hep yokuşa sürme

Yarejani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
613
688
103
Kızlar, konu, eşimin tartışmalarda hiç yapıcı olmaması. Dün tartıştık, evi çok pislettiği için(gerçekten çok pisletiyor) ben 'pislik' dedim. O bunu çok ağır bir kelime olarak algılamış güya, aslında ilk başta takılmamıştı ama üste çıkmak için sonrasında sürekli bunu savundu. Sen de çok dağınıksın dedi hemen. Tartışmalarda çözüme değil de benim eksiğime odaklanarak hareket ediyor O çok düzenli ben çok dağınıktım ama ben kendime bi hayli çeki düzen verdim bu konuda ve hep birbirimizi bütünlüyoruz işte diyerek çok da sorun etmedim. Tartışmadığımız zamanlarda da çok iyi anlaşırız. Tartışmalar illa ki olur ama eşim üslup bilmiyor tartışmada bi süre sonra sinirlenip ders notlarımı yırttı, eline geçeni devirdi. Sahura da sofra hazırlamama rağmen kalkmadı. Zoruma giden kutsal olan şeylere saygısızlığı. Bi önceki tartışmamızda da yemeğin ortasına yumruk atmıştı. Bizde sofraya küsülmez ya da yemek saçılıp dökülmez nimettir o.
Gerçekten çok zor bi yıl geçirdim, insanın cildinin stresten nasıl yaşlanabileceğine şahit oldum resmen. Bu da dert işte
Lütfen yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın

Ben bazi seylerin birikmisligi oldugunu dusunuyorum. Pislik demeseydiniz keske. Bakin siz bazi seylere dolmussunuz o yuzden soylemissiniz, o da artik patlamis olabilir. Umarim cozersiniz.
Edit: ay gormemisim, adam masayi yumruklamis. Esiniz cok sinirl sanirim, terapiste gidebilirsiniz.

Ben bazi seylerin birikmisligi oldugunu dusunuyorum. Pislik demeseydiniz keske. Bakin siz bazi seylere dolmussunuz o yuzden soylemissiniz, o da artik patlamis olabilir. Umarim cozersiniz.
Haklısınız, aynen öyle durumlar. Ama bu üslup faktörünü etkiler mi yine de?
Hani Leyla ile Mecnun daki İsmail abi kullanıyor ya 'pislik bee' diye o şekilde esprisine çok kullandığım bi kelime, garipseyeceği bişey yoktu dediğim gibi ordan savunma gereği hissetti

Seni iyi anlıyorum.
Benimkinin öyle şiddet durumları pek olmasa da su kutsal şeylere saygı açısından aynı zorlukları yaşıyorum.
İftarımiz ayrı sahurumuz ayrı. İlk kez böyle bi ramazan geçiriyorum.
İyi zamanlarımizda çok iyi anlaşırz demişsin. Bence kriz anlarını nasıl atlattığımız önemli.
İyiyken herkes iyidir.
Allah yardımcın olsun.
Bence ciddi bi öfke kontrolü yaşıyor. Notlarını yırtmasi vs.
Terapiste gitme imkanıniz varsa gidin.

çok sağol belmiyum ..terapiste gitme imkanımız yok şimdilik bayramdan sonra belki. Sana hala üzülüyorum hatırladıkça, bi gelişme yok mu senin durumlarda?

çok sağol belmiyum ..terapiste gitme imkanımız yok şimdilik bayramdan sonra belki. Sana hala üzülüyorum hatırladıkça, bi gelişme yok mu senin durumlarda?
Yok . Ben de artık bana bu kadar yaşattıkarından sonra istemiyorum . Tamamen içimde bitirmek istiyorum. Dönse dé kabul etmemek istiyorum. Doğru olan bu çünkü.

Iyi de yemek masasinda ne tartışıyor olabilirsiniz ki?
Bu kadar tartisma neden cikiyor?

Yaşlar kaç? Ders notları falan deyince öğrencisiniz sanırım öyle değil mi?
Erken bir evlilik mi yaptınız?

Tartışma esnasında eleştiriye eleştiri ile cevap vermesi, yapılan eleştiriyi kabul ettiği anlamına gelir. Pis olduğunu o da biliyor demek ki

Iyi de yemek masasinda ne tartışıyor olabilirsiniz ki?
Bu kadar tartisma neden cikiyor?
yemek öncesinde başlayan bir tartışmaydı, bi önceki konumda var ayrıntısı. tekrar anlatamayacak kadar yorgunum

Sinirli taraf sen olsaydin derdik ki bak hata yapiyorsun.Esin icin ne yapabilirsin nssil duzelir bi fikrim yok acikcasi
Benim sevgilim tartismadan nefret eder telefonda sesim yukseeldigi an kapatir uzun bi sure acmaz vs
Dedi ayni evde olsak ben ceker giderim.Bu bana ters mesela ben o an halletmek istiyorum bekleyemiyorum bazen bunaltiyorum daha cok kaciyo.Fakat kendi haline biraktigimda ertesi gun arar canim sakin misin konusalim mi der konusuruz 5 dk da cozeriz.

Yaşlar kaç? Ders notları falan deyince öğrencisiniz sanırım öyle değil mi?
Erken bir evlilik mi yaptınız?

28 yaşımda evlendim, 31 yaşındayız ikimizde. Ders notları da vermem gereken çok ciddi bir sınav var 1 ay sonra onun için

Tartışma esnasında eleştiriye eleştiri ile cevap vermesi, yapılan eleştiriyi kabul ettiği anlamına gelir. Pis olduğunu o da biliyor demek ki
eleştiriye eleştiriyle cevap vermek değil inanın kendini hiç değerlendirme gereği hissetmeden çamuru bana atarak kendini incitmemek olay

28 yaşımda evlendim, 31 yaşındayız ikimizde. Ders notları da vermem gereken çok ciddi bir sınav var 1 ay sonra onun için

Erken de değilmiş aslında. Genelde bu tip sorunlar erken evliliklerde, olgunlaşmamış kişiliklerde görülür.

Sizin için en iyi çözüm terapi sanırım.

eleştiriye eleştiriyle cevap vermek değil inanın kendini hiç değerlendirme gereği hissetmeden çamuru bana atarak kendini incitmemek olay

Benim Kocam kadar pismı merak ediyorum :)
Laf söylemek yerine protesto et o zaman. Belki bu işe yarar

bakın siz tarzlarını biliyosunuz çözüm konusunda ben de biliyorum ama çok sinir bozucu. benim eşim de çamuru bana atıp beni kabahatli çıkartıyor ondan sonra da yan odaya gidip uyuyor gel de çıldırma. yani sonrasında bir tepkisi bile olamıyor

Benim Kocam kadar pismı merak ediyorum :)
Laf söylemek yerine protesto et o zaman. Belki bu işe yarar
kullandığı mutfağa köpek yavrusunu bırakmazsın düşün o derece. her türlü yolu denedim, ciddi uyarılar ve tartışmalardan sonra ak pak heryer sonrasında kendini yayınca herşeyi koyveriyor, ilişkinin geneline yansıyan bir hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…