• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsi karışık dertlerim....

Az bile yapmışsınız. Daha evlenmeden kartınıza ve arabanıza göz dikiyorsa, evlenseniz başınıza ne işler açar kim bilir. Umarım erkekler hakkındaki fikrinizi değiştirecek biriyle karşılaşırsınız. Öyleleri de var inanın. :34:

arkadaşlar çok teşekkür ederim...
kriter sahibi ama yalnız bi insanim.. sanırım yalnız olmak beni kaderim... diğer türlü olsa yalnız olmayan ama kendi de olmayan biri olacağım hangisi daha kötü bazen kestiremiyorum...
manyak mıyım neyim ben :( sakin huzurlu oturayım işte oh mis diyorum olaysız olsun diyorum arabanı satalım diyor cinler tepeme cıkıyor yahu sen benım arabama benım parama mı guvendin:S bana erkekler hep bizi ikinci sınıf, birşeylerden eksik, her işi beceremeyecek insan muamelesi yapıyorlarmış gibi geliyor... belki de öyle yapmıyorlardır belki de benim ruh hastalıgımdır bu bilemiyorum... anaları, egoları, bilmem neleri canıma gercekten yetti:( birini gercekten sevebileceklerine (bizim gibi sevdiklerini en azından) kendimi inandiramıyorum:( ya bizi ezme peşindeler ya bi çıkar peşindeler pislik gerizekalı hayvanlar

Aramıza hoş geldiiiiinnn :kkk:

Kriter,kariyer vss.. hepsi mevcut, yaş 35 ama yalnız :41::41:

Bitmez bu adamların çilesi bitmez ....

keşke her kadın senin kadar cesur olsa, helal valla kodum mu oturturum diyosun yani, ağır olsunlar biraz,
senin gibi kendini ezdirmeyen kadınlara hayranım,erkekse erkekliğini bilsin kadının parasına güvenenlere acayip uyuz oluyom.
mutluluk seni bir yerde bekliyor merak etme birgün arabanı aşkın kucağına parkedeceksin:)
arabana ve sana mutluluklar diliyorum...

Tebrik ediyorum ben de sizi. Aslında sizin gibi kadınlarımız daha da çok olsa böyle erkek müsvettelerine prim vermesler belki 10 belki 20 yıl sonra bilmiyorum ne zaman evrilirlerse bu tip erkekler nesilleri azalır gibime geliyor ama böle cesretli yürekli kadınlar hele ki anneler olursa bu olur gibi .

Son düzenleme:
o neki ben burada bı konu okumustum ,nısanlısı dıyormus kı ; "senın calıstıgın parayı bana verırsın ben sana harclık verırım "dıyormus :1:

valla ben artık erkeklerın kendılerıne guvenlerının olmadıgını dusunuyorum .

kadınların ekonomık ozgurlugu resmen erkeklere yaradı :9:

ama senı cok tebrık ettım ; satsam mı satmasam mı dıye konu acmayıp

dırek restını cekmıssın bravo:46::46::46:

kendınden emin guclu bır bayan gordum .

Ne aciz erkekler varya erkek demeye bin sahit. Kadina elini aciyor hic te utanmiyor yüzü yere inmiyor. Gururunu asmis hedefe odaklanmis ne diyeyim halen soktayim.

Eskiden bir erkegin arabasi varsa kizlarin baktigini düsünürdüm ama simdi arabasi olan bayanlara bakiliyor. Neyse asil söylemek istedigim evlenecegimiz kisiyi dogru secmeliyiz. Sartlar esit olmali hem bayanin hem erkegin. Bir bayanin isi gücü yoksa evlenmemeli. Ayni sekilde erkeginde. Hayat sartlari esit neden hersey bir taraftan beklenir anlamam.

devir değişti derler ya aynene öyle...böyle gurursuz erkeklerin sayısı gün geçtikçe çoğalıyor..kadın çalışıyor erkek fazlasını istiyor.çevremde o kadar çok ki bu olaylar.geçenlerde bir arkadaşım yaşadı.kız öğretmen çokta güzel bakımlı ailesininde maddi durumu gayet iyi.2 yıldır çalışıyor ve nişanlandı.nişanlısı 2 yıldır kazandığı paraları ne yaptığını sormuş.YUH...hatta evlendiğimizde kartın bende olur ben sana harçlık veririm demiş..daha da fazlası var malesef...çok bakımlı arkadaşım ,giyiminede çok özen gösterir.nişanlısının bu olaya bakış açısı şu:SEN MEMUR ADAMI BATIRIRSIN :) çevremizde hanzolar çoğalıyor..imdaatt.ve de arkadaşım isabetli bir kararla ayrıldı..sonrasında şimdiki kızlar kimseyi beğenmiyolar evlenmiyolar diyorlar.maddiyat maneviyatın önüne geçmiş.erkek aileleri olayı abartmış arkadaşlar geçen b ir arkadaş toplantısında söylüyolardı..erkek aileleri oğlullarına çalışan kız bakıyolarmış hatta kızların eskisinden anası babası vs.. araştırılıp sorulurdu şimdi ise kredi çekmişmi borcu varmıymış onlara bakıyolarmış....her geçen gün halime şükrediyorum eşimle severek evlendik maddi olarak hep beraber çalışıp bişeylerin sahibi olduk.aklımızdan hiç geçmedi..Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi

merhaba arkadaşlar sonunda buraya yazmaya cesaret edebildim...
başımdan bir evlilik bir de ıkı gun önce dönülmüş bir nişan geçti:) biliyorum artık eminim suç bende:)
çünkü maaş kartımı hiçbir erkeğe yar etmedim isteyene de tokat gibi cevabı yapıştırdım...
kriterlerimden vazgeçmemekle hata mı yaptım derken birkaç gün içinde oh be dedim
düşünüyorum bazen erkekler neden bizi maddi manevi sömürüyor diye.. ruhumu sömürdükleri yetmezmiş gibi bir de paramızı:)
ve yine emimin ki dört yıl önce hayatıma giren 26 yıldır deliler gibi beklediğim ruhu olan arabam:) senden başka dostum yok bir tek sen beni gerçekten seversin:) ancak seninle bu kadar özgürüm ancak sen beni anlarsın... beni hiç yarı yolda bırakmayan en sevdiğimsin... brad pitt gelse seni değişmem bunlar kim ki.. en zor günleri geçirdiğimiz gibi bu günü de geçireceğiz:) sen yanımda ol kapıda hep beni bekle yeter:) arabamı satacakmış hıyara bak ya sen kimin nesini satıyorsun... şimdi burada çıldıracam ana kuzusu gerizekalı seni...
(okumanız bile yeter arkadaşlar kimseye birsey diyemeyince size yazmak istedim asabım çok bozuk)

Sormadınmı hanzoya ''içgüveysi mi gelicekmiş sizin eve'''

babasının evinden mi getirmiş de senin arabanı satıyor hayır ne arsızlık bu ya deyyusa bak ya. yok maaş kartını ver yok arabanı satıcam ne zannediyo bu kendini ya. iyi etmişsin yolun başından kurtulmuşsun bu asalak heriften.

artık haysiyet kalmadı ya insanlarda

oleyyy bee demekki deli değilmişim ne alaka demeyin arabama aşık tek insan olduğumu düşünüodum yalnız olmadığıma sevindim :)))
dişimle tırnağımla aldığım en önemli şey, oğlum o benm siyah incim adı bile var Ekrem:1::52::27:
ii yapmışsın kuzum sen çalış didin araba al, bebeğin gbi sev elin herifi satmaya kalksın yok yaaa baska:47::47::47:

arabayı satmazsam gecınemezmişiz:) aç yaşarım dedim
yahu biz öğretmeniz ne geçinememesi
kaskosu, vergisi, sigortası varmıs
kendı arabası var ıkı araba neyımızeymıs
ne neyımıze birbirimizin donunu da giyelim boşa don parası vermeyelım araba şahsı bır esyadır benım arabamsa benım cok ozel bir dostumdur paylasmam dedım
ben arabaya kıyıp lpg taktırmıyorum bu satalım dıyor ya...
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım.. kendımı sımdı daha ıyı hıssedıyorum keske bu gune kadar yazsaydım... tek tek tesekkur edıyosun ama laf dersenız ben hepınızden nasıl alıntı yapılıyo onu bılmıyorum bagıslayın:)
gecen gun yasadıgımız bır olayı anlatmak ıstıyorum sıze
arabaya rot-balans yaptırmaya gıttım normal sartlarda ızın vermez bana sanayıye gıtmeme
ama sehır dısındaydı ne yapabılırım kı:P benı bekleyebılırdın dedı... evet bekleyebılırdım ama bu adamlar sapık degıl bana alıstılar gıdıyorum arabam yapılırken basında durmak bı sey olursa mudahale etmek ve kafama takılan seylerı sormak ıstıyorum cunkı bız uzun yolculuklara cıkıyoruz dedım
sanayıye gıtmekten ne anlıyorsun dedı kapadı yuzume telefonu
bence ona bagımlı olmamı ıstıyor... annesını benımle yasatmak ıstıyor kı ben bunu en basta kabul etmem ona gore demıstım...sımdı benım neden fıkrım degıssın? baştan soyledıgım halde hangı akla hızmet nısandan sonra bana empoze etmek ıstıyorsun? derdı bıtmıyor vallahı

oleyyy bee demekki deli değilmişim ne alaka demeyin arabama aşık tek insan olduğumu düşünüodum yalnız olmadığıma sevindim :)))
dişimle tırnağımla aldığım en önemli şey, oğlum o benm siyah incim adı bile var Ekrem:1::52::27:
ii yapmışsın kuzum sen çalış didin araba al, bebeğin gbi sev elin herifi satmaya kalksın yok yaaa baska:47::47::47:
benimkinin adı da edward:) işin ilginc tarafı ne biliyor musun? araba bana eski eşimin armaganıydı...
marka ne kac model Ekrem?

arabayı satmazsam gecınemezmişiz:) aç yaşarım dedim
yahu biz öğretmeniz ne geçinememesi
kaskosu, vergisi, sigortası varmıs
kendı arabası var ıkı araba neyımızeymıs
ne neyımıze birbirimizin donunu da giyelim boşa don parası vermeyelım araba şahsı bır esyadır benım arabamsa benım cok ozel bir dostumdur paylasmam dedım
ben arabaya kıyıp lpg taktırmıyorum bu satalım dıyor ya...
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım.. kendımı sımdı daha ıyı hıssedıyorum keske bu gune kadar yazsaydım... tek tek tesekkur edıyosun ama laf dersenız ben hepınızden nasıl alıntı yapılıyo onu bılmıyorum bagıslayın:)
gecen gun yasadıgımız bır olayı anlatmak ıstıyorum sıze
arabaya rot-balans yaptırmaya gıttım normal sartlarda ızın vermez bana sanayıye gıtmeme
ama sehır dısındaydı ne yapabılırım kı:P benı bekleyebılırdın dedı... evet bekleyebılırdım ama bu adamlar sapık degıl bana alıstılar gıdıyorum arabam yapılırken basında durmak bı sey olursa mudahale etmek ve kafama takılan seylerı sormak ıstıyorum cunkı bız uzun yolculuklara cıkıyoruz dedım
sanayıye gıtmekten ne anlıyorsun dedı kapadı yuzume telefonu
bence ona bagımlı olmamı ıstıyor... annesını benımle yasatmak ıstıyor kı ben bunu en basta kabul etmem ona gore demıstım...sımdı benım neden fıkrım degıssın? baştan soyledıgım halde hangı akla hızmet nısandan sonra bana empoze etmek ıstıyorsun? derdı bıtmıyor vallahı

çok şen şakrak geldiniz bana

halbuki ne güzel bi hayat geçer sizinle kaçırmış

oldu bi de aynı evde yaşayacaksınız

insan daha modern bi isim bulurdu behlül gibi :37:

Son düzenleme:
ayy kızlar yaa hepiniz çok şekersiniz bayıldım yorumlarınıza.çok güldüm valla yaaa çok yaşayın emi.

sevgili konu sahibi seni de tebrik ediyorum keşke herkes sen gibi cesur olabilse kimseye boyun eğmese kendi ayaklarının üzerinde durabilse(kendim de dahil)

iyi güzel yapmışsın. özgür, cesur, mutlu ... daha ne olsun

mutluluğun daim olsun:nazar:

Back
X