Haklısınız, aynen öyle durumlar. Ama bu üslup faktörünü etkiler mi yine de?Ben bazi seylerin birikmisligi oldugunu dusunuyorum. Pislik demeseydiniz keske. Bakin siz bazi seylere dolmussunuz o yuzden soylemissiniz, o da artik patlamis olabilir. Umarim cozersiniz.
Seni iyi anlıyorum.
Benimkinin öyle şiddet durumları pek olmasa da su kutsal şeylere saygı açısından aynı zorlukları yaşıyorum.
İftarımiz ayrı sahurumuz ayrı. İlk kez böyle bi ramazan geçiriyorum.
İyi zamanlarımizda çok iyi anlaşırz demişsin. Bence kriz anlarını nasıl atlattığımız önemli.
İyiyken herkes iyidir.
Allah yardımcın olsun.
Bence ciddi bi öfke kontrolü yaşıyor. Notlarını yırtmasi vs.
Terapiste gitme imkanıniz varsa gidin.
Yok . Ben de artık bana bu kadar yaşattıkarından sonra istemiyorum . Tamamen içimde bitirmek istiyorum. Dönse dé kabul etmemek istiyorum. Doğru olan bu çünkü.çok sağolbelmiyum ..terapiste gitme imkanımız yok şimdilik bayramdan sonra belki. Sana hala üzülüyorum hatırladıkça, bi gelişme yok mu senin durumlarda?
yemek öncesinde başlayan bir tartışmaydı, bi önceki konumda var ayrıntısı. tekrar anlatamayacak kadar yorgunumIyi de yemek masasinda ne tartışıyor olabilirsiniz ki?
Bu kadar tartisma neden cikiyor?
offff ofYok . Ben de artık bana bu kadar yaşattıkarından sonra istemiyorum . Tamamen içimde bitirmek istiyorum. Dönse dé kabul etmemek istiyorum. Doğru olan bu çünkü.
Yaşlar kaç? Ders notları falan deyince öğrencisiniz sanırım öyle değil mi?
Erken bir evlilik mi yaptınız?
yemek öncesinde başlayan bir tartışmaydı, bi önceki konumda var ayrıntısı. tekrar anlatamayacak kadar yorgunum
eleştiriye eleştiriyle cevap vermek değil inanın kendini hiç değerlendirme gereği hissetmeden çamuru bana atarak kendini incitmemek olayTartışma esnasında eleştiriye eleştiri ile cevap vermesi, yapılan eleştiriyi kabul ettiği anlamına gelir. Pis olduğunu o da biliyor demek ki
28 yaşımda evlendim, 31 yaşındayız ikimizde. Ders notları da vermem gereken çok ciddi bir sınav var 1 ay sonra onun için
eleştiriye eleştiriyle cevap vermek değil inanın kendini hiç değerlendirme gereği hissetmeden çamuru bana atarak kendini incitmemek olay
bakın siz tarzlarını biliyosunuz çözüm konusunda ben de biliyorum ama çok sinir bozucu. benim eşim de çamuru bana atıp beni kabahatli çıkartıyor ondan sonra da yan odaya gidip uyuyorSinirli taraf sen olsaydin derdik ki bak hata yapiyorsun.Esin icin ne yapabilirsin nssil duzelir bi fikrim yok acikcasi
Benim sevgilim tartismadan nefret eder telefonda sesim yukseeldigi an kapatir uzun bi sure acmaz vs
Dedi ayni evde olsak ben ceker giderim.Bu bana ters mesela ben o an halletmek istiyorum bekleyemiyorum bazen bunaltiyorum daha cok kaciyo.Fakat kendi haline biraktigimda ertesi gun arar canim sakin misin konusalim mi der konusuruz 5 dk da cozeriz.
kullandığı mutfağa köpek yavrusunu bırakmazsın düşün o derece. her türlü yolu denedim, ciddi uyarılar ve tartışmalardan sonra ak pak heryer sonrasında kendini yayınca herşeyi koyveriyor, ilişkinin geneline yansıyan bir halBenim Kocam kadar pismı merak ediyorum :)
Laf söylemek yerine protesto et o zaman. Belki bu işe yarar
olgunlaşmamış kişilik evet eşim oErken de değilmiş aslında. Genelde bu tip sorunlar erken evliliklerde, olgunlaşmamış kişiliklerde görülür.
Sizin için en iyi çözüm terapi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?