Hep Ya Ölürsem Diye Düşünürken Ya Sen Ölürsen Söylemesi Bile Koyuyor Be Ablammmm

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..konu nedir acaba gebelikle ilgili sanirim.çok geçmiş olsun...

Benim kardesim de 1.5 yil once vefat etti. 7 gun yogun bakimda kaldi. Bırak internete girmeyi telefonumu acil aramalar disinda hic kullanmamistim. Insan cunku kendisini unutuyor. Arkadaşın farkli bir rahatlama sekli var anlasilan. Ben 7 gun boyunca yasayan bir ölü idim. Yine de ablasina acil sifalar dilerim. Bosver kardes burda dua dilenmeyi. Duayi Rabbimizden dile, vaktini dua ile gecir. Elden daha fazlasi gelmez..Vakti dolan gidiyor, zamani gelmemisse yaşar. Itikat etmek kabullenebilmek gerek. Zor cok zor...

ıkıdır yazasım geldı aynı şeyı kırılma gucenme olmasın dıye yazmadım.
bende anlamıyorum açıkçası ve nazelıyı de anlamadım.

hele bir de ablası için dua isterken baskasının erkek arkadaş konusuna yorum yapabılmesı,
bilemiyorum valla. herkesin acıyı yasayış şeklı farklı deyıp çıkıcaz sanırım işin içinden.

hele bir de ablası için dua isterken baskasının erkek arkadaş konusuna yorum yapabılmesı,
bilemiyorum valla. herkesin acıyı yasayış şeklı farklı deyıp çıkıcaz sanırım işin içinden.
Ben inanmıyorum böyle bi durumda internette zaman geçirip diğer konulara yorum yapan insana. Kimse kardeşi ölümle cebellesirken ah çok kötüyüm diyip tel elinde gezmez. Bana göre bu konu tamamen fake boşa insanları uzuyolar

Gidememek yanında olamamak öyle kötü ki çok iyi anlıyorum geçen hafta annemi acil ameliyata aldılar. çok ciddi bir şey olmadığı halde daha kan tahlileri yapılırken kaç defa aradım. Tekrar tekrar soruyorum tahlil sonuçlarını, ya yanlış teşhis konulursa ya boş yere ameliyata alınırsa diye, sanki doktordan daha mı iyi biliyorum. Ama gönül yanında olmak elini tutmak istiyor, öpüp koklamak istiyor. İnşallah ablan en kısa zamanda iyileşir. ALLAHIM Onu bebeğine ailesine bağışlasın.

Allah rahmet eylesin... Kardeşinizin mekanı cennet olsun inşaAllah..

Ben bile çok da yakın olmadığım babamın vefatından sonra bırak konu açmayı kkya bile giremedim. Ancak 4.5 ay sonra kendimi konu açıp içimi dökecek kadar toparlamıştım. Yine de gerçek olması ihtimaline karşılık şifa diliyorum..

Hay ağzına sağlık.. tam da bunu yazmak için hazirlaniyordum.. önce davranmissin.. ya bi tuhaf oldum.. hasbam bir de konu üstüne konu açmış.. başka konulara yorum yetiştirmiş.. ablan zor durumda, sen onun acısı üzerinden prim..
Kusura bakma ama çok fazla bu.. Otur duani et.. yakinlarinizla konuş teselli et..
insaallah ablan da şifa bulur.. onun için dua edeceğim ama senin bu yaptığını hiç hoş bulmadım..

Canı sıkılan konu acıyor. Buda onlardan biri cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…