Bende böyleyim ama sakarliktan değil benimki 3 saatlik bı işi yarım saate sigdirmaktan ..eğer bebegin küçükse acele ederken böyle küçük aksilikler yaşıyor olabilirsinIlkkez bdv de yazıyorum . Kisaca derdimi anlatayim
Tam bir bela oldum kendi kendime 25 yasinda ev hanimiyim bir bebegim var.
Bazı seyleri yanlis yapiuorum bazı seylerse göz göre göre yanlış oluyor.
Eşim sakarlik diyor ama son zamanlarda iyice arttı surekli bardak deviriyorum tabak bardak kiriyorum kaldiriyorum döktügum yeri silerken yeniden döküyorum bu çocuklugumdan beri var bu aralar daha da arttı mesela bir kase alacagim dolabin kapagini acarken elimi öyle bir yer carpiyorum ki scma sapan ay ne sakarim derken 2 3 yere carpiyorum kurtardim derken bi yanindakini kirmak gibi
Mesela salataya yag koyarken yağ atliyo başka yerlerde batiyo yagdanliktan o sekilde fiskirmasi imkansiz
Hep sakarlik adi altinda aksilikler başıma geliyo amaa sürekli artik bıktım
Bu sekilde birsey yaşıyan var mi ???
Surahiden bardaga bile su koyamaz oldum duran bardak kayiyo suyu disari döküyorum .
Böyle şeyler yasak ama ben eski üyeyim lütfen kurucular yasaklamasin konumu
Bir hicaya gitmistik cok eskiden o bana yıldızın düşük demisti yani nazar deger gbi birsey demisti. Sizcede nazar mi yoksa ben mi aptalim ne yapicam off birseyler duymaya ihtiyacim var
Aynen öyle acele ediyoruz ve sakarlık yapıyoruz hepimiz tüm anneler demek istşyorum hatta :))Bende böyleyim ama sakarliktan değil benimki 3 saatlik bı işi yarım saate sigdirmaktan ..eğer bebegin küçükse acele ederken böyle küçük aksilikler yaşıyor olabilirsin
Sadece sakarlikmi elinizde titreme veya dengesizlik oluyormuIlkkez bdv de yazıyorum . Kisaca derdimi anlatayim
Tam bir bela oldum kendi kendime 25 yasinda ev hanimiyim bir bebegim var.
Bazı seyleri yanlis yapiuorum bazı seylerse göz göre göre yanlış oluyor.
Eşim sakarlik diyor ama son zamanlarda iyice arttı surekli bardak deviriyorum tabak bardak kiriyorum kaldiriyorum döktügum yeri silerken yeniden döküyorum bu çocuklugumdan beri var bu aralar daha da arttı mesela bir kase alacagim dolabin kapagini acarken elimi öyle bir yer carpiyorum ki scma sapan ay ne sakarim derken 2 3 yere carpiyorum kurtardim derken bi yanindakini kirmak gibi
Mesela salataya yag koyarken yağ atliyo başka yerlerde batiyo yagdanliktan o sekilde fiskirmasi imkansiz
Hep sakarlik adi altinda aksilikler başıma geliyo amaa sürekli artik bıktım
Bu sekilde birsey yaşıyan var mi ???
Surahiden bardaga bile su koyamaz oldum duran bardak kayiyo suyu disari döküyorum .
Böyle şeyler yasak ama ben eski üyeyim lütfen kurucular yasaklamasin konumu
Bir hicaya gitmistik cok eskiden o bana yıldızın düşük demisti yani nazar deger gbi birsey demisti. Sizcede nazar mi yoksa ben mi aptalim ne yapicam off birseyler duymaya ihtiyacim var
Titreme yokta bazen sıkışiyor norolojik mi dersinizSadece sakarlikmi elinizde titreme veya dengesizlik oluyormu
Hemen araştırıyorum bu sendromu ben olabilir miyim öyle acaba :/Bende dun acele kek yapim derken yumurtanin biri hoopp yerde:)aceleden oluyo benimkisi.
Hipermobilite sendromu olabilir mi ?
Tabiii oda var biraz ama dikkat ettiklerimdede sorunlar oluyorYildizin degil dikkatin dusuk
Amaan kir dok nolcakTabiii oda var biraz ama dikkat ettiklerimdede sorunlar oluyor
Moralinizi bozmak istemem asla surekli oluyor diyince parkinson veya norolojik olabilir diye dusundum.Titreme yokta bazen sıkışiyor norolojik mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?