hepinizin bi yorumuna aklına çok ihtiyacım var :(

Bildiğim bir tek şey var .Erkek asla istemediği kadınla beraberliğini yürütmez.Kadınlar bunu yapar mecburiyetten ama erkek bizler kadar sinsi değildir . Sizi sevmese anında terkeder
neden canımı yakıyor bu sözlerle acaba.. aklımda bu konuşmalar yüzünden hep şüpheler var.. sonrasında hayır özürde dilemiyor..böyle sürüp gidiyor..

Benim kocamda çok sivri dillidir .Zehir gibidir onun dili .Bazen tepem atar beğenmiyorsan çek git zorla tutan yok seni derim susar .

Benim kocamda çok sivri dillidir .Zehir gibidir onun dili .Bazen tepem atar beğenmiyorsan çek git zorla tutan yok seni derim susar .
bende öyle yaptım hem ağladım hem söyledim. alyansımı da çıkardım o sinirle al sevdiğin gönlünde yatana tak dedim. sustu kaldı.. sabahta süslendim giyindim çıktım evden..

ailem dediğim insanın beni aslında yok sayması içimi çok acıttı. boşlukta gibiyim.. benim için evlilik çocuk değil ben sevgi olmadan nasıl aynı evde kalayım..

bende öyle yaptım hem ağladım hem söyledim. alyansımı da çıkardım o sinirle al sevdiğin gönlünde yatana tak dedim. sustu kaldı.. sabahta süslendim giyindim çıktım evden..

Malatyalıdır ve odundur benim kocam .Artık yoruldum ve genlerine vermeye başladım .Öylece kabul ettim onu

Malatyalıdır ve odundur benim kocam .Artık yoruldum ve genlerine vermeye başladım .Öylece kabul ettim onu
genel olarak kaçan kovalanır derler.. nefret ediyorum bu tarz ilişkilerden hep hesap kitap.. içinden geldiği gibi samimi davranınca neden egosu şişiveriyor bu odunların..

genel olarak kaçan kovalanır derler.. nefret ediyorum bu tarz ilişkilerden hep hesap kitap.. içinden geldiği gibi samimi davranınca neden egosu şişiveriyor bu odunların..

Ben 18 yıllık evliyim daha doğum günü evlilik yıldönümü nedir bilmem .

eğer söylediği gerçekse bunu daha önce zaten anlamış olman lazımdı, ilk kavga sırasında yüzleşmen mümkün değil. bence sinir anında söylenmiş bir şey ama sen de o soruyu sorarak saçmalamışsın.
bu aynen "beni seviyor musun?" sorusu kadar saçma,belki daha çok.

akşam oldu bu olay sonra o işe gitti.bende aldım çocuğu çıktım evden. etiketlemiştim kendimi bi cafede sabah soruyormuş annesine akşam nereye gitti falan diye. biliyor annesi bana söylicek anlaşamıyoruz evi boşaltıcam demiş. biraz önce k.validem aradı ara bakalım kötüymüş biraz dedi..aradım :
bişey mi oldu dedim..
yok ya olmadı çok iyim hatta dedi. annem söylemedimi en kısa zamanda evi boşaltıcam dedi.
geç kaldın dedim.. gözümün içine baka baka seni sevmiyorum bu evlilik çocuk için yürüyor dedin.. bence konuşucak bişey yok dedim..

ben adım falan atmak istemiyorum artık. ben kimsenin yüzüne seni sevmiyorum demedim incitmedim.. sevmeyeni yanımda lafla tutsam ne olur yalanlar içinde bir evlilik...
ben böyle konuşunca öylemi aferin sana falan deyip durdu...

Eşim beni çok sever biliyorum birgün çok kötü tartışmaya başladık sana annemin hatırına katlanıyorum dedi şok oldum barışınca neden öyle dedin diyince ağzımdan öylesine çıktı işte felan dedi meğer annesi konuşurken bigün oğluyla oğlum evlilik bu sabretmek lazım felan demiş. çocuğumuz olsa çocuk için katlanıyorum sana derdi eminim, sinirlenince ağızdan öyle şeyler çıkıyoki hepsini taksak kırk kere boşanmıştık

son durumumuzu anlatmak için yazıyorum.. dün işe gitmedim izinliydim.. evdeydim bütün gün eşimde sabah biz uyurken erkenden gitmiş işe.. ayrı yatıyoruz bu arada kavga dan beri. akşam eve geldi biraz çocukla oynadı bende hazırlandım giyindim aldım çocuğu dışarı para istedim yok dedi.. çıkma otur evde dedi çıktım gittim k.valideme.. bana ben bakarım bu gece çocuğa dedi git sen eşinin yanına sakin sakin konuşun dedi. eve gittim yemek hazırladım. yemek yicez tam oturduk sofraya eşimle başladı gülmeye. hay allah benide gülme aldı o gülerken. neyse bitirdik yemeği konuşmuyoruz ama o pc de ben tv de takıldık.. gittim yattım sonra. gece bi baktım almış yastığını gelmiş yanıma.. dibimde yattı bütün gece.. sabahta kalktık işe geldik durum şu anlık bu..

ben anlamıyorum. içimde hala bi güvensizlik var. ben adım atıp konuşmak istemiyorum. gelsin konuşsun istiyorum...ama yapmıyor.. sabahtan beri aramadık birbirimizi. ben arasam devamı gelcek biliyorum arıcak ama hep ben adım atan olmak istemiyorum...

Canım kızgınlıkla söylemiştir
Bende çok çıldırtırsa kavga esnasında sen beni evliliğe zorladım sen istedin ben hiçç istemedim diyorum
Halbuki bende istedim

altta yatan bi sebep varmı bunu söylemende yoksa sadece kızgınlıklamı

Canını yakmak için söylüyorum hatta ileride gidiyorum (babam 3. İstemede verdi beni ) aklın nerdeydi 3 kere istedin zorla aldın diyorum
Canımı acıtıcak bişey der yaparsa yaftalıyorum hemen

Aramasını bekleme arama da eve gelince hoşgeldin de tek kelime ilk adımı o atmış 2. Sende olmalı 3. De onun gönül almalı

Ben neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım, evliliğin zaten temelde 3 sebebi yok mudur?
1. Cinsel tabular (Bu özellikle Türkiye gibi ülkelerde geçerli.)
2. Aile kurmak, çocuk yapmak, soyunu devam ettirmek.
3. Sevdiğin kişi ile aynı çatı altında yaşamak.

Cinsel tabuları olmayan ve çocuk istemeyen bireyler zaten artık "beraber yaşamayı" tercih ediyor. Evlilikler artık ya yukarıda belirttiğim ilk 2 madde ya da içinde bulunduğu sosyal grupta bir statü atlama olarak görülüyor.
Bence adam en temel içgüdülerinden biri olan üreme içgüdüsyle cevap vermiş, son derece net. Toplumun yarattığı yalan kavramlarla kıvırmamış. Adam net.

adam çocuk için evlendim demiyor bu evliliğe çocuk için katlanıyorum diyor.. beni kıran bu.. ee niye devam ediyosun o zaman bu evliliğe kandırma beni dimi.. ama yukarıda yazdıklarım yaşadık gece anlamadım ben bu işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…