hep şikayet hep şikayet :(

Aynenn,annem cekiyo napsin babami,bana karsi fena degildirde,anneme kok sokturuyo,en guzel yemegi yap asla begenmez,temizligi,utuyu,hic bir yere izin vermez,daha 1 gun babamdan ayri bir yerde kalmamistir,herkes yanlistir,uc kagitcidir,bitek ben durustum der,kimseye minnet etmez,haftanin 7 gunu calisir,hic biyere gitmez.Boyle bir adam isde:)

Ayy benimkide ayni herkes 3kagitci 5 para etmez bi o mukemmeldir.
Off ya rabbim annene ve kendime sabir diliyorum.

Paylasmasin diyen yok ki abartmiyorum tam bir saat cakmak isteyen adami anlatti. Siz dinlermiydiniz her gun peki ama her seyi akliniza gelen herseyi sikayet etse

Anladım ben seni. İş yerinde bile boyle tiplere yaklaşıp 2 kelam etmem ben. Böyle tipler bütün enerjini çeker alır.

Bunu aşabilmek için kişisel farkındalık çok önemli. Once oturun kizmadan hem senin hem de onun sakin olduğu bir gün konuyu açın. Farkına varmasini sağlayın. Lafı degistirmek, kızmak, lafı ağzına Tilmaç vs hep ters teper.
Eğer size inanmazsa şikayetlerini kaydedeceginizi soyleyin. Birşeyden şikayet etmeye başladığı zaman ses kaydı alın telefonla ve sonra ona dinletin.

Gunaydin hanimlar.
Benim derdim eşimle.cok ilgin demi :-) valla sinirden guluyorum
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Biktim bu negatifliginden herseyden sikayet etmesinden.
Şimdi napayim ben...

Kim durakta çakmak isteyen adamı hayatına konu yapar ya çok ilginç geldi..eşinizin çok mu boş vakti var çok mu canı sıkılıyor? Resmen yaşlı emeklilerin yaptığı muhabbetler..negatifliğine girmiyorum bile..gercekten böyle kafa ütüleyen bir erkekle yasaması zordurn:(

Anlatmaya baslayinca içinden bir türkü tuttur söyle. Dinliyor gibi bak ama türküye odaklan.
Garip sen elleme benim yaramııı ...

Back
X