Ben dee hepiniziii gerçekteen çoook seviyorum iyi ki tandım sizikuzum benim sen bizim küçük bebeğimisiin unutma annen neyse bizde oyuz sen kendini kendin sevdirdin o tatlı güzel dilinle aklınlasevindim iyi beklemene
bu arada malesef okulda dağıtılan kitaplar işe yaramıyor ek kitaplar alıyosun oda yetmiyor sınavlarda ayrı soru müfredat ayrı kötü bir eğitim sisitemi nedeyim.
Son bir tane kaldııı valla bitmiyorVuuh geçmiş olsun canım bitmedi mi sınavlar bizim kızın bitmiş 4 tane olmuşlar sadece
Bursa kantinlerine laf yokakrabamizin orda ortaklar dahil 20 den fazla kantini var hatta gel sana da açalım bir tane diyorlar eğitim vadisi kükürtlu falan hatta kükürt lude çalıştım ben de son gittiğimde
Bende böyle yapıyorum buğulamamı annecimden öğrendim...Karadenizli olunca hamsi baştacı oluyor :) maydanoz koymuyorum ama evde varsa ancak...Hamsinin tadı soğana geçiyor ya bayılıyorum o soğanın tadına :)ay çok sevindim bacım beğenmenize ben hiç yağda koymuyorum gayette güzel oluyor hiçbiyer kirlenmiyor birazda sarımsak koy aebenim güzel tad veriyor.
İyi geceler :)Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- 77 kg
roxen2303 65,8 kilo
S scss 53,2 kg
asfarovski 64,5 kg
aeben 70,6 kg
yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
Feraceli 86 kg
yumiti 68,5 kg.
mhnds_ 61 kg
koza16 62,5 kg
elma_sekerim01 86 kg
marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
kakaovanilya 70,8 kg.
gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...
İyi geceler kızçeler
iyi geceler Rabişim..ümitli misin sabahtan?İyi geceler :)
Hiç olmadığım kadar ümitsizimiyi geceler Rabişim..ümitli misin sabahtan?
ne olursa olsun tartılacaksın Rabişim..artıysa da artı olsun...tamam mıHiç olmadığım kadar ümitsizimtartılmasam keşke
Tamamne olursa olsun tartılacaksın Rabişim..artıysa da artı olsun...tamam mı
Afiyet olsun Koza'm. :)Eki Görüntüle 1691241 Sizlerle bu sabah kahvaltımı paylaşıyimNormalde kaşar yerine süzme peynir oluyo ama bugün bitmiş evde
Bünyen iyi kilo veriyor demek ki tüm hafta kaçamak yaptın 300 gram gitmiş :)ben de basliyorummmm bildirime.tum hafta biyunca sabah kilom 52.5 olan bugün 52.9 du.yaninbi hafta boyunca 300 gr gitmiss puhfg
Vallahi sevindirdin benii...super pozitif bakisinla.şimdi bugünden itibaren sizin gbi takilicam bakalım bu hafta ne olacak:)Bünyen iyi kilo veriyor demek ki tüm hafta kaçamak yaptın 300 gram gitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?