neden canımı yakıyor bu sözlerle acaba.. aklımda bu konuşmalar yüzünden hep şüpheler var.. sonrasında hayır özürde dilemiyor..böyle sürüp gidiyor..Bildiğim bir tek şey var .Erkek asla istemediği kadınla beraberliğini yürütmez.Kadınlar bunu yapar mecburiyetten ama erkek bizler kadar sinsi değildir . Sizi sevmese anında terkeder
bende öyle yaptım hem ağladım hem söyledim. alyansımı da çıkardım o sinirle al sevdiğin gönlünde yatana tak dedim. sustu kaldı.. sabahta süslendim giyindim çıktım evden..Benim kocamda çok sivri dillidir .Zehir gibidir onun dili .Bazen tepem atar beğenmiyorsan çek git zorla tutan yok seni derim susar .
bende öyle yaptım hem ağladım hem söyledim. alyansımı da çıkardım o sinirle al sevdiğin gönlünde yatana tak dedim. sustu kaldı.. sabahta süslendim giyindim çıktım evden..
genel olarak kaçan kovalanır derler.. nefret ediyorum bu tarz ilişkilerden hep hesap kitap.. içinden geldiği gibi samimi davranınca neden egosu şişiveriyor bu odunların..Malatyalıdır ve odundur benim kocam .Artık yoruldum ve genlerine vermeye başladım .Öylece kabul ettim onu
genel olarak kaçan kovalanır derler.. nefret ediyorum bu tarz ilişkilerden hep hesap kitap.. içinden geldiği gibi samimi davranınca neden egosu şişiveriyor bu odunların..
Aynı soruyu eşine sakinken sor.eşimle tartıştık konu büyüdü beni istemiyorsan neden benimle evlisin dedim çocuk için dedi...
altta yatan bi sebep varmı bunu söylemende yoksa sadece kızgınlıklamıCanım kızgınlıkla söylemiştir
Bende çok çıldırtırsa kavga esnasında sen beni evliliğe zorladım sen istedin ben hiçç istemedim diyorum
Halbuki bende istedim
altta yatan bi sebep varmı bunu söylemende yoksa sadece kızgınlıklamı
adam çocuk için evlendim demiyor bu evliliğe çocuk için katlanıyorum diyor.. beni kıran bu.. ee niye devam ediyosun o zaman bu evliliğe kandırma beni dimi.. ama yukarıda yazdıklarım yaşadık gece anlamadım ben bu işi..Ben neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım, evliliğin zaten temelde 3 sebebi yok mudur?
1. Cinsel tabular (Bu özellikle Türkiye gibi ülkelerde geçerli.)
2. Aile kurmak, çocuk yapmak, soyunu devam ettirmek.
3. Sevdiğin kişi ile aynı çatı altında yaşamak.
Cinsel tabuları olmayan ve çocuk istemeyen bireyler zaten artık "beraber yaşamayı" tercih ediyor. Evlilikler artık ya yukarıda belirttiğim ilk 2 madde ya da içinde bulunduğu sosyal grupta bir statü atlama olarak görülüyor.
Bence adam en temel içgüdülerinden biri olan üreme içgüdüsyle cevap vermiş, son derece net. Toplumun yarattığı yalan kavramlarla kıvırmamış. Adam net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?