tam olarak çocuk için katlanıyorum bu evliliğe dedi. çok ama çok sinirlendim ee niye hala benle ilişkiye giriyosun niye beni kandırıyosun neden dedim.. cevap ben seni kandırmıyorumBen pek sinirden söylemiş gibi hissetmedim
Tamam insan sinir olunca kavga esnasında çokta tatlı dilli olmaz..
Ama düşünüyorumda ''benimle neden evlendin ki o zaman?'' sorusuna sanırm en kızgın halimde bile ''salaklık ettim'' denir bence en fazla..
Ama cevabı direk hazırmış ''çocuk'' demişş.. sanki gerçek gibi geldi tabi umarım öyle değildirde diğer arkadaşlar haklıdır.
neden böyle söyledin eleştiriye açığım bi hata gördüysen söyle lütfeneski konulara bakınca katlanan hanginiz onu da bilemedim ki...!!!
böyle bir adamdan böyle bir çıkışa şaşırmamak gerekli bence
neden böyle söyledin eleştiriye açığım bi hata gördüysen söyle lütfen
bazen geri çekiyorum kendimi koala gibi yapışık bana..bazen böyle yüzüme yüzüme söylüyor.. git diyorum istemiyosan git gitmiyorda...canım senin için söylemedim..
hani eşin demiş ya sana katlanamıyorum diye
''tam olarak çocuk için katlanıyorum bu evliliğe dedi'' şu cümle yani
ilişkinin bütün sorumluluğu sende, alttan alan sen, peşinden koşan sen...sana nasıl derim ben...
kavga dışında evden hiç çıkmaz.. hep evde parasını eve harcar gene kavga dışında..bütün sıkıntısını derdini hep anlatır paylaşır.. yapım gereği ben bira düşkünüm üstüne çok egosu şişiyor bu yüzden sonra bi kavgada araki adamı bulasın ... iki farklı kişilik görüyorum ben neye inancağıma neye güveniceğime şaşırdım artık. valla bıktım açık açık dedim istemiyosan git dedim daha nediyeyimNormal bir evlilikte sinirle söylemiştir derim, ama sizin eşiniz bekarlık hayatına çok düşkün bir adam.
Bu konudan öncede evlendiğine pişman olan bir adam profili oluşmuştu benim gözümde.
Ben yanlış mı hatırlıyorum sizi?kavga dışında evden hiç çıkmaz.. hep evde parasını eve harcar gene kavga dışında..bütün sıkıntısını derdini hep anlatır paylaşır.. yapım gereği ben bira düşkünüm üstüne çok egosu şişiyor bu yüzden sonra bi kavgada araki adamı bulasın ... iki farklı kişilik görüyorum ben neye inancağıma neye güveniceğime şaşırdım artık. valla bıktım açık açık dedim istemiyosan git dedim daha nediyeyim
bunların hepsi biz tartıştıktan sonra olan şeyler. normalde asla böyle değil. bütün dengemi bozan bu zaten ikilemdeyim hemde çok feci.. kavga ettik 1 hafta boyunca neredeyse eve gelmemişti ozamanda yazmıştım normalde asla böyle değil diye.. bizim sıkıntımız kavga esnasında benim salak gibi eziklik göstermem onunda bunu çok güzel kullanması...Ben yanlış mı hatırlıyorum sizi?
Sürekli arkadaşının işyerinde içen, dışarı çıkan, size mahalledeyim dediğinde başka bir ortamda çıkan adam sizin eşiniz değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?