Hep testler negatif

simge43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
1.177
226
53
37
Merhaba adetime 1 gun kaldi ben 3 4 gundur farkli.markalarla test yaptim hep negatif bazi yalanci pozitif verenler bile tertemiz cikti belirtilee yogun agri göğüs hassasiyeti bazen bulanti adet olackmia gibu ara ara gelen agri islaklik hissi akinti vb.boyle yasayip sonra pozitif gören var mi testlerde

Merhaba adetime 1 gun kaldi ben 3 4 gundur farkli.markalarla test yaptim hep negatif bazi yalanci pozitif verenler bile tertemiz cikti belirtilee yogun agri göğüs hassasiyeti bazen bulanti adet olackmia gibu ara ara gelen agri islaklik hissi akinti vb.boyle yasayip sonra pozitif gören var mi testlerde
Olabilir ihtimal hep var🙂 regl olmazsan testlerle uğraşma direkt kan ver

Olabilir ihtimal hep var🙂 regl olmazsan testlerle uğraşma direkt kan ver
Benimde bugün regl bel ağrım var göğüslerim şişti kaşık ağrım var ama çok hafif arada sol kasığıma batma oluyor şiddetli de hafifde lekelenmem dahi yok normalde leke ile başlar benimde testler negatif ilk gebeliğim de hiç bunlar olmamisti

Benimde bugün regl bel ağrım var göğüslerim şişti kaşık ağrım var ama çok hafif arada sol kasığıma batma oluyor şiddetli de hafifde lekelenmem dahi yok normalde leke ile başlar benimde testler negatif ilk gebeliğim de hiç bunlar olmamisti
Her gebelik kendine özgüdür belirtiler farklılık gösterebilir 🙂 hcg kana karışmıştır ama henüz idrara karışmamış olabilir istersen kan ver

Ay bende adetım 6 gün gecıktı dün erken gebelik testi aldım anında silik çizgi çıktı bugüne kan verdim ve kaset test yaptım ikisi de negatif anlamadım adetım de gelmiyor

Bnde az önce test yaptim ilk defa bu testte boyle cikti bugun günüm sayilir yogun belirtiler var

Eklentiler

• 1000185239.webp
    1000185239.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000185235.webp
    1000185235.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000185232.webp
    1000185232.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000185229.webp
    1000185229.webp
    13 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000185230.webp
    1000185230.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
Bende dün yaptım ama güvenemiyorum kaset test çok silik çıkmıştı erken gebelik testi daha belirgin çıkmıştı kafam çok karıştı isteyen herkes için hayırlısı olsun bende uzun yıllardır müjdeli haberi bekliyorum Allah'tan inşallah hayırlısiyla müjdeli haberi alırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Hep adet olacak gibiyim başım cok.agriyor icim bulanıyor ped koyuyorum simdi geldi her hal diyorum gidiyorum tuvalete tertemiz bakalim ne olacak

Bende dün yaptım ama güvenemiyorum kaset test çok silik çıkmıştı erken gebelik testi daha belirgin çıkmıştı kafam çok karıştı isteyen herkes için hayırlısı olsun bende uzun yıllardır müjdeli haberi bekliyorum Allah'tan inşallah hayırlısiyla müjdeli haberi alırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Atin bakalim resimleri

Sağdaki kaset testte silik görünce diğer erken gebeliği yaptım resimde çok belli olmuyor yüklenirken kalite düştüğü için.

Ben kasette yaptim ben cok silik cizgi görüyorum resimde belli olmuyor

Back
X