her allahin gunu gelen misafir...

İşiniz zor çakal enişteyle şu an şanslı bile sayılırsınız yarin çocuk olunca asıl ozaman hapı yuttunuz sayılır bunun çözümü uık gibi ancak sen evlenirsen rahata kavuşacaksın bari sen dikkatli olda seçtiğin adam çakal değil aslan olsun ,gururlu olsun çekingen ama sevimli olsun birde eli aya düzgün olsun kel ve göbekli olmasın espri olsun diye yazdım

Kizlar benim bi ablam var.3 yil once evlendi.nisanlandigi gun enistem eve girdi dugun gunu cikti.biraz daha acarsak konuyu.bir yil nisanli kaldilar ve 365 gunun her gunu bizdeydi.birgun.sekmedi.sabah uyaniyordum gelmis kahvalti yapiyorduk gidiyordu biraz calisiyordu oglen yemegine geliyordu yiyip gidiyordu aksam yemegine geliyordu gece 12 1 e kadar oturup Evine gidiyordu.365 gun boyke devam etti.mesela biz misafirlige gidiyorduk o birakir aksam gelip alir bizimle beraber eve cikar geceyarisina kadar oturur giderdi.piknige giderdik teyzemlerle falan gelip otururdu.teyzemin gelini kac kez rahatsiz olup gitmistir.emzikli bebekler gibi evden hic cikmadi.annem.onlarin yuzunden tansiyon hastasi oldu hepimiz krizlere giriyorduk ama agzimizi acip birsey diyemiyorduk nisan bozulur korkusundan.annem evlatlarimdan cok onun yuzunu goruyorum ama sabredindugunleri olur rahatlariz dedi.malesef oyle olmadi yine.hergun bizdeler.ya bi oturun.evinzde yok yok yok.hergun.kendilerini disari atiyorlar adresleride biz.anneme sitem ediyoruz annemde yeni evliler bikarlar bi zaman sonra diye susturuyor bizi.mesela 2 senedir ramazanda iftara gelirler karaktersiz eniste kendi evi gibi iftara kadar yatar iftari yaparlar babam abim teravihe giderler eniste bizimle oturup karilar gibi dedikodu yapar.bazen iftardan sonra teyzemlere parka gideriz hic kacirmaz hemen gelir karilar gibi oturur onlar rahatsiz olur kalkip giderler bizbize yinr kaliriz.sonra yine.bizimle eve gelip sahur yapip giderler.serefsiz yine uzanip uyurki annemgil bizde kalin desinler ama annem abimin korkusundannsesini cikaramaz defolup giderler.bir kac gece ablam hasta refakatcisi oldu diye geldi bizde kaldi.3 senelik evliler simdi yine bizdeler.abim onlardan sonra evlendi haftada bir anca gelirler ama onlar bir ay ramazandir yine bizdeler.simdi yine balkonda oturmus iftari bekliyorlar.yarin yine gelcekler oburgun yine offff.tiksiniyorum artik onlardan.kizlar bi caresi yokmudur bu durumun yaaa :((((

senin enişte yağlı kapı bulmuş aptalmı bıraksın..bende olsam sesini çıkarmayanın tepesine binerim..

Cnm arkasindan atip tutmaktansa bence yuzune karsi konusmam daha iyi olur

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ne diyeyim gelmeyin evimize istemiyoruz sizi mi diyelim.bu gece yine bizdeydiler abim.kendi odasina ben baska odaya gittim yattik.gittiklerinden hic hberimiz olmadi ama.yarinda gelecekler degisen birsey yok yani

İşiniz zor çakal enişteyle şu an şanslı bile sayılırsınız yarin çocuk olunca asıl ozaman hapı yuttunuz sayılır bunun çözümü uık gibi ancak sen evlenirsen rahata kavuşacaksın bari sen dikkatli olda seçtiğin adam çakal değil aslan olsun ,gururlu olsun çekingen ama sevimli olsun birde eli aya düzgün olsun kel ve göbekli olmasın espri olsun diye yazdım

:) ben zaten anneme diyorum ayda bir gelirim yeter.ben abimlere 2 senedir toplasaniz 10 gun gitmisimdir.annem.kiziyor herkes birbirine bagli giriyor cikiyor diye ama.ben sevmiyorum zirt pirt zorlami

Ailenin içine elin oğlu girince tabi hiç birşey eskisi gibi olmaz sen kaç yaiındasın ?
Ne diyeyim gelmeyin evimize istemiyoruz sizi mi diyelim.bu gece yine bizdeydiler abim.kendi odasina ben baska odaya gittim yattik.gittiklerinden hic hberimiz olmadi ama.yarinda gelecekler degisen birsey yok yani

Mesela abla siz yeni evlisiniz biraz evinizde kalin. Minder eskiten olmayin gibi seyler

Ailenin içine elin oğlu girince tabi hiç birşey eskisi gibi olmaz sen kaç yaiındasın ?

29 yasindayim.karsima istedigim.gibi biride cikmiyorki evleneyim :) hem evlensem kesin evimizden cikmayan bi kaynanam olur kesin.annem neyi istemezsen o gelir basina diyor.ama kendi evim olsun cok isterdim

lnşallah olur şuanki çevreni değiştir ki yeni insanlarla tanış bekarlar birbirini bulamayışı ne acı
tabi en önemlisi denk olmaları , olacak elbet aslında çok mantıklı bir kızsın vardır senide uzaktan beğenen
29 yasindayim.karsima istedigim.gibi biride cikmiyorki evleneyim :) hem evlensem kesin evimizden cikmayan bi kaynanam olur kesin.annem neyi istemezsen o gelir basina diyor.ama kendi evim olsun cok isterdim

Mesela abla siz yeni evlisiniz biraz evinizde kalin. Minder eskiten olmayin gibi seyler

Ablamda inada yapma gibi bi ozellik te var.teyze kizi nisanlanmisti gelinleri ile birlikte yasiyorlardi.nisanlisi bunlarda kalmak istemis gelin kabul etmemis.ablamlar konusurken ben.hakli onun nisanlisimi ki gitsin akrabalarinda otelde kalsin erkek dedigin onlar teklif etsede kabul etmez nasil rahat ediyor dedim bana parladi birden.kimseyi ilgilendirmez babasinin evi hic kimseye laf dusmez falan dedi.anliyacagin umutsuz vaka

lnşallah olur şuanki çevreni değiştir ki yeni insanlarla tanış bekarlar birbirini bulamayışı ne acı
tabi en önemlisi denk olmaları , olacak elbet aslında çok mantıklı bir kızsın vardır senide uzaktan beğenen

Cok tesekkur ederim.guzel yaklasiminiz icin

Ablamda inada yapma gibi bi ozellik te var.teyze kizi nisanlanmisti gelinleri ile birlikte yasiyorlardi.nisanlisi bunlarda kalmak istemis gelin kabul etmemis.ablamlar konusurken ben.hakli onun nisanlisimi ki gitsin akrabalarinda otelde kalsin erkek dedigin onlar teklif etsede kabul etmez nasil rahat ediyor dedim bana parladi birden.kimseyi ilgilendirmez babasinin evi hic kimseye laf dusmez falan dedi.anliyacagin umutsuz vaka

Cnm allah gonlune gore versin. Hayirlisiyla.

sizin konuşmanız ters tepki yaratır "babamın evi sanane" gibi. annenin konuşabilir bence, biraz kendilerine çeki düzen versinler.

Uslubunuz çok çirkin öncelikle bunu söylemeliyim..

Anneniz konuşup kizim siz basbasa vakit gecirmiyor musunuz gibi laflarla onlari evinde kalmaları gerektiğine dair telkinlerde bulunmali..

Diğer konuda sabahtan arayin ornegin annen mesela komsu gelecek bu aksam müsait değiliz desin diğer gün biz komşuya gidiyoruz müsait değiliz desin vs vs üst üste boyle reddeder söylerse onlarda bir yerden sonra alismaya başlarlar diye dusunuyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baya kizmissin anlasilan. Tamam, son derece nahos bir durum ama, "serefsiz" olmak baska birsey.

Annen ablanla konussun. Rahat edemiyorum butun gun kocan burda desin, kac yildir hergun hergun cekilir dert degil yani.
Ne bicim evlilikmis o, insan esiyle basbasa zaman gecirmek istemez mi, evliliklerinin hic mi tadi yok, resmen sizin eve yama olmuslar. Iki ev, iki aile ust uste gibi. Soyleyin bari size tasinsinlar, masraflara da ortak olsunlar artik.

Bir de acaba ablan yemekten, iste gucten anlamayan biri mi ki adam yemegini sizde yiyor? Ya da maddi durumlari mi yok? Evlilikleri bana pek saglam gorunmedi ne bileyim. Birbirilerine yetemiyorlar mi ev gecindirmek konusunda ki baskasinin evinde yiyip iciyorlar anlamadim.

Baya kizmissin anlasilan. Tamam, son derece nahos bir durum ama, "serefsiz" olmak baska birsey.

Annen ablanla konussun. Rahat edemiyorum butun gun kocan burda desin, kac yildir hergun hergun cekilir dert degil yani.
Ne bicim evlilikmis o, insan esiyle basbasa zaman gecirmek istemez mi, evliliklerinin hic mi tadi yok, resmen sizin eve yama olmuslar. Iki ev, iki aile ust uste gibi. Soyleyin bari size tasinsinlar, masraflara da ortak olsunlar artik.

Bir de acaba ablan yemekten, iste gucten anlamayan biri mi ki adam yemegini sizde yiyor? Ya da maddi durumlari mi yok? Evlilikleri bana pek saglam gorunmedi ne bileyim. Birbirilerine yetemiyorlar mi ev gecindirmek konusunda ki baskasinin evinde yiyip iciyorlar anlamadim.

Artik kabusum oldu.onceden cok severdim.hatta enistem degil abim derdim nisanlilik donemindede hergun gelmesine ragmen.ama dugun icin borca girdi. Bunlar daha cok pirim usulu calisiyor onlari odemesi icin.daha cok calismasi lazimken gunde sadece birkac saat calisiyor.ek is yapmasi icin isi musait ama yatayim.yiyeyim iceyim gezeyim havasinda.kac kez borcunu abim kapatti teli kapanmis diger ablami mis param yok actir diye.bunlari gorunce tiksindikce tiksindim.borc icinde ama en pahali sigarayi icer en marka telefonu kullanir.ablmin.layigi degil hic.ablam gerek temizligi gerek yemegi gerek el isleri orguleriyle tum.sulale tarafindan oarmakla gosterilir.eniste borc yapar odemez ablam bize mahcup gelip borc ister.

Artik kabusum oldu.onceden cok severdim.hatta enistem degil abim derdim nisanlilik donemindede hergun gelmesine ragmen.ama dugun icin borca girdi. Bunlar daha cok pirim usulu calisiyor onlari odemesi icin.daha cok calismasi lazimken gunde sadece birkac saat calisiyor.ek is yapmasi icin isi musait ama yatayim.yiyeyim iceyim gezeyim havasinda.kac kez borcunu abim kapatti teli kapanmis diger ablami mis param yok actir diye.bunlari gorunce tiksindikce tiksindim.borc icinde ama en pahali sigarayi icer en marka telefonu kullanir.ablmin.layigi degil hic.ablam gerek temizligi gerek yemegi gerek el isleri orguleriyle tum.sulale tarafindan oarmakla gosterilir.eniste borc yapar odemez ablam bize mahcup gelip borc ister.

Yanlis anlamayin ama ablaniz zor mu koca buldu? Ise yaramaz gorgu bilmez adamina kiysin da ise yollasin kadinlarla oturtacagina. En cok ona kizdim zaten. Bir kadin olarak rahatsiz olmaliydi en basta calismamasindan, her firsatta sizin eve coreklenmesinden. Kocasi kendi annesinin evinde toto buyuturken ablasindan abisinden borc istemeye utanmiyor mu? Adami gectim ablaniz cidden cok tuhaf.

Konusma zamani gelmiste geciyor bile.

Sizden önce kendileri nasıl rahatsız olmuyolar ya? Ne garip.. Kendi ailem bile olsa hergün hergün eşim istese bile gitmem.. Eşimle baş başa takılmak, gezmek isterim.. Ne ilginç enişten var :)

Ohooo eniste dükkanı iyi yere açmış bedava evlilik ne güzel.
Ancak asıl sıkıntı abladan kaynaklanıyor, sanırım o'nun genişliği eşini de rahatlatiyor sıkıntı sizde onlae gül gibi gecinip gidiyorlar.
Ablayla konuşmak lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence senle abin bugunki yaptiginizi yapin artik. Hic hizmet etme walla gec odana yat. Hem senin kafan rahat olur, hizmet felanda hic yapma birak kendileri koysun caylarini. Annenle baban dusunsun! Ablanda bisey soylerse ac agzini walla. Ablanada yuh yani! Insan evliligin ilk seneleri evinden cikmak istemez. Kocasina yemek yapmak ister film izlemek ister beraber gezmek ister. Walla benim en son dusunecegim sey anneme babama kaynanamlara oturmaya gitmek olur.. Ay aksami hadi gectimde yahu sabah oglen yemege gelinirmi.. BIRDE BEN SEYE TAKILDIM GALIBA KIMSE ORAYI OKUMAMIS. ADAM KARISI GECE CALISICAK DIYE GITMIS KAYNANASINDA YATMIS O GUNLER. DAYANAMICAM DICEM WALLA CHUUUSLUK OLMUS OKADARII

E ablan madem baba evinden cikmayacakti , nie evlendi ki o zaman?
Yeni evliler sonucta, insanin yasayacagi, paylasacagi ozel seyler olmaz mi hic?
Kusura bakmayin ama bi garip geldi ablaniz bana.
Tamam enistede de hata var ama ablan gitmeyelim dese yok illa gidelim demez heralde eniste bey..

Back
X