Kimse senden kıymetli değil.. yazık değil mi değerli zamanını bi kütük için harcaman...
Öyle canım öyle, doğru diyorsun, haklısın, ama seviyorum işte, bi süre daha beklicem, dediklerinizi yapıcam, olmazsa güle güle dicem artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse senden kıymetli değil.. yazık değil mi değerli zamanını bi kütük için harcaman...
Çok teşekkür ederim canım :), giydiğim kıyafete karışıyor, makyajıma karışıyor, mesela birazcık açık giyinsem, açık derken yanlış anlaşılmasın, birazcık mesela göğüs dekoltem olsa şu önünü kapatsana sen, herkes bakıyor, milletin ağzına laf mı verceksin, giyme bi daha böyle, giy ama baş başayken giy, sadece bana özel diyor, geçenlerde giymiştim mesela, gömleğin düğmesi açıktı biraz, geldi kendisi ilikledi düğmeyi, bende yapabilirdim söyleseydin dedim, ben yaptım işte ama yaparken de gözüm kaydı ne yalan söyliyeyim dedi, bende millet bakıyor diye kızıyorsun kendin de bakma o zaman dedim, ben bakarım ama yanımdaki kıza baktırmam dedi, ağır makyaj yapmam, ağır makyaj yapma, öyle garip duran, çürümüş gibi kokan bi suratı öpemem ben diyor.
ben de saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum canım... adam şımarık hödük...üstelik de hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum ben. bütün belirtiler var adamda[/QUOT
Hıhı.. bak canın sıkılıyo kaç saattir ama 'O'=? Uyuyo.. Başka biri var mı yok mu onu bilemicem ama yüz vermiş arkadaşımız.. yada adam kndini bi halt sanıyo.. gerçi orası öle de
Oyy içim içimi yiyor şu anda.
bu versiyon o kadar tanıdık ki...sanırım bu yüzden bu kadar kızdım ben...
ben artık söyleyeceğimi söyledim...
inşallah yanılırım.. inşallah...
İlgisiz erkek sevmiyordur.
Benim eski sevgilim nefret ederdi mesajlaşmaktan ama bana saatlerce yazabiliyordu.
Hiç de yapı meselesi falan değil bu işler.
Biraz emek verirsin, çözüm üretmeye çalışırsın 1 hafta en fazla 2 hafta, düzelme yoksa uğraşılmaz.
Seven adam karakteri nasıl olursa olsun sevdiğine sonsuz ilgi alaka gösterir.
Çok gördüm bunun örneğini, ayrıca kendim de yaşadım.
İlgisiz erkek sevmiyordur.
Benim eski sevgilim nefret ederdi mesajlaşmaktan ama bana saatlerce yazabiliyordu.
Hiç de yapı meselesi falan değil bu işler.
Biraz emek verirsin, çözüm üretmeye çalışırsın 1 hafta en fazla 2 hafta, düzelme yoksa uğraşılmaz.
Seven adam karakteri nasıl olursa olsun sevdiğine sonsuz ilgi alaka gösterir.
Çok gördüm bunun örneğini, ayrıca kendim de yaşadım.
bazı erkekler yapı olarak daha yakın davranabilirler. bazıları ise hırslı ve başarıya odaklanmanın getirdği bir sonuç olarak yakınlığı daha zor gösterirler. yine de kadın ilişkideki payını gördüğü sürece erkek daha yakın ve ilgili olmaya çalışır. ilgisiz olması sevmediği anlamına gelmez de susup kapanması ve bunu devam ettirmesi bir mesaj vermeye çalıştığını gösterir. belki kadının yaptığı birşeyden rahatsız olmuştur ve tepkisini de böyle dile getiriyordur.
'' Ayrılsak bile barışırız hemen. '' demesi ne yaparsa yapsın ondan ayrılmayacağını düşündüğünü düşündürttü.
4 ay olmuş zamanla mı alışacakmış ilgi göstermeye.
Bak burada ilgisizlikten şikayet eden çoğu arkadaş, önceden çok ilgileniyordu şimdi niye öyle değil diyor.
Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur acaba ?
Ben gerçekten aşık olduğum insan için çok uğraşabilirim ama bana gösterdiği değeri hissetmem şartıyla.
Açıkçası böyle bir adam için hiç uğraşmazdım.
eğer karakterinde ilgisizlik yoksa tekmeyi basarım yani bana has bişeyse bu ilgisizliği canına okurum..haa eve veya arkadaşlarına karşıda böyleyse sorun yok..
benim çabalarımla ayakta kalıcaksa ilişki defolsun gitsin..
ee peki başbaşa kaldığınızda nasıl davranıyor... madem halk arasında sevmiyor öyle şeyleri... bir fark var mı yani ?
O zaman da biraz ilgili canım, çok az denecek kadar ama, oda ben üstüne düşüyorum daha da çok, o bişey yapmıyor, o zaman da üzülüyorum, üzüldüğümü görüyor, o zaman biraz gösteriyor, illa üzülmem yada ağlamam lazım yani, ilgi göstermesi için.:26:
kendimden örnek veriyim sana..
bende erkek arkadaşıma karşı biraz ilgisizim.. o bir adım atmadığı sürece (öpme, sarılma vs..) ben ona karşılık vermiyorum.. ama onu sevmediğimden değil kesinlikle... sadece sevgimi öyle açıkça belli edemiyorum.. içimde yaşıyorum bazı şeyleri...karakterim böyle... belki seninde erkek arkadaşın bu yapıda olabilir... sevgisini belli edemiyodur... :44:
Benimde sevgilim aynen oyleydı ıcıne kapanık sevgısını pek gostermeyen kalabalıkortamları sevmeyen bırıydı bense tam tersıne temas dılını cok severım konusmayı ona keza dokunmayı ne bıleyım ılla aklınıza cınsellık gelmesın cıdden el ele tutusmak dedıgın gıbı onuzuna yaslanmak bunlae cok guzel duygular sana cok hak verıyorum ve ben 2 yıl flortten sonra sevgılımle evlendım sımdı bırbucuk yıllık evlıyız ve degıstımı yıne aynı yanı benı cok sevdıgını bılıyorum bende onu canımdan cok sevıyorum okadar degerlıkı zamanla ayrıntıları gormez oluyorsun bılıyorsunkı yanında gune beraber baslayıp beraber bıtırmenın hazzı cok guzel sakın bunlara takılma canım sadece gercekten senı sevdıgıne ınanıyorsan ona guvenıyorsan kı bu bıraz zor oluyor ama cokta onemlı herseyı oluruna bırak dedıgı gıbı anı yaşayın yarına kımsenın cıkma gıbı bır garantısı yok o an onunla mutluysan keyfını cıkart bosuna kendını uzme onada kaprıs yapma herkesın yaradılısı farklı onada hak ver kendınden sogutma bıtıreceksende bıtır kısılıgınden ödun verme....hersey gonlunce olsun....
Kızlar merhaba, hepiniz de olduğu gibi benim derdim de sevgilimin ilgisizliği, 4 aydır çıkıyoruz, ben ne kadar ilgiliysem oda tam aksine çok ilgisiz, aldım karşıma konuştum bi gün, anlattım derdimi, benim yapım böyle, yapamam edemem, soğuk adamım, zaman lazım, çok acele ediyorsun, ben anı yaşayalım istiyorum, öyle pat deyince olmaz herşey dedi, mesela geçen gün buluştuğumuzda koluna girdim, omzuna başımı yasladım, ne bu böyle birbirinden hiç ayrılamayan liseli aşıklar gibi, içime girceksin nerdeyse, millet bize bakıyor, ben milleti kendime baktırmam, laf ettirmem, elalemin içinde yapma böyle şeyler, baş başayken yap ama halk arasında yapma dedi, bende hemen ayrıldım, uzaklaştım, bu sefer de çok uzatıyorsun, bilmem ne dedi, seni seviyorum, içimdesin ama böyle şeyleri yaşamayalı çok uzun zaman oldu, unuttum, bi an olunca garipsiyorum dedi, anlamıyorum ben, insan sevdiğiyle herşeyi yapmak istemez mi, herşeyi derken yanlış anlaşılmasın dediklerim, bu hep böyle mi sürcek, eğer böyle sürcekse ben yapamıcam, görüşmeyelim dedim, olmaz öyle şey, yapamam ben görüşmeden senle, birbirimizsiz yapamayız biz, ayrılsak bile barışırız hemen dedi, mesela daha az önce şöyle bişey oldu, mesajlaşıyorduk, birden kesildi mesaj atmadı, ne yapıyorsun, beni unuttun, bi cevap ver yazdım, ee arkadaş geldi, dışarı çıktık, yürüyoruz, ne var bunda yazmış, bende çok sinir oldum, iyi siz devam edin yürüyüşünüze ben rahatsız etmiyim sizi yazdım, yaa canım biliyorum ilgi istiyorsun ama yanımda arkadaşım var, parkta oturuyoruz ne yapayım yazmış, mesajlaşırken yada telefonda konuşurken gülüm, balım, canım, aşkım, rosemarycim diyor hep sürekli, ama yüz yüze gelince hiç bişey yok yani yapmıyor, söyleyin şimdi ben mi çok abartıyorum ?