Kizlar benim bi ablam var.3 yil once evlendi.nisanlandigi gun enistem eve girdi dugun gunu cikti.biraz daha acarsak konuyu.bir yil nisanli kaldilar ve 365 gunun her gunu bizdeydi.birgun.sekmedi.sabah uyaniyordum gelmis kahvalti yapiyorduk gidiyordu biraz calisiyordu oglen yemegine geliyordu yiyip gidiyordu aksam yemegine geliyordu gece 12 1 e kadar oturup Evine gidiyordu.365 gun boyke devam etti.mesela biz misafirlige gidiyorduk o birakir aksam gelip alir bizimle beraber eve cikar geceyarisina kadar oturur giderdi.piknige giderdik teyzemlerle falan gelip otururdu.teyzemin gelini kac kez rahatsiz olup gitmistir.emzikli bebekler gibi evden hic cikmadi.annem.onlarin yuzunden tansiyon hastasi oldu hepimiz krizlere giriyorduk ama agzimizi acip birsey diyemiyorduk nisan bozulur korkusundan.annem evlatlarimdan cok onun yuzunu goruyorum ama sabredindugunleri olur rahatlariz dedi.malesef oyle olmadi yine.hergun bizdeler.ya bi oturun.evinzde yok yok yok.hergun.kendilerini disari atiyorlar adresleride biz.anneme sitem ediyoruz annemde yeni evliler bikarlar bi zaman sonra diye susturuyor bizi.mesela 2 senedir ramazanda iftara gelirler
karaktersiz eniste kendi evi gibi iftara kadar yatar iftari yaparlar babam abim teravihe giderler eniste bizimle oturup
karilar gibi dedikodu yapar.bazen iftardan sonra teyzemlere parka gideriz hic kacirmaz hemen gelir karilar gibi oturur onlar rahatsiz olur kalkip giderler bizbize yinr kaliriz.sonra yine.bizimle eve gelip sahur yapip giderler.
serefsiz yine uzanip uyurki annemgil bizde kalin desinler ama annem abimin korkusundannsesini cikaramaz
defolup giderler.bir kac gece ablam hasta refakatcisi oldu diye geldi bizde kaldi.3 senelik evliler simdi yine bizdeler.abim onlardan sonra evlendi haftada bir anca gelirler ama onlar bir ay ramazandir yine bizdeler.simdi yine balkonda oturmus iftari bekliyorlar.yarin yine gelcekler oburgun yine offff.tiksiniyorum artik onlardan.kizlar bi caresi yokmudur bu durumun yaaa

((([/QUOTE
Genç kızların ağzı bu kadar bozuk olunca, üzülüyorum,sadece üzülüyorum....
"karılar gibi dedikodu yapmak" ifadesinin sizi ne kadar aşağıladığını göremiyor musunuz???