Hep Ya Ölürsem Diye Düşünürken Ya Sen Ölürsen Söylemesi Bile Koyuyor Be Ablammmm

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Oglum bile huzursuz birtanem cunku teyzesi yogun bakimda sana bu sitede yazilanlari okutmustum hatirliyormusun ablacim?
Bu sefer 2 cocugun olmasina ragmen korktugunu soylemistin bana dogumdan korktugunu neden korktun ki abla korkmasaydin belkide gelmeyecekti basina.
Keske seni hic uzmeseydim.
Asla kontursuz kalmazdim ben ama dun ablam aradi hatta onunda konturu yoktu odemeli atti ve sans iste ilk defa benimde konturum yoktu ve konusamadik belkide son kez duyacaktim sesini ama olmadi.
Insallah iyilesirsinde telefonda degil yuYuze duyarim sesini kurban oldugum.
Ablaaaa.
Sana birsey olmasin olur mu hissediyormusun bilmiyorum ama suanda baska bir sehire ambulansla yol almaktasin bir yerin aciyormu bilmiyorum.
Git ve sag saglim bebegine cocuklarina ve bize don!
Yoksa sana cok kizarim ama kusemem sana bilirsin cunku SENI SEVIYORUM....
ALLAHA EMANET OL VE GEL MUTLAKA GEL BENI DAHA FAZLA AGLATMA OLURMU?

Ablanız daha iyi diyorsunuz nasıl simdi neden baska hastaneye sevk yapıliyor gecmis olsun rabbim bebegine ve size bagışlasın

Korkma canım bak gör bişey olmayacak Allahın izniyle. Olumlu düşün ve dualarını umut ederek yap. Rabbim şifalar versin ve ablanı bebeklerine bağışlasın. Amin.

Allahim sifa versin uzun omur versin insallah sevdiklerine bagislasin allah sabrinizi versin

Anladigim kadariyla dogumla ilgili bir sıkıntı olmus, rabbim sifa versin insallah.

Rabbim tez zamanda şifasını versin evlatlarına bağışlasın

Geçmiş olsunbu sene benim de abim kaza geçirmişti çok şükür toparlandı.Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Allah şifa versin.

Geçmiş olsun iyilesecek ınş.neden zehirlenmis böyle bu kadar kötü edecek acaba

Allah acil şifalar versin. Şifa bekleyen herkeze
Ablani sevdiklerine çocuklarına bağışlasin

Canım geçmiş olsun..
rabbim şifa versin inşallah .

Ay üsüttüm her yerim agriyor, hasta olunca duygusal oluyorum beni gece gece sümük salye aglattinizz
Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…