heh işte:)
dedim ki: eğer araba satmak istiyorsan kendi arabanı sat çünki bende satılık bir araba yok.. sat arabanı kasko ödeme, vergi ödeme sat gitsin durdugu yerde para yiyor araban dedım...
arada sırada arabanı bana verır mısın dedı
veremem dedım
benım arabama guvenerek ne araba sat, ne ev al yok farzet bak sana ben aslında yoğuuuum yoğuuuuum dıyor dedım
la ilahe illallaaaaah
nasıl mantık bu ya
eski eşim de benı aldatmıstı... ona dedım kı bak dört dörtlük kadın değilim ama niye beni aldattın bi söyle dedım bagırmadım cagırmadım cok sakındım
cok hatalı davrandım dedı ama seni bazen arkadasım sanıyorum bazen asker arkadasım mı lan bu dıyorum dedı
dogru dedım sen de haklısın.. herkes evınde kadın gormek ıster kadınsı bı tavrım yok bılıyorum ama degısemıyorum napabılırım öliyim mi ben yaee
sacımı basımı yaptırsam en guzel kıyafetlerı gıysem lan lun dıye konusasım patınaj cektıresım kmde kac para yakıyor hesaplayasım araba satıs sıtelerınde hangı araba kaca gıdıyo bakasım, batak poker oynayasım,benzınlıkte 1tl atıp kopuk 1 tl atıp su sıkıp arabamı yıkayasım gelıyor napabılırım ruhum boyle ... en guzel seyler erkeklerın hobılerı... Allahım benım yatacak yerım yok yanlız ölcem lan ben ya of ya