- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
eşinle guzel guzel konusarak bu sorunu haldebilirsin hayata pozitif bakmasini söyleyebilirsinGunaydin hanimlar.
Benim derdim eşimle.cok ilgin demivalla sinirden guluyorum
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Biktim bu negatifliginden herseyden sikayet etmesinden.
Şimdi napayim ben...
Oyledir mutlaka herkesin derdi kendine buyuk.senin derdin dert midir benim derdin yaninda
Amin cumlemizin inşallahOyledir mutlaka herkesin derdi kendine buyuk.
Allah derdinin dermanini versin seninde...
Acidim kendime yeminleAnacım bu adamın yaşlılığı da hiç çekilmez
Gunaydin hanimlar.
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Şimdi napayim ben...
Değişmez. Dinliyormuş gibi yaparken bir yandan akşama ne yemek yapacağını planla kafanda ya da ertesi günü ne giyeceğiniGunaydin hanimlar.
Şimdi napayim ben...
kesinlikleeebir adam 7 sinde neyse 70 indede o dur. değişmez belliki. dinliyormuş gibi yapın :) birde kime çekti acaba, anasına çektiyse zor :)
kuş güzel fikir bi kaç sene önce vardı kuşumuz strese soktu eşim hayvanı tuylerini yolmuştu kuşAslında bende biraz öyleyim...Bende anneme anlatıyorum o da beni dinlemiyor bu sefer daha çok kızıyorum.Annemde bana hak versin istiyorum anca böyle rahatlıyordum.Artık anlatmıyorum.Kuşuma anlatıyorum.Eşinize kuş hediye edin bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?