Her Aksam Dayak Yiyen arkadasim Darp Raporu Aldi .Yrd. Olablck ?

ne yapmış biliyor musun ? kavga esnasinda hakaret etmis esi de bunu kayd etmis . bosanirsak delil olarak kullanacam demis. kizin vatsap mesajlarini vs kayd etmis . kizin yaptigi kocasina kizmak hakaret etmek kaynanami istemiom vs bunlarin kayid altinda oldgundan bence kendini haksiz goruyor. esi arkadasin da teline format atmis ki onu cektiyse silinsin diye .

yoksa herhangi bi hatasi yoktur sanmam aldatma vs yapmaz .

bu yazdıklarından sonra iyice emin oldum. Bu adam içinde gram insani duygu taşımayan bir psikopat. Bu derece planlı hareketleri ancak psikopat birisi yapar. bırakın sevgiyi içinde gram merhamet yok adamın.

ne yapmış biliyor musun ? kavga esnasinda hakaret etmis esi de bunu kayd etmis . bosanirsak delil olarak kullanacam demis. kizin vatsap mesajlarini vs kayd etmis . kizin yaptigi kocasina kizmak hakaret etmek kaynanami istemiom vs bunlarin kayid altinda oldgundan bence kendini haksiz goruyor. esi arkadasin da teline format atmis ki onu cektiyse silinsin diye .

yoksa herhangi bi hatasi yoktur sanmam aldatma vs yapmaz .
iyi de hakaret edince ne oluyor? mahkemeler tehdit olmadığı sürece ciddiye almıyor.
böyle işinde gücünde, aile desteği olup da sineye çekenleri evire çevire dövmek istiyorum.

Benimde aklım bunu almıyor ama öğretmenlerin tek korkusu diğer meslektaşlarına reZil olmak ve millet ne der derdindeler Canlarından olacaklar haberleri yok bide bizler örnek insanlarız böyle şeylerle gündeme gelmemeliyiz kafasındalar
O kişi hangi mesleği yapsa sonuç aynı olurdu. Hak aramak önce ailede başlıyor. Sus pus yetiştirilen bir çocuk büyüyünce böyle oluyor. Hayır demeyi ogretemiyoruz çocuklarımıza . Ne demek her akşam dayak
Onu gören çocuğun ruh hali ne olacak
Yazık ya boşanmak bu kadar mı kötü bilemedim.

dayak yeyip yeyip şikayetçi olmamak, kocama zarar gelsin istemiyorum demek...

arkadaşınız boşanacak mı boşanmayacak mı? gelsin kendisi konu açsın burda.

dayak yeyip yeyip şikayetçi olmamak, kocama zarar gelsin istemiyorum demek...

arkadaşınız boşanacak mı boşanmayacak mı? gelsin kendisi konu açsın burda.
yok canim bosanmak istemiyorum diyo . :)
hala bana meslegine zarar gelmez demi diyo.

esi seni gebertirim domuz demis savciya onu demis savci tehdit bu onemli demis.

buna takmis kocasinun haberi olmamis daha .

ben bana sordu ben de burdan cevap alairim diye yazdim ki ve hakli da ciktim saolsun arkadas acik acik yazdi.

ama sonra beni aradi ben savciliktan ciktm şikayetçi olmadim dedi .

benim de daha fazla yapacağım bir sey yok. ne yazik ki görmüyor hala kendini suclu saniyo . :(

çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler böyle sinmiş,ezik olmamalı.Arkadaşınız durumundan memnunmuş ki şikayetçi olmamış,gram üzüldüğünüze değmez.Yesin her akşam dayağını otursun kaba etlerinin üzerine de ben en çok şiddet dolu bir evde büyüyen çocuğa üzüldüm.Arkadaşınız için tek diyeceğim allah akıl versin .

yok canim bosanmak istemiyorum diyo . :)
hala bana meslegine zarar gelmez demi diyo.

esi seni gebertirim domuz demis savciya onu demis savci tehdit bu onemli demis.

buna takmis kocasinun haberi olmamis daha .

ben bana sordu ben de burdan cevap alairim diye yazdim ki ve hakli da ciktim saolsun arkadas acik acik yazdi.

ama sonra beni aradi ben savciliktan ciktm şikayetçi olmadim dedi .

benim de daha fazla yapacağım bir sey yok. ne yazik ki görmüyor hala kendini suclu saniyo . :KK43:

çok merak ediyorum. neden boşanmak istemiyor?

bu yazdıklarından sonra iyice emin oldum. Bu adam içinde gram insani duygu taşımayan bir psikopat. Bu derece planlı hareketleri ancak psikopat birisi yapar. bırakın sevgiyi içinde gram merhamet yok adamın.

bugun coxugu alip anasinin evine gitmis adam baska memlekete.

arkadasa beni sirtimdan bicakladin demis.

benim arkadasim hala ben yanlis yaptim keske rapor almasaydim diye aglio seviyorum diyo. onu hic umursamayan kiymet vermeyen kocasini
resmeb gormuo :(

neyseki kizin ailesi olya el atti buraya gel diyerekten yanlarina gidio simdi. ailesi cekme bunu neden cekion dio.

bana gore o ve cogumuzun psikolojik sikintilari var . :( insan hakli oldugunu gor.ez mi yaa gormuyo iste :(

arkadaşimin esi cocugu alio gitmisti.
arkadasim da babasının evine gitti.
babasi psikytr ve avukata goturdu kizi.
kurtuluyo .

Surekli birbirinin acigini arayan bir ciftmis. Ses kayitlari filan cok tuhaf. Insan guvenemedigi biriyle ayni evde nasil yasar anlamıyorum

Back
X