- Emoji Skoru
- 80
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi dertsbasadert
Merhaba hanımlar. Zoruma giden bir durumu paylaşmak istedim. Benim ortaokuldan beri dost dediğim iki tane arkadaşım vardı. Ben evlendikten sonra farklı bir şehire gittim o süreçte anneme geldikçe tatilde vs hep davet ederdim oturur kalkardık. Şimdi kendi memleketimize geldik birisi hiç ne yaptın hoşgeldin yardıma ihitiyacın var mı bile demedi. Diğeri o dönem çalışmıyordu, konuşuyorduk soruyordu zaten ben her şeyi annemle hallettim herkesin kendi derdi var istemem yormayı. Yerleşme süreci bitti benim işlerimde sıkıntılar çıktı baya uğraştık aylarca farklı şehire gittim geldim mahkeme açtık işsiz kaldım bir süre. O süreçte bile ben diyordum görüşelim buluşalım diye çıkıyorduk arada. Sonra bunlar bir işe başladı hepten arayı uzattılar buluşma günü ayarlayamıyoruz aylarca biri eve iş götürüyor biri sevgilisiyle görüşüyor falan, nasılsın ne yaptın denmiyor hiç. Ben yıllardır çalışıyorum ve evliyim bu şekilde davranmadım onlara hep zaman ayırıyordum. Böyle olunca Ben de bıraktım yazmayı sinir oldum çünkü zaten başımda bir sürü sorun var mahkemeyle vs uğraşıyorum. Sonunda bir gün ayarlamışlar buluşmak için onda da ben gitmedim kızdığım için. Oturup beni konuşmuşlar herhalde sonrasında bana sen bizi hiç sormuyorsun buluşmaya gelmiyorsun mesaj atıyoruz video atıyoruz günler sonra yazıyorsun eşin görüşmemizi mi istemiyor falan demişler saçmaladılar bayağı. Bir mesaj çekerim kendileri yazar günler sonra asıl mesaja bakmazlar. Ben de sizi Allah’a havale ediyorum minvalinde konuştum ilişkiyi kestim artık. Ben bu arkadaşların her zor zamanında yanındaydım birinin sorunları olur saatlerce telefonla konuşurdu benimle sakinleştirirdim diğerinin sorunlsrı olduğunda işimi gücümü bırakır yanına giderdim ama hepsi boşunaymış gerçekten. İlk yerleştiğimiz dönemde Bunlardan birinin doğum gününü kutladık, benimkini kutlamadılar sıra diğerininkine geldi ne yapacağız diye soruyordu bana sevdiği pastayı mı yapalım diye bana neden öyle yapmadınız o zaman demedim yine de. Kutlamak için kaç kere yazdık hep işi vardı buluşulmadı. Şimdi ikisi bir oldu beni suçlu ilan ettiler. Kimseyle dostluk kuramayacak mıyız artık cidden neden herkes bu kadar nankör oldu.