hepiniz haklı çıktınız :((((((((((

missed_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
3 gündür arıyordu açmıyordum
biraz önce aradı açtım konuştuk biraz
ben dedimki niye ilgisizsin bir aydır evlilik diyorum çok ilgisizsin dedim
adam bana ne dedi biliyormusunuz
çok boş konuşuyosun benim hayatım kaymış
seninle msnde sabahlara kadar sohbet etmeyi çok özledim ama buna müsait değilim dedi..
ben evlilik diyorum o sabaha kadar sohbet diyor.
üzüntüden dizlerim titriyor.
bana bu üzüntüyü nasıl yaşatır
dini sorun etmedim ona geri döndüm ..
allah onun belasını versin.
şu anda öyle bi ağlıyorumki nefes alamıyorum :43: :43: :43: :43: :43: :43:

Son düzenleme:
sakin ol cnm yaa... cami filan ac azcik nefes al temiz hava iyi gelir.. daha onceki konunu bilmiyrum ama kendine gel. ayrildiniz mi ki tam olarak :S
hem suda gercek ki erkekler fedakarliktan anlamiyorlar yanimda bir tanesi mevcut:(((
ama ilk olarak sakin ol derin dein nefes all.... sakinles yuzunu yika ...:4:

sakin ol cnm yaa... cami filan ac azcik nefes al temiz hava iyi gelir.. daha onceki konunu bilmiyrum ama kendine gel. ayrildiniz mi ki tam olarak :S
hem suda gercek ki erkekler fedakarliktan anlamiyorlar yanimda bir tanesi mevcut:(((
ama ilk olarak sakin ol derin dein nefes all.... sakinles yuzunu yika ...:4:

2 yıldır çıkıyoruz ve onun tayinide geçen sene başka şehre çıktı..
bende bir aydır evlilikten bahsediyordum
açığa alındım mahkemelerim var onlarla uğraşıyorum dedi
sonra bende dedimki hafta sonu yanına geliyim gezeriz kafan dağılır dedim çok kırıcı bi söz kullandı bana çok ağladım :43:
daha sonra özürdiledi işte
3 gündürde arıyor açmıyorum ben çok kırılmıştım
biraz önce aradı açtım konuştuk biraz
ben dedimki niye ilgisizsin bir aydır evlilik diyorum çok ilgisizsin dedim
dediki
çok boş konuşuyosun benim hayatım kaymış ,seninle msnde sabaha kadar sohbet etmeyi çok özledim ama buna müsait değilim değilim dedi
ben sabaha kadar sohbet etmek istemiyorum evlilikten bahsediyorum dedim telefonu yüzüne kapattım
aramadı :43: :43: :43: :43: :43:

bu işi artık bir an önce akışına bırakmazsan kendini çok daha fazla yıpratacaksın... ortada bir yanlışlık var... ters giden şeyler var... artık olayları kendi haline bırakmaya çalış biraz... kendini kaybetme... kafan karman çorman olduğu için senin için neyin iyi olacağının farkında değilsin... hiçbir olayı ya da kişiyi hayatının merkezine oturtma...

bu işi artık bir an önce akışına bırakmazsan kendini çok daha fazla yıpratacaksın... ortada bir yanlışlık var... ters giden şeyler var... artık olayları kendi haline bırakmaya çalış biraz... kendini kaybetme... kafan karman çorman olduğu için senin için neyin iyi olacağının farkında değilsin... hiçbir olayı ya da kişiyi hayatının merkezine oturtma...

yanlışlık olan şey ne bundan bir ay önce gayet iyidik. evlilikten bahsettim açığa alındım dedi..

Son düzenleme:
onceki konularini okudum canim..
beni sevdigine inaniyorum demissin ama ben oyle dusunmuyorum maalesef
seven insan sevdigi kisiye ne olursa olsun bikac dakikada olsa zaman ayiriri, bunu ister, buna ihtiyac duyar...

ama sizde boyle bi durum yok sen aramazsan
onun dusunudugu yok
onun sana karsi hissettigi sey aliskanlik bence..

ve en onemliside sana "bana kizliginimi vercen?" demesi
cok igrenc..
bu insanla bide gorusmeyimi planliyorsun
gitsemmi yanina gitmesemmi diye sormustun umarim gitmemissindir..
ve bugun actiginda sorman gereken sey neden bu kadar ilgisizsin degil..

sen kim oluyorsunda benimle boyle konusuyorsun olmaliydi...

Son düzenleme:
daha önce seni epey bir umursamaz davranmış.. bu zaten başlı başına bir yanlışlık... ondan sonra da sudan sebeplerle arayı soğutmuş senle... insanlar dertleri olduğunda birbirlerine daha bir yakınlaşır... bu açığa alınma olayını kullanıp uzaklaşmış... öyle olmasa zaten sen bu tarz şüphelere kapılmazdın... evlilik konusuyla da çok üzerine gidiyorsun bence... onun ısrarcı olması evlenmek için elinden geleni yapması gerekirken sen uğraşıyorsun evlenmek için... önce onunla olan ilişkini iletişimini yoluna koymadan nasıl evlenmeyi planlıyorsun

Son düzenleme:
onceki konularini okudum canim..
beni sevdigine inaniyorum demissin ama ben oyle dusunmuyorum maalesef
seven insan sevdigi kisiye ne olursa olsun bikac dakikada olsa zaman ayiriri, bunu ister, buna ihtiyac duyar...

ama sizde boyle bi durum yok sen aramazsan
onun dusunudugu yok
onun sana karsi hissettigi sey aliskanlik bence..

ve en onemliside sana "bana kizliginimi vercen?" demesi
cok igrenc..
bu insanla bide gorusmeyimi planliyorsun
gitsemmi yanina gitmesemmi diye sormustun umarim gitmemissindir..
ve bugun actiginda sorman gereken sey neden bu kadar ilgisizsin degil..

sen kim oluyorsunda benimle boyle konusuyorsun olmaliydi...

hepiniz haklı çıktınız benim gözlerim kör olmuş hala ümit ediyordum. bugünkü söylediği şeyler canımı çok yaktı ..
sabaha kadar msnde sohbetmiş. allah belasını versin
sabaha kadar msnde cinsellik konuşuyor benimle ne kadar aptalmışım ben kendime çok kızıyorum :43::43:
tam bir aydır evlilik diyorum hiç lafını bile etmiyor artık aramıyor sormuyor..
ben küsünce arıyor sadece.. bir aydır böyle oldu:43::43::43:
niye böylesin diyorum açığa alınmış hayatı kaymış.. allah belanı versin

Son düzenleme:
hepiniz haklı çıktınız benim gözlerim kör olmuş hala ümit ediyordum. bugünkü söylediği şeyler canımı çok yaktı ..
sabaha kadar msnde cinsellik konuşuyor benimle ne kadar aptalmışım ben kendime çok kızıyorum :43::43:

Metanetli ol canim
kendini saliverme inanki degmez sende farkina variyorsun yavas yavas bunun
:29:
simdi ne yapmayi planliyorsun?
bana kalirsa fazla uzatmadan bu isi bitirmelisin
ama sen bilirsin
senle dogru duzgun ilgilenmeyen, evlenmek deyince kacan, ama isine gelince sabahlara kadar cinsellik uzerine sohbet eden birinden ne koy olur ne kasaba...:51:

Bazı olayları Allah kulunun gözünü açması için yapar.
İnan bir aşkla bir evlilik yürümez. Benim bir arkadaşım derdi "yanlız sevmek yetmez".
Sevgi vardır. Ama ölçüsü önemli. VErdiği değer önemli karakter önemli.
Sana saygısnı yitirmiş biri var karşında.
Gerçeketen bazı şeyleri kabul etmeyle başla hayatına. Sen onsuzda mutlu olabilirsin AŞK tan kimse ölmüyor. En fazla 3-4 ay acı çekersin sonra zamanla unutursun... Gönül neleri unuturyor be güzelim .. Sen mi onu unutmuyacaksın....
Allahın sevgili kulusun ki , oğlanın kötü özellikleri evlenmeden dile gelmiş. Sen Neden halen evlilikten bahsediyorsun.? O bile söylemiş senle evlenmeyeceğini!!!!
BU adamdan sana ne koca olur ne de başka birşey. Allah yolunu açık etsin gitsin... Seninle geçirdiği zamanı seviyor seni değil...
Allah sana iş güç sahibi , saygılı doğru düzgün birini nasip etsin. ŞÜKRET Sen. Neyseki bu SeNin nasibin değil.

Son düzenleme:
Bazı olayları Allah kulunun gözünü açması için yapar.
İnan bir aşkla bir evlilik yürümez. benim bir arkadaşım derdi "yanlız sevmek yetmez".
Sevgi vardır. Ama ölçüsü önemli. Sana saygısnı yitirmiş biri var karşında.
Gerçeketen bazı şeyleri kabul etmeyle başla hayatına. Sen onsuzda mutlu olabilirsin AŞK tan kimse ölmüyor. En fazla 3-4 ay acı çekersin sonra zamanla unutursun... Gönül neleri unuturyor be güzelim .. Sen mi onu unutmuyacaksın.... Allahın sevgili kulusun ki , oğlanın kötü özellikleri evlenmeden dile gelmiş. Sen Neden halen evlilikten bahsediyorsun.? O bile söylemiş senle evlenmeyeceğini!!!!
BU adamdan sana ne koca olur ne de başka birşey. Allah yolunu açık etsin gitsin o çocuğun... Seninle geçirdiği zamanı seviyor seni değil...
Allah sana iş güç sahibi , saygılı doğru düzgün birini nasip etsin. ŞÜKRET Sen Neyseki bu SeNin nasibin değil.

24 yaşındayım bununla tanıştığımda 21 yaşındaydım tam bir sene peşimden koştu. çok güzel bir kızım..
dini farklı diye yanaşmadım ama sonra sonra beni çok etkiledi güzel sözler ..
sürekli etrafımdaydı
sana bakmaya kıyamıyorum derdi hep
evlilik teklifi etti müslüman değilsin dinin farklı müslüman olmanı istiyorum dedim olmaz dedi ayrıldık..
daha sonra tekrardan görüşmeye başladık dini sorun etmiyorum dedim. bu seferde tayini başka şehre çıktı.
evlilik teklifi bekliyorum ama gelmedi ben söyledim evlenmeyi açığa alındım uğraşıyorum dedi..
sonrasını biliyorsunuz işte..
canımdan bir parça kopmuş gibi sanki.. obenim herşeyimdi
şu an evde herkes uyuyor sadece ben ayaktayım ve ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ..
çok kötüyüm çoookkk :43: :43: :43: :43:

kendi düsen aglamaz derler.

diyer konunda herkez yorum yapmis, ve bu adam icin degmez, bu adamla evlilik olmaz, sakin konusma baglantini kes ve bitir yazanlarda olmus (bende varim arasinda)

hakli oldugumuz belliydi. ve sen bunu bile bile yine acmissin o telefonu ve onun sacmaliklarini asalayici alay gecici sözünü dinlemissin.. simdide agliyorsun üzülüyorsun, ne yaradi? üzülen sen oldun, bence aglama üzülmede kafani baska seylere ver ve unutmaya bak.
sil gözyaslarini, degmez de degmezzzz bunun icin de kendi kendine.
güzel bir kizim demissin, ne güzel daha gencsin güzelsin karsina senin degerini bilen birisi elbet cikacak, sanslisin evlenmeden önce böyle yüzünü göstermis. eyerki agliyacaksan onunla gecirmis oldugun bosa harcadigin duygularina ve zamanina agla bence,
allah gözünü acmak icin bu durumu yasatmis. sana ders olmustur sanirim, gözünü ac artik bu adamin seninle evlenecegi yok, daha fazla evlilik diyipte onun asaglamalarini dinleme. kendi yoluna git. hayirlisi neyse allahim onu versin .

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi düsen aglamaz derler.

diyer konunda herkez yorum yapmis, ve bu adam icin degmez, bu adamla evlilik olmaz, sakin konusma baglantini kes ve bitir yazanlarda olmus (bende varim arasinda)

hakli oldugumuz belliydi. ve sen bunu bile bile yine acmissin o telefonu ve onun sacmaliklarini asalayici alay gecici sözünü dinlemissin.. simdide agliyorsun üzülüyorsun, ne yaradi? üzülen sen oldun, bence aglama üzülmede kafani baska seylere ver ve unutmaya bak.
sil gözyaslarini, degmez de degmezzzz bunun icin de kendi kendine.
güzel bir kizim demissin, ne güzel daha gencsin güzelsin karsina senin degerini bilen birisi elbet cikacak, sanslisin evlenmeden önce böyle yüzünü göstermis. eyerki agliyacaksan onunla gecirmis oldugun bosa harcadigin duygularina ve zamanina agla bence,
allah gözünü acmak icin bu durumu yasatmis. sana ders olmustur sanirim, gözünü ac artik bu adamin seninle evlenecegi yok, daha fazla evlilik diyipte onun asaglamalarini dinleme. kendi yoluna git. hayirlisi neyse allahim onu versin .

uzun uzun düşündüm o benim sevgimi hakketmiyor bugünden itibaren onu hayatımdan çıkardım msnden sildim..
aşktan yana hiç yüzüm gülmüyor bundan önce bir sevgilim vardı onu da bu kadar çok sevmiştim ama ben memur olmadığım için beni terketti.. sonra bunla tanıştım işte. buda böyle oldu :43:
eski sevgilim bundan 6 ay önce benimle görüşmek istediğini ve evlenmek istediğini söyledi bende hayır dedim çok beyfendi biriydi çok terbiyeli onunda memurluk takıntısı vardı..
onun acısı atlattım bunun acısınıda atlarım inşaallah

Daha önceki konunu okudum söyledigi sey gercekten cok igrenc. Empati kurdum, kendimi senin yerine koydum aninda sogurdum heralde ne kadar sevsem de. Kolay degil diyeceksin ama söyledigi sey hic hos degil cok saygisizca :19: Evlenmeden bu kadar saygisiz ve sorumsuzsa, evlendiginizde daha beter olur. Iyiki evlenmeden anlamissin nasil biri oldugunu. Bence daha fazla kendini üzme. Kadinsin, duygusalsin, kavgalar, kötü sözler, ayriliklar en cok seni kirar. Cogumuz böyleyiz. Su an duygularin mantigindan daha agir basiyor. Biraz sakinles, kendini toparla o zaman daha saglikli düsünebilirsin.
Bence en dogru olani bitirmen olur ama ne kadar kolay olur senin icin bilemem :50:

Daha önceki konunu okudum söyledigi sey gercekten cok igrenc. Empati kurdum, kendimi senin yerine koydum aninda sogurdum heralde ne kadar sevsem de. Kolay degil diyeceksin ama söyledigi sey hic hos degil cok saygisizca :19: Evlenmeden bu kadar saygisiz ve sorumsuzsa, evlendiginizde daha beter olur. Iyiki evlenmeden anlamissin nasil biri oldugunu. Bence daha fazla kendini üzme. Kadinsin, duygusalsin, kavgalar, kötü sözler, ayriliklar en cok seni kirar. Cogumuz böyleyiz. Su an duygularin mantigindan daha agir basiyor. Biraz sakinles, kendini toparla o zaman daha saglikli düsünebilirsin.
Bence en dogru olani bitirmen olur ama ne kadar kolay olur senin icin bilemem :50:

kızlığınmı verecende ne demek bu insan kendini ne zannediyor seviyorsa kızlığınıda verir diye düşündü sonrada postalarım gider dedi fikrince ...
ben böyle bi adama nasıl aşık oldum yaaaa :59:

24 yaşındayım bununla tanıştığımda 21 yaşındaydım tam bir sene peşimden koştu. çok güzel bir kızım..
dini farklı diye yanaşmadım ama sonra sonra beni çok etkiledi güzel sözler ..
sürekli etrafımdaydı
sana bakmaya kıyamıyorum derdi hep
evlilik teklifi etti müslüman değilsin dinin farklı müslüman olmanı istiyorum dedim olmaz dedi ayrıldık..
daha sonra tekrardan görüşmeye başladık dini sorun etmiyorum dedim. bu seferde tayini başka şehre çıktı.
evlilik teklifi bekliyorum ama gelmedi ben söyledim evlenmeyi açığa alındım uğraşıyorum dedi..
sonrasını biliyorsunuz işte..
canımdan bir parça kopmuş gibi sanki.. obenim herşeyimdi
şu an evde herkes uyuyor sadece ben ayaktayım ve ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ..
çok kötüyüm çoookkk :43: :43: :43: :43:

3 yıl önceki gibi "hiçbir şeyin" yap onu:68:

bir daha da hiçkimse için bu kadar fedakarlık yapma. dediğinden dönme. önemli konuları es geçme sevgin uğruna:29:

her yaşadığımız bir tecrübe. :28:

kızlığınmı verecende ne demek bu insan kendini ne zannediyor seviyorsa kızlığınıda verir diye düşündü sonrada postalarım gider dedi fikrince ...ben böyle bi adama nasıl aşık oldum yaaaa :59:

Üçüncü konunuzu daha büyük hüsranla açacağınızı söylediğimde -"Kızlığını mı vereceksin" lafı yüzünden sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum, boş bulundu belki- dediniz... "Ben demiştim" ifadesi olarak almayın burada yazılanları... Allah sizi sakınmayı, korumayı buyurduysa karşınızdakilere öyle cümleler kurdurur ki gözünüz açılsın, O'nun istemediklerinden kaçının... O nedenle size yanlış yolsa olduğunuzun işaretlerini o adama kurdurduğu çirkin cümlelerle biz değil; Allah verdi... Yorumlamakta geç kaldınız belki ama dönülmeyecek yollara girmeden neyin ne olduğunu kavrayabildiniz... Üstelik Allahın öyle sevdiği kulusunuz ki şu psikolojiyle adam sizi ikna etmeye gönüllü olsa (ki değil) evlilikten ciddi ciddi bahsetse ve pişman olduğunu söylese sizi yine kandırabilir... Neyse ki Allahın lütfu o kadar büyük ki adam sizin peşinizden cinselliği yaşamak için bile koşmuyor. İşte asıl şansınız bu...

Büyük konuşup "Akıllandım, dersimi aldım" da demeyin... Yukarıda kendi kurduğunuz cümleler size sayısız kez yazıldı... Yeni yeni farkın varıyorsunuz gerçeklerin gözünü yeni açan bebekler gibi... Hızlı verilen kararlardan hızlı dönülür, onu düşünmeye devam edeceksiniz bir süre, sakin atlatmaya çalışın bu dönemi... Bu tür adamlar farklı maskelerle sayısız kereler daha çıkacak karşınıza... O vakit hem bu cümleleri hem de sizin iyiliğinizi düşünen insanları ciddiye alın...

Unutmayın; kalbiniz ve aklınız farklı şeyler söylüyorsa -genelde- aklınız haklıdır...

Geçmiş olsun, geleceğe bakın... :68:

"Bazen hayatımıza yanlış insanlar girmeliki sonradan tanıdığımız doğru kişilerin kıymetini anlayalım" şu anda yaşadıkların çok taze olduğu için böyle üzülüyorsun ama inan sonradan hatırlamayacaksın bile... Sakın üzülme ve ağlama, gözyaşlarını ileride dökeceğin mutluluk gözyaşları için sakla :23:

Canım üzülmene değmez. Daha yaşın ne! Neler çıkıcak bak karşına görüceksin. Karşına çıkanları her zaman kuzu kılığında kurtlar kabul et ve 2 sene tanımak için süre ver. İlişkilerin Pinkodu kitabını al, kendini, karşındakini ve o kişiyle sinerjini anlamaya çalış. Sakın ayrılık sancısıyla onun adına iyimser bahaneler üretme, sonra kendine çok kızarsın. ayaklarının üzerinde dur ve sana layık olan adamı bekle. Hiç acele etme! BEKLE!

Back
X