Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M bdn lcw markaMerhabalar
5 numaranin bedenini ogrenebilir miyim
Ayrca ben l bedenim bana da uyuyor bilgin olsnMerhabalar
5 numaranin bedenini ogrenebilir miyim
Cook cok icine grnce gruluyor.ben posette uzun sure kaldgnda n oldugunu dusunuyorum ama yınede fotoladım.gıydıgınde bırının gormesı zor yanı..yıkamayla gecebılır bile yıne de sız bılırsınızPeriMasali45gruluyor.36974705 .!.:3 lu takim satilmadiysa almak istiyorum sorunlu olan bolgeyi fotograf cekip gonderwbilir misiniz birde
güncel
- TOPLU ALIMDA ISTANBUL ICI ULASIMI BEN SAGLAMAYA CALISACAGI
1-yakası ve kusagı derı gorunumlu ınce kaşe baharlık kaban by gulay marka beden olarak M ve Luyumludur30 tl
2-RELAKS MODE marka ceket-bluz pantolon 3 lu takım sarı-beden m-l-xl beden UYUMLU .ceketı yarasa kol kapsonlu pantolonunun arka kısmı buzgu lastık yanı alt beden buyukse bıle kullanılabılır hıc kullanılmadı.15 tl PANTOLON kısmında bellı belırsız bır sey var bu yuzden uygun
3-38 beden IPEKYOL SIYAH BEYAZ GOMLEK KULLANILMAMISTIR 20 tl
4-SIYAH BEYAZ UZUN KABAN COK KALIN DEGIL FAKAT KABAN GORUNUMUNDE GOVDE KISMI VE KUSAGI DERI GORUNUMLU KULLANILMAMIS(BY GULAY MARKA) 30 tl
5-LC -W MARKA KOYU YESIL TRENCKOT KULLANILMAMISTIR M BEDEN 10 tl
O kadari problem değil eger esortman bakildiginda yipranmis durmuyorsa alicam onuCook cok icine grnce gruluyor.ben posette uzun sure kaldgnda n oldugunu dusunuyorum ama yınede fotoladım.gıydıgınde bırının gormesı zor yanı..yıkamayla gecebılır bile yıne de sız bılırsınız
hayır yıpranmıs degıl kullanılmamıs urunO kadari problem değil eger esortman bakildiginda yipranmis durmuyorsa alicam onu
Tmm o zmn bunu alicam birde kase kaban var diger blogda siyah kirmizi yaka normalde m beden giyiyorum ama kabanda L giyiyorum alsam olurmu onu dusunuyorum ben suan 62 kilo 158 boydayim olurmu bilmiyorum yada soyle yapalim en ve boy olarak olcebilirseniz bn kendi kabanimla karsilastirayimhayır yıpranmıs degıl kullanılmamıs urun
yanı m bedensen rahat rahat olur ama L ısen tamamen yıne olur ama ıcınde kalın bırsey varsa kolları kasarben l bedenım bana oluyor cnm ama ıcıne cok kalın kazak gıymessen oluyor
eger kalın kazak gıyersen soyle oluyor ,kolları kasıyor.bılgıne
168 boy 75 kıloyum kollarım ve omuzlarım genıs ve kalın. az once ko msunun kızı 38 bedeno na gıydrdım tam bıle ustune yapısmadı ama sen bılırsın yıne de ..kesımı genıs olabılır.Kilo ve boy nedir cnm benden zayifsan olmaz bana