- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailesi de sahip çıkarken üstelik.Değişicek diye guguman kuşları gibi beklesin. Yesin dayagını otursun evinde.
Eğitimci üstelik. Çocuklarımızın emanet edildiği öğretmen bile cok cesaretsiz.
Allah aşkına aziz mübarek gün dahada anlatıp ekran başında sinir krizleri geçirtme bize.evet .savciya seni gebertirim dedigini demis . savci da bu tehdit olayi önemli demis sanirim . ordan dava mi acilacakmiymis neymis .
ama arkadas pisman neden dedim demesemiydim diye![]()
nice aileler kocandır döverde severde diyorken.ailesi de sahip çıkarken üstelik.
Benimde aklım bunu almıyor ama öğretmenlerin tek korkusu diğer meslektaşlarına reZil olmak ve millet ne der derdindeler Canlarından olacaklar haberleri yok bide bizler örnek insanlarız böyle şeylerle gündeme gelmemeliyiz kafasındalarailesi de sahip çıkarken üstelik.
haklisinizAllah aşkına aziz mübarek gün dahada anlatıp ekran başında sinir krizleri geçirtme bize.
Alan memnun satan memnun. Sizde üzülüp sızlanmayın boşa.
nice aileler kocandır döverde severde diyorken.
dogru tespit.Şikayet etmemiş ne istiyor boşanmak istemiyor belliki kocasını korkutmak istiyor
cook Teşekkürler .
savciya anlatmis sonra ama esime zarar gelsin istemiyirum demis
savci da sikayetci misin demis hayir demis.
savci niye geldin o zaman demis dilekce yaz demis sikaytci degilim diye demis . o da yazmis . uzaklastirma da almamis.
simdi konustuk aksam esi gelecek ne olacak onu merak edio korkmuyirum dio ama cok korkuyor ailesini de aramis gelmeyin demis . ailesi bosan dio sahip cikiyor ailesinin yanina gidip yasayacak . cocugu4 yasinda.
uzgunum ikisini de taniyorum hem esini hem arkadasimi
ama kararini kendi vermeli .
hala degisceek saniyor
![]()
şimdi rezil olmuyo mu? susup otururken? döven dövdüğüm duyulur diye rezil olmaktan korkmazken neyin nesi bu?Benimde aklım bunu almıyor ama öğretmenlerin tek korkusu diğer meslektaşlarına reZil olmak ve millet ne der derdindeler Canlarından olacaklar haberleri yok bide bizler örnek insanlarız böyle şeylerle gündeme gelmemeliyiz kafasındalar
ne yapmış biliyor musun ? kavga esnasinda hakaret etmis esi de bunu kayd etmis . bosanirsak delil olarak kullanacam demis. kizin vatsap mesajlarini vs kayd etmis . kizin yaptigi kocasina kizmak hakaret etmek kaynanami istemiom vs bunlarin kayid altinda oldgundan bence kendini haksiz goruyor. esi arkadasin da teline format atmis ki onu cektiyse silinsin diye .iyide bu normal bir dayak değilki. bildiğin bu adam psikopat ve gaddar birisi.
hiçbir şekilde tasvip etmiyorum ama hadi kavga anında adam sinir krizi geçirdi dövdü desen değil. Adam çabuk sinirleniyor vuruyor desen değil.
bildiğin planlı bir şekilde her akşam eziyet etmek için darp raporuda alamasın diye eline ayağına vurup saçından çekiyor. bu bildiğin psikopatlık. karşısındaki 4 yaşındaki çocuğunun anası ve bu bildiğin eziyet başka açıklaması yok. kadın ne yapmış ki adama bunu alttan alıyor?
Kesinlikle ama insanların bu özgüvensizliği ve susmasını kaldıramıyorum hak hukuk Adalet hepsi kadının arkasında buna rağmen bu pasiflik neden !!!şimdi rezil olmuyo mu? susup otururken? döven dövdüğüm duyulur diye rezil olmaktan korkmazken neyin nesi bu?
Yazsın istediğini yapsın bınlar delil değil herşeyden önce kadına şiddet var ortada bunların yanında onun yaptıklarının yazdıklarının bir önemi bile yokne yapmış biliyor musun ? kavga esnasinda hakaret etmis esi de bunu kayd etmis . bosanirsak delil olarak kullanacam demis. kizin vatsap mesajlarini vs kayd etmis . kizin yaptigi kocasina kizmak hakaret etmek kaynanami istemiom vs bunlarin kayid altinda oldgundan bence kendini haksiz goruyor. esi arkadasin da teline format atmis ki onu cektiyse silinsin diye .
yoksa herhangi bi hatasi yoktur sanmam aldatma vs yapmaz .
evet .savciya seni gebertirim dedigini demis . savci da bu tehdit olayi önemli demis sanirim . ordan dava mi acilacakmiymis neymis .
ama arkadas pisman neden dedim demesemiydim diye![]()
Arkadaşınız kafasına fazla darbe almış sanırım.cook Teşekkürler .
savciya anlatmis sonra ama esime zarar gelsin istemiyirum demis
savci da sikayetci misin demis hayir demis.
savci niye geldin o zaman demis dilekce yaz demis sikaytci degilim diye demis . o da yazmis . uzaklastirma da almamis.
simdi konustuk aksam esi gelecek ne olacak onu merak edio korkmuyirum dio ama cok korkuyor ailesini de aramis gelmeyin demis . ailesi bosan dio sahip cikiyor ailesinin yanina gidip yasayacak . cocugu4 yasinda.
uzgunum ikisini de taniyorum hem esini hem arkadasimi
ama kararini kendi vermeli .
hala degisceek saniyor
![]()
yazıkKesinlikle ama insanların bu özgüvensizliği ve susmasını kaldıramıyorum hak hukuk Adalet hepsi kadının arkasında buna rağmen bu pasiflik neden !!!
amin.yazıkCrazyMother o kadar yardımcı oldu oruçlu haliyle yazdı açıkladı. savcıya kadar git kuyruğunu kıstır geri gel. ağzı dili bağlandı heralde yoksa bi insan neden razı olsun ki çok mutlu olsa zaten savcıya kadar gitmez.
hak ediyo iyi olmuş yesin dayağı madem diyorum kendş kendime, sonra diyorum ki deme öyle belki de psikolojisi bozulmuştur hangi insan seve seve razı olur. vardır elbet bi nedeni diyorum. ama işte..... büyük konuşmak da istemiyorum alah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Âmin Can'ım ya keşke şu yazılanları bir okusa da kendine gelse şöyle bir sirkelense ben neredeyim ne yapıyorum kim için yaşıyorum dese bunları hazmedip karar verse. Daha sağlıklı olacak herşey onun için inşallah kendisi için doğru olanı yaparyazıkCrazyMother o kadar yardımcı oldu oruçlu haliyle yazdı açıkladı. savcıya kadar git kuyruğunu kıstır geri gel. ağzı dili bağlandı heralde yoksa bi insan neden razı olsun ki çok mutlu olsa zaten savcıya kadar gitmez.
hak ediyo iyi olmuş yesin dayağı madem diyorum kendş kendime, sonra diyorum ki deme öyle belki de psikolojisi bozulmuştur hangi insan seve seve razı olur. vardır elbet bi nedeni diyorum. ama işte..... büyük konuşmak da istemiyorum alah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.