hepinizin bi yorumuna aklına çok ihtiyacım var :(

Ben pek sinirden söylemiş gibi hissetmedim
Tamam insan sinir olunca kavga esnasında çokta tatlı dilli olmaz..
Ama düşünüyorumda ''benimle neden evlendin ki o zaman?'' sorusuna sanırm en kızgın halimde bile ''salaklık ettim'' denir bence en fazla..
Ama cevabı direk hazırmış ''çocuk'' demişş.. sanki gerçek gibi geldi tabi umarım öyle değildirde diğer arkadaşlar haklıdır.

tam olarak çocuk için katlanıyorum bu evliliğe dedi. çok ama çok sinirlendim ee niye hala benle ilişkiye giriyosun niye beni kandırıyosun neden dedim.. cevap ben seni kandırmıyorum

Evlilik çok basit bişey değil. Eğer sevmiyorsa neden senle evlensin ki o zamanda mı çocuk içindi?
Bazen insan sevdiğine karşı çok kırıcı davranabiliyor. Eşinin sana karşı davranışları nasıldı?
Sevmese kavgadan önce zaten anlamış olurdun. Bazen insanlar çok acımasız olabiliyor.
Herşeyi oturup bir düşün derim.

eski konulara bakınca katlanan hanginiz onu da bilemedim ki...!!!
böyle bir adamdan böyle bir çıkışa şaşırmamak gerekli bence

neden böyle söyledin eleştiriye açığım bi hata gördüysen söyle lütfen

canım senin için söylemedim..
hani eşin demiş ya sana katlanamıyorum diye

''tam olarak çocuk için katlanıyorum bu evliliğe dedi'' şu cümle yani
ilişkinin bütün sorumluluğu sende, alttan alan sen, peşinden koşan sen...sana nasıl derim ben...

Normal bir evlilikte sinirle söylemiştir derim, ama sizin eşiniz bekarlık hayatına çok düşkün bir adam.
Bu konudan öncede evlendiğine pişman olan bir adam profili oluşmuştu benim gözümde.

Kavga sirasinda ben neler soyluyorum , veya esin beni yaralamak icin neler der. Hic takmiyorum oan..
Esinde seni incitmek icin soylemistir.
Kimse kavga esnasinda Askim canim demezkii..

bazen geri çekiyorum kendimi koala gibi yapışık bana..bazen böyle yüzüme yüzüme söylüyor.. git diyorum istemiyosan git gitmiyorda...

Normal bir evlilikte sinirle söylemiştir derim, ama sizin eşiniz bekarlık hayatına çok düşkün bir adam.
Bu konudan öncede evlendiğine pişman olan bir adam profili oluşmuştu benim gözümde.
kavga dışında evden hiç çıkmaz.. hep evde parasını eve harcar gene kavga dışında..bütün sıkıntısını derdini hep anlatır paylaşır.. yapım gereği ben bira düşkünüm üstüne çok egosu şişiyor bu yüzden sonra bi kavgada araki adamı bulasın ... iki farklı kişilik görüyorum ben neye inancağıma neye güveniceğime şaşırdım artık. valla bıktım açık açık dedim istemiyosan git dedim daha nediyeyim

git hayatımdan madem sevmiyosun kör değilim topal değilim beni seven bulurum dedim.. bi sinirlendi bi sinirlendi...

Canim cok üzülme sinirle demiştir . Çünkü emin ol kimse çocuk için yada başka bişey için evli kalmaz . Yani kavga sırasında söylenmiş birsey.

Ben yanlış mı hatırlıyorum sizi?
Sürekli arkadaşının işyerinde içen, dışarı çıkan, size mahalledeyim dediğinde başka bir ortamda çıkan adam sizin eşiniz değil miydi?

Ben yanlış mı hatırlıyorum sizi?
Sürekli arkadaşının işyerinde içen, dışarı çıkan, size mahalledeyim dediğinde başka bir ortamda çıkan adam sizin eşiniz değil miydi?
bunların hepsi biz tartıştıktan sonra olan şeyler. normalde asla böyle değil. bütün dengemi bozan bu zaten ikilemdeyim hemde çok feci.. kavga ettik 1 hafta boyunca neredeyse eve gelmemişti ozamanda yazmıştım normalde asla böyle değil diye.. bizim sıkıntımız kavga esnasında benim salak gibi eziklik göstermem onunda bunu çok güzel kullanması...
sıçarım senin kavgana deyip gidebilsem konu buraya kadar hiç gelmicek belki...

Ve adamlar ekseriyetle, kadınları eğitilebilecek kuşlar sanırlar. Bilir misiniz?
Eğiticiler eve dönsünler, uzaklara uçmasın diye önce kuşların kanatlarını biraz kırarlar.
Ama kimi kuşlar ve kadınlar, gökyüzü kadar uçmayacaklarsa ölüvermeyi tercih ederler.

bu erkekler çok acımasızlar birazdan yatıcam ama kalbim o kadar kırık ki

aldatıldığımı hissediyorum kandırıldığımı.. sevmeyen insan nasıl dokunur nasıl ilişkiye girer nasıl kıskanır... gayet rahat bi şekilde ben bu evliliğe çocuk için katlanıyorum dedi.. içim nasıl yanıyor bilseniz..

Bildiğim bir tek şey var .Erkek asla istemediği kadınla beraberliğini yürütmez.Kadınlar bunu yapar mecburiyetten ama erkek bizler kadar sinsi değildir . Sizi sevmese anında terkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…