- Konu Sahibi sessizgemiler
kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun esımın aldıgı tahlıl sonuclarında karacıger enzımlerı yuksek cıkmıs annem hepatıt b hastası ve sadece kanla bulasabılcgını bılıyorum ben acaba esımdemı oldu hepatıt cok kusku ıcındeyız olbılırmıkı
Eğer sende de varsa hepatit b eşine de bulaştırmış olabilirsin.
Zaman kaybetmeden gidip tahlilleri yaptırın. Gerçi hepatit b'nin bir tedavisi yok ama en azından virüsü kapmamış olan taraf aşılarını vurunur ve bağışıklık kazanır.
ben aşılıyım cnm annmdende kapmasi mumkn olamazki yaa
canim alp alt fln yuksekyüksek olan enzimler neler ki?:26:
canim alp alt fln yuksek
Hepatit dedigin sarilik hastaligi degil mi?
safra kesesine baktırdınız mı o da enzimleri yükseltiyor. benimde safradan rahatsızlığım olduğu dönem hep yüksekti. hemen sarılığa bağlamayın canım![]()
aslinda sen deyince aklima geldi cnm ırsi safra hstaligida var esimn ailesnde. annm hepatit b ya aklima ilk o gldi cnm