- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
İnsan bir yıl önceki kendini bile şimdiki haliyle karşılaştırınca.
Nasılda olgunlaştım diyor. Nasılda karar verirken temkinli oluyorum diyor.
Çok haklısın arkadaşım herkesin ayrı bir hikayesi var....
Özellikle dertli olduğum zamanlarda dışarı bakıyorum bir sürü insan gülüş cümbüş içinde diyorum sadece bende mi var diye....Sonra iyice düşünüyorum da kim bilir onlarında içlerinde ne fırtınalar vardır ama hayata devam etmek zorundalar diye
Kısacası herkesin ayrı bir hikayesi var roman olma yolunda....
Duygucum aglama güzelim ya...:teselli:
Inan hepimizin icinde uhde kalanlar var....bende istedigim meslegi ögrenemedim..ailem karsi cikti...yabanci dil hastasi ben...mutlaka turizimle ilgili bir meslek ögrenip tüm dünyayi gezecektim....o kadar hevesim ve kabiliyetim vardiki...ögretmenim bile üzülmüstü....:çok üzgünüm:
Olmadi...tüm dünyayi gezemedim..türkiye ile almanyanin arasinda tikandim kaldim be güzelim...ama olsun bunada sükür diyorum...
Hem kimbilir yasimiz daha 80 degil ya...bügün olmazsa yarin belki ne dersin?:1hug:
gülsüm canım..........bazen ...olması gerekenleri ...ertelememek gerekiyor....
yarın olsun bugün ..yok dur bakalım dememek gerek............
olması gereken o ansa o olmalı.........
erteledikce.........mesafeler giriyor...ve hayat başka bir yere götürüyor...bizleri........
bende nasılsa ....ailemin gönlü olur dedim........umut ettim ...
ama hayat bambaşka yerlere sürükledi.........
hayatı ertelememek gerek....hiç bir zaman....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insan yaşadıklarıyla öğreniyor sanırım. geriye dönüp baktığımda kendimi gördüğümde ne cahilmişim dediğim oluyor. en çok üzüldüğüm ise aslında çok mutlu olacağım olayları bile dert etmişim, insan yaşarken farkına varmıyor. sanırım benim romanımın sonunda "zor oldu ama yaşamayı öğrendi" yazardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?