Dogum yaptiniz mi??Arkadaşlar merhaba. 36+6 hamileyim. Hafta sonu kontrole gittiğimde 36+ 1 deydim. doktor aşağıdan muayene etti ve 2 cm açılma olduğunu ve her an dogumun olabileceğini söyledi. Muayeneden sonra her an gelecekmiş hisle yaşıyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Bir de kasinti problemim de cabası. Daha önce doğum tecrübesi yaşamış biri olarak Başıma nelerin geleceğini bilerek beklemek çok zor gerçekten. Benimle aynı durumda olan veya başından geçmiş olan arkadaşlarla dertleşmek isterim.
Canım ben daha önce doğum yaşamadım ama ben senin yerinde olmayı isterdim şimdi, bebegime heran kavuşmak...Arkadaşlar merhaba. 36+6 hamileyim. Hafta sonu kontrole gittiğimde 36+ 1 deydim. doktor aşağıdan muayene etti ve 2 cm açılma olduğunu ve her an dogumun olabileceğini söyledi. Muayeneden sonra her an gelecekmiş hisle yaşıyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Bir de kasinti problemim de cabası. Daha önce doğum tecrübesi yaşamış biri olarak Başıma nelerin geleceğini bilerek beklemek çok zor gerçekten. Benimle aynı durumda olan veya başından geçmiş olan arkadaşlarla dertleşmek isterim.
Ohhh ne güzel atlatmışsın, bebişini de almışsın kucağına. Hayirli uğurlu olsun, hep beraber sağlıkla yaşayın inşallahArkadaşlar çok şükür yavrumu kucağıma aldım cuma günü. Muayene diye gittim 5 cm acilma olmus doktor dogurman lazim yoksa yolda doguracan dedi. Suni sanci esliginde epidural aldim. Buna ragmen yine de kolay degildi son dakikalar. Sanci cekiyorum sandim ama cocuk gelmis bile. EmAma doktorum çok iyiydi hic dikissiz dogurttu beni. Rabbim tüm hamilelere yardim etsin kimseyi darda bırakmasın inşallah. Sanci çekmek çok zor. Epidural le son dakikalarda dayanamadım. Yoksa nasıl olurdu hiç bilmiyorum.
Amin inşallah. Çatı muayenesi yaptılarmı sana bana haftaya yapıcklar ondanda korkuyrm doğumdan da korkuyrm ck tedirginim su aralarBenim de 37 de oldu. Doktor acıktığım olduğu için hemen gelmelisin yoksa yolda doyurursun demişti. O yüzden 2 hafta evde kuzenim nöbet tuttu gerekirse beni yetiştirmek için. Allah seni de kurtarsın insallah bir avazda çıkarırsın insallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bitince bumuydu yani dersin inşallah.Bende çok utanyorm ya su doğum hayırlısıyla kolayca geçer inşallah bana bol.bol dua edin
Acayip rüyaları doğum yaklaşınca gör kardeşimDaha belli değildoğumdan sonra damı ağrı var içimde kalsın ben böyle çok iyiyim ya:) sezeryan sonrası dikiş ağrısı yıllar geçsede en ufak üşütmede ağrısını çeken kişileri tanıyorum. Acıya dayanıklıyım ama ilk gebelik bilinmezliği beni çok geriyor acayip rüyalar görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?