Hepatit Olmuş OLabilir Miyim Arkadaşlarrr?

esmr35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
23
3
1
31
Arkadaşlar 1 senelık gorustugum bır ınsan vardı 4 ay ayrı kaldık o bosluktayken yenı bırıyle tanıstım ve bırlıktelık yasadık bırkac kere sonra 1 senelık gorustugum ınsanla barıstık yenıden cınsel yasantımıza donduk sevgılımle yani sorunsuz bır sekılde beraberlık yasadık ve dıger ınsanla asla gorusmedım sonra. Uzun zamandır da beraber oluyoruz hıcbır sorun olmadı hersey yolundaydı fakat en son 2 dır beraber olduktan sonra bana penisinde Kaşıntı sureklı Akıntı yasamaya basladıgını ve bende birşeymi oldugunu sordu bırıylemı oldun falan bıseymı bulastı dedı doktora gıttım bırlıktelıkten kaynaklandı dıye soyledı bana dedı sende doktora gıt dedı. Ama dediğim gibi ben uzun zamandır sadece sevgılımle oluyorum yanı tamam bosluktayken bırıyle oldum bırackez ama onunla bıtırdım sevgılımle oldum kac kere beraber olduk Olsaydı asıl o zaman olmaz mıydı o kısıyle bıtırıp tekrar sevgılımle beraber olmaya basladıgımda olmaz mıydı cunku o kısıden ayrıldım sevgılımle beraber olduk arkasından 10 defaya yakın hıc sorun yoktu ve dıger kısıde hayatımda yok ama son 2 beraberlıgımızde boyle sorun yasadıgını soyledı? Bende Hepatit B C belirtilerine her seyıne bakıyorum okuyorum netten yazılardan doktorlardan ama Belirtilerin bnde hıcbırı yok gayette saglıklıyım. Sizce bende bır sey olmus olabilir mi :(((((((((

Sevgili iken birlikte olmak nedir bende bunu anlamıyorum. Bu kadar rahat yaşam standartlarına ne zaman geldik ben mi zamanın çok gerisinden geliyorum bilemedim. Neyse dediginiz mantar belirtisi gibi

Sevgili iken birlikte olmak nedir bende bunu anlamıyorum. Bu kadar rahat yaşam standartlarına ne zaman geldik ben mi zamanın çok gerisinden geliyorum bilemedim. Neyse dediginiz mantar belirtisi gibi

Size ahlakı görüşünüzü soran olmadı burada herkes sorununu derdini paylaşıyor danışıyor size kalmadı sevgiliyken insanların beraberlik olması ya sadece cevap verirsiniz yada vermeyip geçersiniz kimsenin ahlak bekçisi degilsiniz

Size ahlakı görüşünüzü soran olmadı burada herkes sorununu derdini paylaşıyor danışıyor size kalmadı sevgiliyken insanların beraberlik olması ya sadece cevap verirsiniz yada vermeyip geçersiniz kimsenin ahlak bekçisi degilsiniz
Cevap verme özgürlüğüm var istediğim şekilde cevap veriririm bu da bi düşüncedir kabul etmek yada etmemek kişiye kalmıştır herkes derdini söylüyorsa düşüncelere de açık olmalıdır

Nasıl yeni tanıştığınız biriyle prezervatifsiz beraber olabiliyorsunuz? Aman 10 kez 3 kez 5 kez yok siz hastalık taşıyıcısı olmuşsunuz belki sizin aşınız tamdı sizi etkilemedi ama adamı etkilemiş. Biz size hastasınız şusunuz busunuz diyemeyiz. Burada insanlara ahlak bekcisi degilsiniz diye had bildirmeyi bırakın da doktora gidin.

Bakteridir o. Doktora gidin beraber . mantar falanda olabilir. Eğer mantarsa sevgilinde tedavi olmak zorunda
Nasıl yeni tanıştığınız biriyle prezervatifsiz beraber olabiliyorsunuz? Aman 10 kez 3 kez 5 kez yok siz hastalık taşıyıcısı olmuşsunuz belki sizin aşınız tamdı sizi etkilemedi ama adamı etkilemiş. Biz size hastasınız şusunuz busunuz diyemeyiz. Burada insanlara ahlak bekcisi degilsiniz diye had bildirmeyi bırakın da doktora gidin.

Ben size bir şey demedim kimin ne yaptığımı yargılamak kimseye kalmaz burda beni eleştirin diye konu açmadım kimse eleştirilmek için konu açmıyor herkes fikir görüşleri almak için konu aciyor

Cevap verme özgürlüğüm var istediğim şekilde cevap veriririm bu da bi düşüncedir kabul etmek yada etmemek kişiye kalmıştır herkes derdini söylüyorsa düşüncelere de açık olmalıdır

Bu arada mantar bende yok hicbir belirtisi yani gayet sağlıklıyım oyle olsa bende birşey olurdu hissederdim belirtisiz mantar olunmaz çünkü sağlıklıyım şuan eskidende sağlıklıydim

Muhtemelen mantardir. Mutlaka doktora gidin. Ve lütfen korunmasiz cinsel iliskiye girmeyin.

Canım bende mantar falan yokki partnerime geçsin mantar olsam belirtisi olmaz mıydı
Belki siz farketmemissinizdir. İcinizi ferah tutun önce bi. Basit bir kan idrar testiyle her sey hallolur. Mantar sinsi bir rahatsizlik. Hicbir sey yoksa bile gidin iciniz rahatlasin.

Belki siz farketmemissinizdir. İcinizi ferah tutun önce bi. Basit bir kan idrar testiyle her sey hallolur. Mantar sinsi bir rahatsizlik. Hicbir sey yoksa bile gidin iciniz rahatlasin.

Nette okudum mutlaka kaşıntı ve kötü kokulu akıntı bir şey hissediyormuş mantar da vücut kendisi istiyormuş ama hiç inan ki hissetmedim pazartesi gideceğim kan testine

Sevgilinle birlikte olmanı eleştirmiyorum tercih senin,beden senin.. ama korunmadan başkası ile birliktelik yaşamanı eleştirebilirim. O da korunmadığın için.
Evet bir hastalık bulaşmış olabilir o yüzden tedbir amaçlı doktora gitmeni öneririm.. o kişinin korunmadan kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemiyorsun çünkü.

İyide sizden bulaştığı ne malum ,?? Sizde hiç bir şey . Bir ara bendede mantar çıkmıştı sevgilimede bulaşmıştı . YAni mantar çok berbat birşey sizde yoksa ona nasıl geçsin .

Bu arada mantar bende yok hicbir belirtisi yani gayet sağlıklıyım oyle olsa bende birşey olurdu hissederdim belirtisiz mantar olunmaz çünkü sağlıklıyım şuan eskidende sağlıklıydim
Ben sizde demedim zaten şikayeti olan kişi için dedim

Saglikli olup olmadigina dr karar verir muhtemel mantarsin. Yada esin.mantar olmus sanada bulasir. Dr a git buraya yazana kadar. İcin icini yer yoksa.

İyide sizden bulaştığı ne malum ,?? Sizde hiç bir şey . Bir ara bendede mantar çıkmıştı sevgilimede bulaşmıştı . YAni mantar çok berbat birşey sizde yoksa ona nasıl geçsin .

Anladim canım bazı kişiler bana direk mantar demis ama her sitede doktor yazılarını ve sağlık bilgilerini okudum ben doktora gidip mantarım diyemem durduk yere bana ne sikayetin var diyecek belirtiler rahatsızlıklar oluşuyormuş vajinada o şekilde gidiliyormus. Yarın doktora gidip kan testi yaptıracağım bir şey varsa çıkar orada sana da geçmiş olsun inş bidaha çıkmaz sende de

Sevgilinle birlikte olmanı eleştirmiyorum tercih senin,beden senin.. ama korunmadan başkası ile birliktelik yaşamanı eleştirebilirim. O da korunmadığın için.
Evet bir hastalık bulaşmış olabilir o yüzden tedbir amaçlı doktora gitmeni öneririm.. o kişinin korunmadan kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemiyorsun çünkü.

Teşekkür ederim bu sıradan bir kan testinde çıkar mı yoksa enfeksiyon bölümüne mi gidip kan aldirmaliyim

Once kadin dogum doktoruna gidip muayene ol,durumu anlat,o gerekli tahlilleri ister
Her hastalik kan tahlili ile cikmiyor,mantar kantahlili ile degil mesela

Back
X