• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

bak bilio musun ne yap... seni sinir ettiği zaman aynen şöyle de.. kapatıyorum ya kendini düzeltirsin yada böyle davranır davranmaz teli kapatırız..uzatırsa kapatıorum felan de. resmn takma ya..

İşte ben yapamıyorum böyle, yapıyorum ama yapsam bile 5 dakika sonra yumuşuyorum, kendime çok kızıyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyor, ama bi daha ki sefere dicem artık yaa, sıkıyormuşum beyefendiyi, göstercem sıkılmayı.

İşte ben yapamıyorum böyle, yapıyorum ama yapsam bile 5 dakika sonra yumuşuyorum, kendime çok kızıyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyor, ama bi daha ki sefere dicem artık yaa, sıkıyormuşum beyefendiyi, göstercem sıkılmayı.

canım bende öyleydim ama yazık vallahi yazık..sert ol biraz..yumuşadığın an seni üzdüğü anları aklına getir.. o takıyomu ki.. yok .. snde takma

Canım sabrediyorum, dua ediyorum, ama soğutuyor artık beni böyle davranarak, inan ki soğumaya başladım, tamam seviyorum, aşığım ama hepsi bi yere kadar.

çok şımarık bu adam... bu lafımı unutma...

bunun burnunu iyice bir sürtmen lazım. ilk fırsatta eee çekemem artık seni demeye getirip bitir gitsin.. bak nasıl burnu sürtüyo..

ama sana dönmesini filan da beklemiycen..

bak ben erkeklere hiç güvenmem... böyle arkadaşını otobüse bindirmeler, telefon açmayıp da sadece mesajlaşmalar.. bunlar beni kıllandırdı biraz.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, yardımcı olduğunuz için, bana destek olduğunuz için, artık bi yerden başlıcam, başlamam gerek, çok afedersiniz ama k*çını döndü yattı beyefendi, uyudu çoktan.

çok şımarık bu adam... bu lafımı unutma...

bunun burnunu iyice bir sürtmen lazım. ilk fırsatta eee çekemem artık seni demeye getirip bitir gitsin.. bak nasıl burnu sürtüyo..

ama sana dönmesini filan da beklemiycen..

bak ben erkeklere hiç güvenmem... böyle arkadaşını otobüse bindirmeler, telefon açmayıp da sadece mesajlaşmalar.. bunlar beni kıllandırdı biraz.

Dedim canım yaa dedim, iyi değilim ben, hiç iyi değilim, konuş benimle yine lütfen, eskisi olalım dedi, dayanamadım döndüm.

canım bende öyleydim ama yazık vallahi yazık..sert ol biraz..yumuşadığın an seni üzdüğü anları aklına getir.. o takıyomu ki.. yok .. snde takma

Takmıcam bundan sonra zaten, ne hali varsa görsün, çok sıkıyormuşum baksana canım, sıkmayan birini bulsun gitsin de madem.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, yardımcı olduğunuz için, bana destek olduğunuz için, artık bi yerden başlıcam, başlamam gerek, çok afedersiniz ama k*çını döndü yattı beyefendi, uyudu çoktan.

Canım takma, uyu sende..papatya çayı felan iç..sakin ol yarın da dışarı çık kuaföre felan git gez toz.. msj atsa da cevap yazma dışardaydım teli evde unuttum felan de.. ee napıosun felan dese de geçiştir.. 2 3 gün özlesin seni ve senin kolay lokma olmadığını anlasın.. hemen yumuşuyorum diosun..bende öyleyim.. çözüm olarak.. senin üzüldüğün anları ve onun takmayıp uyuduğu anları aklına getir ve dik dur..değmez gerçekten..değen adam böyle yapmaz zaten..kütük kabus görsün kaçsın uykusu

yaşını bilmiyorum ama sanırım çok gençsin...

su gibisin, çok safsın... (bunu olumlu anlamda söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

inşallah daha fazla üzülmezsin...

biraz sert çıktım ben de kusura bakma.. inan ki sadece üzülmemen içindi.

kendine çooook değer ver... bu adamdan çok daha iyilerini hakettiğine de emin ol..

bu şımarıktan da kurtul:))) ya da gönder bana, bir temiz benzeteyim şımarığı... aklı başına gelsin

Canım takma, uyu sende..papatya çayı felan iç..sakin ol yarın da dışarı çık kuaföre felan git gez toz.. msj atsa da cevap yazma dışardaydım teli evde unuttum felan de.. ee napıosun felan dese de geçiştir.. 2 3 gün özlesin seni ve senin kolay lokma olmadığını anlasın.. hemen yumuşuyorum diosun..bende öyleyim.. çözüm olarak.. senin üzüldüğün anları ve onun takmayıp uyuduğu anları aklına getir ve dik dur..değmez gerçekten..değen adam böyle yapmaz zaten..kütük kabus görsün kaçsın uykusu

Yarından itibaren yapıcam zaten canım, uygulamaya koyuluyorum.:kkk:

kendi ilişkime benzettim bunu biraz,ilgisiz rahat davranırdı hep ben takar kuruntu yapardım kendime sabaha kadar döner dururdum o uyurdu ama. sonra ben ciddiyet isteyince ailem benim bulduğumu istemiyo kusura bakma büyüklerime karşı gelemem dedi ve bitti. sonra öğrendim ki ailesine söylememiş bile. bazılarının amaçlarını anlayamıyosun. 4 ay cok uzun bi süre değil canım yol ver gitsinnnnnn

Kaç kere düşündüm canım, yapmayı denedim, yapamadım, görüşmeyelim bi süre dedim, kafamızı toparlayalım dedim, ee ben sensiz yapamam, duramam, eskisi gibi olalım diyip durdu sürekli.

kendi ilişkime benzettim bunu biraz,ilgisiz rahat davranırdı hep ben takar kuruntu yapardım kendime sabaha kadar döner dururdum o uyurdu ama. sonra ben ciddiyet isteyince ailem benim bulduğumu istemiyo kusura bakma büyüklerime karşı gelemem dedi ve bitti. sonra öğrendim ki ailesine söylememiş bile. bazılarının amaçlarını anlayamıyosun. 4 ay cok uzun bi süre değil canım yol ver gitsinnnnnn

bi ilişkinin bitmesinin tek sebebi aşkın bitmesidir canım, onlar bize sebepler süredursun.. :(

sizde kızı amma gaza getirdiniz ya hiç özel hayatı olmasınmı çocuğun heran her dakika mesajlaşmasımı lazım biraz arama özlesin seni o arasın erkekler biz gibi detaycı değiller işte

Kaç kere düşündüm canım, yapmayı denedim, yapamadım, görüşmeyelim bi süre dedim, kafamızı toparlayalım dedim, ee ben sensiz yapamam, duramam, eskisi gibi olalım diyip durdu sürekli.

inanma canım yaaa.... sensiz duramayan adam bunları yapar mı?

ne hesapları var Allah bilir??!!! yanımda şöyle fıstık gibi kız arkadaşım olsun sadece diye bile düşünüyor olabilir...

insanın bşraz sözleriyle yaptıkları tutarlı olur. tutarsızlık varsa arkana bakmadan koşarak uzaklaş

yaşını bilmiyorum ama sanırım çok gençsin...

su gibisin, çok safsın... (bunu olumlu anlamda söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

inşallah daha fazla üzülmezsin...

biraz sert çıktım ben de kusura bakma.. inan ki sadece üzülmemen içindi.

kendine çooook değer ver... bu adamdan çok daha iyilerini hakettiğine de emin ol..

bu şımarıktan da kurtul:))) ya da gönder bana, bir temiz benzeteyim şımarığı... aklı başına gelsin

21 yaşındayım canım, çok sağol canım iyi düşüncelerin için, yok canım ne kusuru yaa, aksine çok memnun oluyorum sizlerin yorumlarına, tamam canım olur:1:, göndereyim valla, bi güzel benzet, yolla sonra bana tekrar.:1:

sizde kızı amma gaza getirdiniz ya hiç özel hayatı olmasınmı çocuğun heran her dakika mesajlaşmasımı lazım biraz arama özlesin seni o arasın erkekler biz gibi detaycı değiller işte

Canım ben özel hayatı olmasın mı dedim, tabi ki olucak, ama ben nasıl her attığım adımı ona haber veriyorsam oda bana haber versin, ilgilensin istiyorum sadece, çok şey mi istiyorum ki, ben birazcık geç cevap yazınca hemen sorguya çekmesini biliyor ama, niye geç verdin, ne yaptın, ne oldu diyor, aynılarını ben yapınca suç oluyor, anlatmak istediğim buydu.:14:

inanma canım yaaa.... sensiz duramayan adam bunları yapar mı?

ne hesapları var Allah bilir??!!! yanımda şöyle fıstık gibi kız arkadaşım olsun sadece diye bile düşünüyor olabilir...

insanın bşraz sözleriyle yaptıkları tutarlı olur. tutarsızlık varsa arkana bakmadan koşarak uzaklaş

Sizin dediklerinizi yapıcam canım, bakıcam bi süre, gözlemlicem, baktım bi zaman sonra düzelmedi, yine aynı, o zaman yapıcam bu dediğini.

Back
X