Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Her aksam sarimsak yutuyorum?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya zaten hormon testi olma zamanı bekliyorum..hastalıgın 3. günü gidiyoruz test için degil mi tr_lelli???

evet cnm test..
testesteron,proklati bunun gibi testler hormon testi..
erkeklik hormonu fasla salgılanıyorsa sivilce, resl gecikmesi,tüylenme ve saç dökülmesi oluyormuş..
senin yaptırcan testte çıkıcak var mı yokmu..

evet cnm test..
testesteron,proklati bunun gibi testler hormon testi..
erkeklik hormonu fasla salgılanıyorsa sivilce, resl gecikmesi,tüylenme ve saç dökülmesi oluyormuş..
senin yaptırcan testte çıkıcak var mı yokmu..

anladım, sende sıkıntı yapma bence yoktur Allahın izniyle, bende korktum bu gidişte stresten hasta da olamayacagımmm :(

anladım, sende sıkıntı yapma bence yoktur Allahın izniyle, bende korktum bu gidişte stresten hasta da olamayacagımmm :(

dökülme durmadıkça(vitamin ve kan hapıma rağmen)
geriye iki seçeneğim kalıyor..
yaa pko ya da erkek tipi dökülme başka nedeni yok..
çünki yaa hormonlara bağlı(erkek tipi, guatr, pko ) yada vitamin eksikliğinden dökülmeler mevcut..

Son düzenleme:
sarımsak yada ısırgan otuyla saç dökülmesini durduran yada daha hızlı uzamasını sağlayan var mı kızlar?

Sarımsağın okadar faydası varki saymakla bitmez. Evet saç dökülmesinide önlüyor. Eşlerinize özellikle düzenli yutturun, erkekte cinsel gücü arttırıyor. Ben her gece yatarken yutuyorum, çocuklarada yutturuyorum, eşimde yutuyor. Yetişkinler sabah ve akşam 3 er adet yutmalı.

Sarımsak faydalı olması için aç karnına yutulmalı. Sabah kalktığınızda aç iken yutmalısınız, gece yuttuğunuzda faydası olması için akşam 7 den sonra yemek yememeniz gerekiyor.

Sarımsağın faydaları nelerdir? - UZMANTV

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu - Sarımsak ve menapoz ilişkisi - Dailymotion video

Sarımsağın Faydaları Ahmet Maranki-Sarmısak Neye İyi Gelir - YouTube

Maydonoz Faydaları-Sarımsak ve Soğan Yararları-Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Meyve - YouTube

SARIMSAĞIN FAYDALARI NELERDİR? - YouTube

Ben yaklaşık 15 gün kadar önce sarmısak zeytinyağı ve yumurta sürmüştüm hemen dökmeyi geçirdi.Ama kokusu hala çıkmadı her ıslandığında saçlarım kokuyor.Eşim resmen çin işkencesi çekiyorum diyor:KK43: Kkosunun çıkacağını bilsem tekrar denerim çünkü o günden beri dökülme olmadı.
Merhaba kokusu icin bakimdan sonra bir bardak sut yari su yari sutte olur sacinizi yavasca yikayip biraz bekletin inanin gunlerce hatta haftalarca suren koku cok daha kisa surede yok oluyor

Saçınıza kullandığınız sarimsağın kokusunundan kurtulmak için durulama suyunuza sirke katmalısınız yoksa gunlerce kokarak gezersiniz hanımlar sirke sarimsağın kokusunu alır

Sarımsak ben de yutmaktayım ve yaklaşık 15 gündür deli gibi artan dökülmem bi nebze de olsa yavaşladı. Ayriyeten iç hastalıklara da çok iyi geliyor. Şifadır sarımsak.
Yutmaya devammmm

Sarımsak kesinlikle çok faydalı her gece bir akşam mutlaka küçük bir boy sarımsağı su ile yutun annem yıllardır yapıyor 65 yaşında ve benim 3 katı fazla Saçı var Ayrıca saç telleri çok kalınlaştı saç dökülmesi için ise sadece soğan suyu kürünü tavsiye ederim dökülmeye anında kesiyor

sarımsak ben de her akşam yutuyordum ama faydasının yanısıra çok gaz yapıyor :) o yüzden iki günde bir yutuyorum bazen

esdeli benimde senin gibi saçlarım çok dökülüyordu bende ahmet marankiden duydum. sarımsağın şekli başa benziyor ve baştaki tüm hastalıklara ve saç dökülmesine iyi geliyormuş, bende başlayalı bir hafka oldu kokusuda olmuyo. benim eşim sarımsak kokusundan nefret eder ama hiç anlamadı önce suyla birlikte hiç bölmeden bir dişi yutuyorum sonra dişlerimi fırçalıyorum. hiç kokmuyor birde lavanta duymuştum onu denicem benim saçımın ön tarafı çok açıldı .inşallah hepimize iyi gelir bu sarımsak hihoyyythihoyyyt
halen deniyormusunuz

Back
X