Ablamin ölüm tehlikesi olup ambulansla başka bir hastaneye göturuluyor olsa bırak kk girip derdim vara konu açmayı. Ayıptır söylemesi tuvatim gelse yapmayı unuturum aglamaktan. Böyle acil bir durumda burda olmanız bana çok tuhaf geldi
Ablamin ölüm tehlikesi olup ambulansla başka bir hastaneye göturuluyor olsa bırak kk girip derdim vara konu açmayı. Ayıptır söylemesi tuvatim gelse yapmayı unuturum aglamaktan. Böyle acil bir durumda burda olmanız bana çok tuhaf geldi
Benim kardesim de 1.5 yil once vefat etti. 7 gun yogun bakimda kaldi. Bırak internete girmeyi telefonumu acil aramalar disinda hic kullanmamistim. Insan cunku kendisini unutuyor. Arkadaşın farkli bir rahatlama sekli var anlasilan. Ben 7 gun boyunca yasayan bir ölü idim. Yine de ablasina acil sifalar dilerim. Bosver kardes burda dua dilenmeyi. Duayi Rabbimizden dile, vaktini dua ile gecir. Elden daha fazlasi gelmez..Vakti dolan gidiyor, zamani gelmemisse yaşar. Itikat etmek kabullenebilmek gerek. Zor cok zor...
Ben inanmıyorum böyle bi durumda internette zaman geçirip diğer konulara yorum yapan insana. Kimse kardeşi ölümle cebellesirken ah çok kötüyüm diyip tel elinde gezmez. Bana göre bu konu tamamen fake boşa insanları uzuyolarhele bir de ablası için dua isterken baskasının erkek arkadaş konusuna yorum yapabılmesı,
bilemiyorum valla. herkesin acıyı yasayış şeklı farklı deyıp çıkıcaz sanırım işin içinden.
Benim kardesim de 1.5 yil once vefat etti. 7 gun yogun bakimda kaldi. Bırak internete girmeyi telefonumu acil aramalar disinda hic kullanmamistim. Insan cunku kendisini unutuyor. Arkadaşın farkli bir rahatlama sekli var anlasilan. Ben 7 gun boyunca yasayan bir ölü idim. Yine de ablasina acil sifalar dilerim. Bosver kardes burda dua dilenmeyi. Duayi Rabbimizden dile, vaktini dua ile gecir. Elden daha fazlasi gelmez..Vakti dolan gidiyor, zamani gelmemisse yaşar. Itikat etmek kabullenebilmek gerek. Zor cok zor...
Ben bile çok da yakın olmadığım babamın vefatından sonra bırak konu açmayı kkya bile giremedim. Ancak 4.5 ay sonra kendimi konu açıp içimi dökecek kadar toparlamıştım. Yine de gerçek olması ihtimaline karşılık şifa diliyorum..Ben inanmıyorum böyle bi durumda internette zaman geçirip diğer konulara yorum yapan insana. Kimse kardeşi ölümle cebellesirken ah çok kötüyüm diyip tel elinde gezmez. Bana göre bu konu tamamen fake boşa insanları uzuyolar
Canı sıkılan konu acıyor. Buda onlardan biri cnmHay ağzına sağlık.. tam da bunu yazmak için hazirlaniyordum.. önce davranmissin.. ya bi tuhaf oldum.. hasbam bir de konu üstüne konu açmış.. başka konulara yorum yetiştirmiş.. ablan zor durumda, sen onun acısı üzerinden prim..
Kusura bakma ama çok fazla bu.. Otur duani et.. yakinlarinizla konuş teselli et..
insaallah ablan da şifa bulur.. onun için dua edeceğim ama senin bu yaptığını hiç hoş bulmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?