her an düşünüyorum

eskihesapyenihesap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
7
2
1
36
Kısaca yazacağım. Birini çok sevdim güvendim ve duygularıma yenilip beraber oldum. Hamile oldugumu cok gec anladim. Aldiramayacak kadar gec anlamistim. Ona soyledigimde beni ve cocugunu istemedi ve kactı gitti bir daha gormedim. Ailemin hic kimsenin haberi yoktu durumdan. Ne yapacagimi bilmiyordum. Beni seven biri vardi o hala bana haber gonderiyodu beni sevdigini soyluyodu. Ben de durumumu ona anlattim o beni cocugumla kabul etti. Ailesine cocuk benden dedi ve evlendi benimle. Benim korkularim var. Ilerde cocugum ya da baskalari anlarlar mi durumu? Cocugum suanki babasina hic benzemedigini kafasina takar bununla ilgili bir seyler dusunur mu? Fikir istiyorum.

Kısaca yazacağım. Birini çok sevdim güvendim ve duygularıma yenilip beraber oldum. Hamile oldugumu cok gec anladim. Aldiramayacak kadar gec anlamistim. Ona soyledigimde beni ve cocugunu istemedi ve kactı gitti bir daha gormedim. Ailemin hic kimsenin haberi yoktu durumdan. Ne yapacagimi bilmiyordum. Beni seven biri vardi o hala bana haber gonderiyodu beni sevdigini soyluyodu. Ben de durumumu ona anlattim o beni cocugumla kabul etti. Ailesine cocuk benden dedi ve evlendi benimle. Benim korkularim var. Ilerde cocugum ya da baskalari anlarlar mi durumu? Cocugum suanki babasina hic benzemedigini kafasina takar bununla ilgili bir seyler dusunur mu? Fikir istiyorum.

Adam kabul ettiyse kime ne?

Keske ailesi bilseydi canim ailesi onemli degil de cocuk ilerde bilen birinden ogrenirse travma olabilir:( allaj yardimcin olsun esin ne guzel kabul etmis

Kimse bilmiyorsa çocuk nerden ogrenecek ogrense ne olacak ona babalık yapan adamı sevecek tabikide bırakıp kacani değil helal olsun esinize her erkek böyle bişeyi kabul etmez ailesine bile soylememis

Onu bunu bilemedim de şuanki eşin gibi erkekler var mı daha ya ? Ne cesaret ne sevgi helal olsun hayatını kurtarmış adam.

Bence dua edin bu haliyle devam edin yolunuza. Cocuk anlayacak yasa geldıgınde aklınızda şüpheniz olursa guzelce anlatırsınız. Onemlı olan bıyolojık baba olacak adam değil, yürekli bir adam olması. Cocuk ıcın de böyle olacaktır.

Back
X