HEPSİ İHRAC FAZLASI -SIFIR-BAYAN SPOR TAKIM-ERKEK DENIZ SORTLARI-BATTAL BEDEN DE VAR

milka84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.024
292
198
TAKASA TABI DEILDIR INDIRIM YAPILAMAZ HEPSI SIFR IHRAC FZLASIDIR
SPOR.webp

GNCEL
YANLIZCA DENIZ SORTLARI VE GRI KAPRI 10 TL YE DUSTU

Son düzenleme:
PeriMasali45gruluyor.36974705 .!.:
3 lu takim satilmadiysa almak istiyorum sorunlu olan bolgeyi fotograf cekip gonderwbilir misiniz birde
Cook cok icine grnce gruluyor.ben posette uzun sure kaldgnda n oldugunu dusunuyorum ama yınede fotoladım.gıydıgınde bırının gormesı zor yanı..yıkamayla gecebılır bile yıne de sız bılırsınız

Eklentiler

• nn (2).webp
    nn (2).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 123
  • TOPLU ALIMDA ISTANBUL ICI ULASIMI BEN SAGLAMAYA CALISACAGI

1-yakası ve kusagı derı gorunumlu ınce kaşe baharlık kaban by gulay marka beden olarak M ve Luyumludur30 tl

2-RELAKS MODE marka ceket-bluz pantolon 3 lu takım sarı-beden m-l-xl beden UYUMLU .ceketı yarasa kol kapsonlu pantolonunun arka kısmı buzgu lastık yanı alt beden buyukse bıle kullanılabılır hıc kullanılmadı.15 tl PANTOLON kısmında bellı belırsız bır sey var bu yuzden uygun

3-38 beden IPEKYOL SIYAH BEYAZ GOMLEK KULLANILMAMISTIR 20 tl

4-SIYAH BEYAZ UZUN KABAN COK KALIN DEGIL FAKAT KABAN GORUNUMUNDE GOVDE KISMI VE KUSAGI DERI GORUNUMLU KULLANILMAMIS(BY GULAY MARKA) 30 tl

5-LC -W MARKA KOYU YESIL TRENCKOT KULLANILMAMISTIR M BEDEN 10 tl
güncel

Cook cok icine grnce gruluyor.ben posette uzun sure kaldgnda n oldugunu dusunuyorum ama yınede fotoladım.gıydıgınde bırının gormesı zor yanı..yıkamayla gecebılır bile yıne de sız bılırsınız
O kadari problem değil eger esortman bakildiginda yipranmis durmuyorsa alicam onu

hayır yıpranmıs degıl kullanılmamıs urun
Tmm o zmn bunu alicam birde kase kaban var diger blogda siyah kirmizi yaka normalde m beden giyiyorum ama kabanda L giyiyorum alsam olurmu onu dusunuyorum ben suan 62 kilo 158 boydayim olurmu bilmiyorum yada soyle yapalim en ve boy olarak olcebilirseniz bn kendi kabanimla karsilastirayim

ben l bedenım bana oluyor cnm ama ıcıne cok kalın kazak gıymessen oluyor
eger kalın kazak gıyersen soyle oluyor ,kolları kasıyor.bılgıne

ben l bedenım bana oluyor cnm ama ıcıne cok kalın kazak gıymessen oluyor
eger kalın kazak gıyersen soyle oluyor ,kolları kasıyor.bılgıne
yanı m bedensen rahat rahat olur ama L ısen tamamen yıne olur ama ıcınde kalın bırsey varsa kolları kasar

cnm bnm sımdı olcmeye gıttım ınanamadım bedenı 36 mıs meger.ben hıc posetınde olupacmadıgımdan ve 38 dıye dukkandan getırdıgımden farketmedım ama ben 40 bedenım nasıl oluyor bana anlamadım

Back
X