Her an doğumu bekliyorum. Çok korkuyorum..

atasmummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
183
54
33
42
Arkadaşlar merhaba. 36+6 hamileyim. Hafta sonu kontrole gittiğimde 36+ 1 deydim. doktor aşağıdan muayene etti ve 2 cm açılma olduğunu ve her an dogumun olabileceğini söyledi. Muayeneden sonra her an gelecekmiş hisle yaşıyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Bir de kasinti problemim de cabası. Daha önce doğum tecrübesi yaşamış biri olarak Başıma nelerin geleceğini bilerek beklemek çok zor gerçekten. Benimle aynı durumda olan veya başından geçmiş olan arkadaşlarla dertleşmek isterim.

Dogum yaptiniz mi??

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bir sıkıntı yaşamamışsınızdır

Canım ben daha önce doğum yaşamadım ama ben senin yerinde olmayı isterdim şimdi, bebegime heran kavuşmak...
Canım sende böyle düşün bence hem kötü enerji çekip stres ile doğumu olduğundan zorlaştırma, sakinleşmeye çalış
Hem ikinci doğum daha kolay oluyomuş, ablamın ilk doğumunda dikiş atılmıştı ama ikincisinde hiç dikiş atılmadı ve resmen bikac dk içinde bitti doğum hadi darısı başına

Arkadaşlar çok şükür yavrumu kucağıma aldım cuma günü. Muayene diye gittim 5 cm acilma olmus doktor dogurman lazim yoksa yolda doguracan dedi. Suni sanci esliginde epidural aldim. Buna ragmen yine de kolay degildi son dakikalar. Sanci cekiyorum sandim ama cocuk gelmis bile. EmAma doktorum çok iyiydi hic dikissiz dogurttu beni. Rabbim tüm hamilelere yardim etsin kimseyi darda bırakmasın inşallah. Sanci çekmek çok zor. Epidural le son dakikalarda dayanamadım. Yoksa nasıl olurdu hiç bilmiyorum.

Ohhh ne güzel atlatmışsın, bebişini de almışsın kucağına. Hayirli uğurlu olsun, hep beraber sağlıkla yaşayın inşallah
Darısı başımıza...

Amin canım daha yolun başındasın. İnşallah sıkıntı çekmeden atlatırsın aşamaları. Kendimi uzun bir maratondan çıkmış olarak hissediyorum

İnşallah bende atlatrm hemen benmde doğumuna çok az kaldı ve çok tedirginim artık heran beklyrm. Allah analı babalı büyütsn ne güzel atlaşmşsınız

Benim de 37 de oldu. Doktor acıktığım olduğu için hemen gelmelisin yoksa yolda doyurursun demişti. O yüzden 2 hafta evde kuzenim nöbet tuttu gerekirse beni yetiştirmek için. Allah seni de kurtarsın insallah bir avazda çıkarırsın insallah

Amin inşallah. Çatı muayenesi yaptılarmı sana bana haftaya yapıcklar ondanda korkuyrm doğumdan da korkuyrm ck tedirginim su aralar

Doğum yapmıssınız siz gerçi bende çok saçma soru sorduğumu farkwttm yapmşlardır tabiki çatı muayenesi zormu oluyo acaba

Çatı muayenesi nasıl bilmiyorum ama alttan muayenede gördü doktor. Alttan muayenede de titremistim. Ama acı olmuyor sadece utanmıştım.

Bende çok utanyorm ya su doğum hayırlısıyla kolayca geçer inşallah bana bol.bol dua edin

muayene falan umurumda değil ben sezeryandan çok korkuyorum bide sedyeye yatırıp doğumhaneye doğru uzayan o yol şimdiden gözümde büyüyor :''(

Sezeryan mi olacan da. Sanci çekerken sezeryana Alin beni diye bağırmistim. İyiki beni dinlemediler. Lohusalik agrilarinin yanında bir de dikiş ağrıları hiç çekilmezdi.

Daha belli değil doğumdan sonra damı ağrı var içimde kalsın ben böyle çok iyiyim ya:) sezeryan sonrası dikiş ağrısı yıllar geçsede en ufak üşütmede ağrısını çeken kişileri tanıyorum. Acıya dayanıklıyım ama ilk gebelik bilinmezliği beni çok geriyor acayip rüyalar görmeye başladım

Öyle dayanilmayacak ağrı değil. Mesela ilk bir kaç gün emzirirken adet ağrısı gibi oluyor. Kendine 40 gün dikkat etmen gerek.

Acayip rüyaları doğum yaklaşınca gör kardeşim hergün doğuruyorum ben mesela hergün kızımı kucağıma alıyorum rüyamda oy kurban olurum ya hayırlı kolay doğumlarımız olsun inşallah. Benim de ilk bebeğim. Pozitif doğum hikayelerini oku bana çok iyi geldi. Doğum hikayelerinin videolarını izle çok iyi geliyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…