Hepinizden özür dilerim ailem

4344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
198
1
26
Tekirdağ
şimdi düşünüyorum da ne çok yanlış yapmışım.ne çok üzmüşüm sizi.sinirlenip bağırıp çağırdım kalbinizi kırdım belki ama şimdi nasıl pişmanım bilseniz.belki unuttunuz gitti ama ben hala unutamıyorum.keşke size bağırırken dilim tutulsaydı da tek bir kelime bile kötü söz söylemeseydim hiçbirinize.hepinizden özür dilerim.yaptıklarım için özür dilerim annecim babacım ablacım ve kardeşim (

Naptın sen şimdi buraya bunları yazıp sonra da bakın ben ne yazdım diye anneni, babanı, ablanı, kardeşini getirip okuttun mu abuk konu

varsa pişmanlıkların bence bunu bizden çok ailenle payşlaşmalısın
hala hayattalarsa pişman olduğunu onlara söylemelisin

anlayışsızlığınız için çok teşekkür ederim ama yorum yapın yada alay edin diye yazmadım.bu yüzden cevap vermeye gerek görmüyorum.

anlıyorm insan bazen söyleyemez derdini buraya dökmek icin yazmıs arkadas..
ne yaptınız acaba?üzmeyin kendinizi biz ne ypaarsak yapalım yine ailemiz korur kollar

anlayışsızlığınız için çok teşekkür ederim ama yorum yapın yada alay edin diye yazmadım.bu yüzden cevap vermeye gerek görmüyorum.

Ortada anlaşılır hiç bir şey yok, iki satır yazıp bırakmışsın, haliyle kimse bir şey anlamadı. İnsanlar burada dertleşmek için konu açıyor, bulunduğun ortam bir forum, tabi ki soracaklar, yazacaklar bu ne celal, cevap vermeye gerek görmediğin bir ortamda neden bulunuyorsun. Forumun bazı kuralları var, buraya doğru düzgün yazan herkes, doğru düzgün cevap alır. Kimsenin kimseyle alay etme gibi bir eğlencesi yok arkadaşım. Gerçekten derdini yazsaydın cevap alırdın, herkes paylaşırdı

ben öyle düşünmüyorum çünkü bu şekilde bile anlayabilen biri var.demek ki yargılamadan bi düşünmek lazım.neden yazmış olacağımı bile düşünmeden yazılanlarla alay edenlere cevap vermeye lüzum görmüyorum zaten.sadece öyle hüzünlendim paylaşmak istedim.ilgin için teşekkürler yine de...

anlıyorm insan bazen söyleyemez derdini buraya dökmek icin yazmıs arkadas..
ne yaptınız acaba?üzmeyin kendinizi biz ne ypaarsak yapalım yine ailemiz korur kollar

teşekkür ederim arkadaşım.bu kadar alaylı yorumun arasında birinin beni anlayabildiğini görmek güzel.

Ne diyor "bir derdim var" topiğinin açıklamasında??
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

Arkadaş sadece yazıp rahatlamak istedi,belki ailesine söyleyecek provasını yapıyor :)
Biz hep hata yaparız,ailelerimiz hep affeder konu sahibi.İyiliğinle,kötülüğünle,agresifliğin,kararların,kişiliğin...
herşeyinle onların eserisin çünkü...

Aileler affeder. ben de geçen gün annemi ağlatmıştım çok üzüldüm sonra. güzel şeyler yapıp telafi edersin. ah şu dilimizz..

Olur öyle şeyler aile arasında. Üzerinden zaman geçtikçe tepki verdiğimiz durumların aslında önemsiz olduğunu farketmek normal. Sıkmayın canınızı bu kadar.

Konu sahibi arkadaş yanlış anlama bende sandım kk da ki hatunlara bağırdınız çağırdınız kötü şeyler söylediniz de şimdi özür diliyorsunuz cümlenin sonunda aydım anca

Ne yaptınız bilmiyorum ama ailenize söyleseniz bunları belki içiniz rahatlar,hiçbir şey geç olmadan hala deme fırsatınız varken gidin sarılın ve her şey için üzgün olduğunuzu söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…