Sen aceleden diosun ama.. cocuklarimda var benim.. irsi bi rahatsizlikHemen araştırıyorum bu sendromu ben olabilir miyim öyle acaba :/
Bende olma ihtimali çok yüksek doğuma gittiğimde doğuracak gibi durmiyorsuj demişlerdi sancidan oluyordumSen aceleden diosun ama.. cocuklarimda var benim.. irsi bi rahatsizlik
Nette hareketler var ne derece vucudun esniyo ona bak derim.. onunda dereceleri var tabii..cocuklarimda baya siddetliki.. buyuk oglum isaret parmagini geriye dogru oyle bi egiyorki midem bulaniyo:)Bende olma ihtimali çok yüksek doğuma gittiğimde doğuracak gibi durmiyorsuj demişlerdi sancidan oluyordum
Beldeki iltihaplanması için çıktım Dr teşhis o zaman kondu önceden bilmiyordum tabi ağrım coktu
Dr bana dedi ki sen bu iltihapla nasıl oturup kalkıyorsun tüm iskelet sistemini mahvediyor bu iltihaplanma dedi ve ben şaşırdım
Hatta doktor bana inanmayıp otur kalk bacağını kaldırıp indir falan baktı ben rahat hareket ediyorum şaşırdı
Bende gözle görünür bı esneklik yok ama kiloma göre aynı olan kişilere göre çok daha aktif hızlı ve harekrtliyim birde ne kadar ağrım acim olsa da aynı şeyleri yaparım dışardan belli olmaz mesela bel agrimjn olduğu ve çok çabuk yoruluyorumNette hareketler var ne derece vucudun esniyo ona bak derim.. onunda dereceleri var tabii..cocuklarimda baya siddetliki.. buyuk oglum isaret parmagini geriye dogru oyle bi egiyorki midem bulaniyo:)
Bu sendroma sahip oldugunuda soyle ogrendim.. surekli yoruldum derdi yururken kosarkwn duserdi vs. Neyse cocuk doktoru bakti vucudu cok esnek dedi.. fizik tedaviye gittik.. bununla yasamayi ogrenmesi gerekiomus..derken alistirmalar yaptik vs. Ztn sukur hareketli bi cocuk. Yururken bacaklarimiz duz durur ya.. bunlarda esnedigi icin butun agirlik ust bacaklara biniyomus.. bu yuzdende cok cabuk yoruluyolarmis.. kondisyonu arttirmak kismen ise yariyor. Buyudukcede vucut kendini toparliyormus genelde sikayetlerde azaliyormus cogu kiside
Hizli hareket etmeyle ilgili degil bu bence..sirt agrisida belki bu sebepten olmayabilir..en guzeli bi fizik tedavi uzmanina gidip danismak..o sana nasilsa esneklik var mi? Ne derece soylerBende gözle görünür bı esneklik yok ama kiloma göre aynı olan kişilere göre çok daha aktif hızlı ve harekrtliyim birde ne kadar ağrım acim olsa da aynı şeyleri yaparım dışardan belli olmaz mesela bel agrimjn olduğu ve çok çabuk yoruluyorum
Yakın zamanda gideceğim ins çok tşk ederim bu arada bu konuya yazarken bı hastalogimi daha bulacağım hiç aklıma gelmezdiHizli hareket etmeyle ilgili degil bu bence..sirt agrisida belki bu sebepten olmayabilir..en guzeli bi fizik tedavi uzmanina gidip danismak..o sana nasilsa esneklik var mi? Ne derece soyler
Haha rica ederim cnm.. belkide boyle birsey yoktur kim bilir :)Yakın zamanda gideceğim ins çok tşk ederim bu arada bu konuya yazarken bı hastalogimi daha bulacağım hiç aklıma gelmezdi
Ay korktum doğru olabilir. Biraz arastirayim gidrim belki doktoraMoralinizi bozmak istemem asla surekli oluyor diyince parkinson veya norolojik olabilir diye dusundum.
Çocuklarınızın yası kac. Ergenlikte normal sakarlık. Eller kollar birden büyüyünce koordinasyonsuzluk oluyor bir dönem sonra düzeliyorSen aceleden diosun ama.. cocuklarimda var benim.. irsi bi rahatsizlik
5 ve 3 fizik tedavi uzmani soyledi ve bende goruyorumÇocuklarınızın yası kac. Ergenlikte normal sakarlık. Eller kollar birden büyüyünce koordinasyonsuzluk oluyor bir dönem sonra düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?