla kafanda ya da ertesi günü ne giyeceğini

bir adam 7 sinde neyse 70 indede o dur. değişmez belliki. dinliyormuş gibi yapın :) birde kime çekti acaba, anasına çektiyse zor :)
kesinlikleee az önce kv aradı tam 30 dakka anlattı ve geneli şikayet banada yazık yaa istiyolar ki hep dinliyim hep onlara hak vereyim...

kuş güzel fikir bi kaç sene önce vardı kuşumuz strese soktu eşim hayvanı tuylerini yolmuştu kuş

Valla negatif megatif konuşan adamı bulmuşsun daha ne iki kelam etmeden sızanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…