Hep terslik

nazara inanmam
el koordinasyonunuzda bir sorun olabilir mi?
anlattiklariniz bana fiziksel bir rahatsizlikmis gibi geldi

Sen aceleden diosun ama.. cocuklarimda var benim.. irsi bi rahatsizlik
Bende olma ihtimali çok yüksek doğuma gittiğimde doğuracak gibi durmiyorsuj demişlerdi sancidan oluyordum

Beldeki iltihaplanması için çıktım Dr teşhis o zaman kondu önceden bilmiyordum tabi ağrım coktu

Dr bana dedi ki sen bu iltihapla nasıl oturup kalkıyorsun tüm iskelet sistemini mahvediyor bu iltihaplanma dedi ve ben şaşırdım

Hatta doktor bana inanmayıp otur kalk bacağını kaldırıp indir falan baktı ben rahat hareket ediyorum şaşırdı

Nette hareketler var ne derece vucudun esniyo ona bak derim.. onunda dereceleri var tabii..cocuklarimda baya siddetliki.. buyuk oglum isaret parmagini geriye dogru oyle bi egiyorki midem bulaniyo:)

Bu sendroma sahip oldugunuda soyle ogrendim.. surekli yoruldum derdi yururken kosarkwn duserdi vs. Neyse cocuk doktoru bakti vucudu cok esnek dedi.. fizik tedaviye gittik.. bununla yasamayi ogrenmesi gerekiomus..derken alistirmalar yaptik vs. Ztn sukur hareketli bi cocuk. Yururken bacaklarimiz duz durur ya.. bunlarda esnedigi icin butun agirlik ust bacaklara biniyomus.. bu yuzdende cok cabuk yoruluyolarmis.. kondisyonu arttirmak kismen ise yariyor. Buyudukcede vucut kendini toparliyormus genelde sikayetlerde azaliyormus cogu kiside

Bende gözle görünür bı esneklik yok ama kiloma göre aynı olan kişilere göre çok daha aktif hızlı ve harekrtliyim birde ne kadar ağrım acim olsa da aynı şeyleri yaparım dışardan belli olmaz mesela bel agrimjn olduğu ve çok çabuk yoruluyorum

Hizli hareket etmeyle ilgili degil bu bence..sirt agrisida belki bu sebepten olmayabilir..en guzeli bi fizik tedavi uzmanina gidip danismak..o sana nasilsa esneklik var mi? Ne derece soyler

Hizli hareket etmeyle ilgili degil bu bence..sirt agrisida belki bu sebepten olmayabilir..en guzeli bi fizik tedavi uzmanina gidip danismak..o sana nasilsa esneklik var mi? Ne derece soyler
Yakın zamanda gideceğim ins çok tşk ederim bu arada bu konuya yazarken bı hastalogimi daha bulacağım hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…