Hep yanlış insanı tanımak istemem

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
O günden beri kendimi yiyorum olayları okuyanlar bilirler sildim her taraftan onu. Kendimi çok tuhaf hissediyorum kullanılmış, salak yerine konulmuş. En son biz konuşurken ben neden canın sıkkın vb gibi ben ona seni yanlız mı bırakayım mı dedim ? o da benim için daha iyi dedi seni üzmek istemem şuanda ders çalış eğer başarmazsan o zaman benim için kötü yazdı. O an yazdıkları bana hiç samimi geldi. En son ''neyse geç oldu'' yazmış benim kafam attı, sinirlendim ama tepki vermedim. Bugün bir şeyler yazdım ona benim için hiç geç olmadığını benim hiç morale ihtiyacım olmadığını, kötü günüm olmadığını yazdım. Onla konuşurken dedemin vefat ettiğini ama ona bi kelime etmediğimi yazdım.(normaldede öyleyimdir moralim bozuk olsa belli etmem insanlar anlamaz) Askerdeyken vakit öldürmesi gerektiğini kullandığı salağın ben olduğunu yazdım. İnsanları parmağında oynattığını askerdeyken onu kaç kere bırakayım dediğimi o zamanda ders çalışmam gerektiğini yoğun olduğumu ama beni her seferinde geri döndürdüğünü yazdım. Ama şimdi askerden geldikten sonra zorla konuşturyormuşum gibi hissetirdiğini ( bunu okuyanlar çok bunaltıyorsundur yazmasın günlük çok az konuşuyorduk zaten). Kendisnin bana diyecek cesareti olamdığını ama böyle yaptığını yazdım. Düşünüyorum 22 yaşındayım ya insan ilişklerim çok kötü ya ben problemliyim hep yanlış insanlara samimiyet besliyorum. Mesaji görmüş cevap vermemiş onuda anlayamadım.
 
Bir kişiyle kötü bir ilişki yaşadın diye niye kendini genelliyorsun? Daha 22 yaşındasın, yolun çok başındasın. Belki sana uygun bir insan değil, belki kafa yapısı olarak olgun değil, belki de senin olgunlaşabilmek için zamana ihtiyacın var. O adamla olmadıysa olmadı, oldurmaya çalışma. Olmuyorsa bir sebebi var demek ki. Önüne bak, algılarını açık tut.
 

Genellemiyorumda şöyle diyeyim öncedende lisede birini çok uzun süre sevmiş hemen hemen aynı şeyleri yaşamış biriyim uzun süre sonra birine karşı böyle bir şey hissettim. Askerdeyken kesinlikle böyle değildi efendi terbiyeli böyle olmasına çok şaşırdım. Oysa ki bana bakarsan çok temkinliydim.
 

Aradan biraz zaman geçsin öyle bir noktaya geleceksin ki lisedeki ilişkilerini falan unutacaksın. Hala lise ilişkilerini düşünüyorsan daha zamanın var demektir. Herkese ciddi gözüyle bakmayı bırak. Ciddi bir yola gireceksen zaten sen bu gözle baksan da bakmasan da girersiniz.
 

Ciddi gözü ile değilde beni en çok salak yerine konulmak üzüyor ona takıyorum fazla gururluyum sanırım kendimi yiyorum. Yoksa seviyeli bi konuşmamız vardı ben onu koruduğumu düşünüyorum görmeden karar vermek istemedim vs vs..
 

Kimsenin her zaman mükemmel ilişkileri olmuyor zaten herkesin kötü ilişkilerden çıkardıkları dersler var. Sen de bir daha salak yerine konmamayı öğrenir, sonraki ilişkilerinde bunda yaptığın hataları yapmazsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…