Hepmi mutsuzluk aldatilmak...

Utku388

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
238
116
18
25
Hep mutsuz ve aldatılanlar mi var hicmi mutlu olan yok evliliği çok güzel giden böyle şeyleri okuyunca psikolojim bozuluyor hicmi yuvasında mutlu olan yok??

Mutluluk kişiden kişiye beklentiden beklentiye göre değişen bir şey.
Her evlilikte sorun var ama bu da kişilerin sorunlara bakış açısına göre değişen bir şey.
Bana sorarsan ufak tefek sorunlarımız olsa da çok şükür mutlu ve huzurluyum.

Bende eşim konusunda çok şanslıyım mutluyum ama bizim de mesela iş sorunumuz var o da hallolsa çok mutlu olacam bir de tabi bir minigimiz var:anne:

Mutluluk kişiden kişiye beklentiden beklentiye göre değişen bir şey.
Her evlilikte sorun var ama bu da kişilerin sorunlara bakış açısına göre değişen bir şey.
Bana sorarsan ufak tefek sorunlarımız olsa da çok şükür mutlu ve huzurluyum.
Olumsuz şeyler paylaşılınca sürekli benimde başıma gelecek gibi hissediyorum 💞🤗allah mutlulugununuzu daim etsin

Hep mutsuz ve aldatılanlar mi var hicmi mutlu olan yok evliliği çok güzel giden böyle şeyleri okuyunca psikolojim bozuluyor hicmi yuvasında mutlu olan yok??
Bende geçen bunu düşündüm biliyormusun. Kadınkulubüne pko yüzündej fikir alışverişi için kaydolmuştum gerçekten o kadar değişik şeyler okuyorum ki korkuyorum. Ya da duyduklarımdan bigün sevgimiz biter mi aldatılırmıyım evliyken başkalarından bile hoşlanan çok insan var çevremde. Ama sonradan bunlara kapattım kendimi. Hamd olsun şuan mutluyum eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Kötü senaryoları düşünmek bize birşey kazandırmaz olumluyu güzeli çağırmak gerek. Ve eşimle öyle çok problemsiz değiliz kavgalarımız oluyor. Kimin yok ki

Bende geçen bunu düşündüm biliyormusun. Kadınkulubüne pko yüzündej fikir alışverişi için kaydolmuştum gerçekten o kadar değişik şeyler okuyorum ki korkuyorum. Ya da duyduklarımdan bigün sevgimiz biter mi aldatılırmıyım evliyken başkalarından bile hoşlanan çok insan var çevremde. Ama sonradan bunlara kapattım kendimi. Hamd olsun şuan mutluyum eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Kötü senaryoları düşünmek bize birşey kazandırmaz olumluyu güzeli çağırmak gerek. Ve eşimle öyle çok problemsiz değiliz kavgalarımız oluyor. Kimin yok ki
Ne bileyim tv sosyal medya yada burda ki kulüp falan gerçekten psikolojimi etkiledi sanki sürekli aldatilicam bosanicam mutsuz olucam falan gibi hiç aklından çıkmıyor

Ne bileyim tv sosyal medya yada burda ki kulüp falan gerçekten psikolojimi etkiledi sanki sürekli aldatilicam bosanicam mutsuz olucam falan gibi hiç aklından çıkmıyor
Bunları düşünmek bize olumsuzu çağırır tatlım. Evet etrafta çok kötü örnekler var ama iyi örneklerde çok neden biz iyi olmayalım. Evet kötü bir devirdeyiz evet insanlar ilişkilerini kolay harcıyor. Biz elimizden geleni yapıp gerisinde teslim olmalıyız. Çünkü bilemeyiz

Ben de bekarken aldatılmak kaderim mutsuz evlilik kaderim çünkü herkes öyle erkekler iradesiz yaratıklar vs sanırdım ta ki bunların dış dünyanın dayatması yanlış evliliklerin bana yansıması olduğunu anlayana kadar kendimde zaten mutsuz bir ailede büyüdüm .. ta ki eşimi taniyana dek siz doğru olun doğru erkek hediye olarak geliyor size ama eşimi taniyana dek ben de geçtim imtihanlardan olmayacak tiplerle hayal kurdum tamamen duygusal boşluktan.. ve eğer kapılıp gitseydim onlara sabırlı olmak yerine bugün ben de evet bacım her evlilik öyle yazardim buralara .. evlilik cennet evlilik bahar bahçe çok şükür

Olumsuz şeyler paylaşılınca sürekli benimde başıma gelecek gibi hissediyorum 💞🤗allah mutlulugununuzu daim etsin
Hıç öyle düşünme hayata hangi yönden bakarsan sana o şekilde karşılık veriyor.Hele bir de tamahkar kimse isen hayatta sendeb mutlusu olamaz.

Bende bir burdaki kötü olaylar yaşayanları huzur aileleri okuyunca, bir de Müge Anlıdaki garip insanları izledikçe böyle hissediyorum. İnsanın gördüğü duyduğu kötü olaylar psikolojisini etkiliyor ve kendi de yaşayacakmış gibi hissediyor. Benim de çok şükür mutlu bir evliliğim var ama bazen etkilenince şüpheyle bakabiliyorum eşime, sonra vesvese olduğunu telkin ediyorum kendime geçiyor :super:

Başta şunu kabul etmek lazım. İnançlılar için tabiki herkesin inancına inanmayışına saygı duyuyorum.. burası imtihan dünyasın herkes bir şeyden imtihan olacak. İşi güzel olanın evliliği sorunlu. Evliliği güzel olan iş arıyor kuru ekmeğe talim. Bunlara sahip olan evlat arıyor. Evlat sahibi olan onunla imtihan oluyor sağlıkla veya hayırsız olmasıyla.. ona sahip olan çocuğunu iş sahibi yapamıyor günümüz tr sinde.. uzar gider bu böyle. eldekilerle mutlu olabiliyor muyuz dünyamızı güzelleştirmeye çalışıyor muyuz imtihanı başarıyla verecek miyiz ona bakmak lazım..

Back
X