Kızlar merhaba, hepiniz de olduğu gibi benim derdim de sevgilimin ilgisizliği, 4 aydır çıkıyoruz, ben ne kadar ilgiliysem oda tam aksine çok ilgisiz, aldım karşıma konuştum bi gün, anlattım derdimi, benim yapım böyle, yapamam edemem, soğuk adamım, zaman lazım, çok acele ediyorsun, ben anı yaşayalım istiyorum, öyle pat deyince olmaz herşey dedi, mesela geçen gün buluştuğumuzda koluna girdim, omzuna başımı yasladım, ne bu böyle birbirinden hiç ayrılamayan liseli aşıklar gibi, içime girceksin nerdeyse, millet bize bakıyor, ben milleti kendime baktırmam, laf ettirmem, elalemin içinde yapma böyle şeyler, baş başayken yap ama halk arasında yapma dedi, bende hemen ayrıldım, uzaklaştım, bu sefer de çok uzatıyorsun, bilmem ne dedi, seni seviyorum, içimdesin ama böyle şeyleri yaşamayalı çok uzun zaman oldu, unuttum, bi an olunca garipsiyorum dedi, anlamıyorum ben, insan sevdiğiyle herşeyi yapmak istemez mi, herşeyi derken yanlış anlaşılmasın dediklerim, bu hep böyle mi sürcek, eğer böyle sürcekse ben yapamıcam, görüşmeyelim dedim, olmaz öyle şey, yapamam ben görüşmeden senle, birbirimizsiz yapamayız biz, ayrılsak bile barışırız hemen dedi, mesela daha az önce şöyle bişey oldu, mesajlaşıyorduk, birden kesildi mesaj atmadı, ne yapıyorsun, beni unuttun, bi cevap ver yazdım, ee arkadaş geldi, dışarı çıktık, yürüyoruz, ne var bunda yazmış, bende çok sinir oldum, iyi siz devam edin yürüyüşünüze ben rahatsız etmiyim sizi yazdım, yaa canım biliyorum ilgi istiyorsun ama yanımda arkadaşım var, parkta oturuyoruz ne yapayım yazmış, mesajlaşırken yada telefonda konuşurken gülüm, balım, canım, aşkım, rosemarycim diyor hep sürekli, ama yüz yüze gelince hiç bişey yok yani yapmıyor, söyleyin şimdi ben mi çok abartıyorum ?
Son düzenleme: