Her ay aynı sorunu yaşamaktan bıktım.

haritaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
74
46
Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Ben adet doneminde sakin bir muzik acip hayal kurmaya calisirim. Kafami baska seylere verdigimde unuturum o agriyi ve gercektn cok rahatlarim.
Gecenlerde kuzenime de soylemistim dun bana cok rahatladigini soyledi :)
Deneyebilirsin :)

O acıyı çok iyi bilirim, okadar şiddetli oluyo ki mide bulantıları oluşturuyo artık o derece. Ayaklarını ozellikle uşutmemen gerek. Ve sıcak su torbasınıda dşrek karnına koyma bacağında kalçanda faln dursun. Bide pekmezi ılık suyla inceltip iç çok işe yarar..
çok şiddetli ağrı çektiğim için yontemlerim hazırdır

Ben adet doneminde sakin bir muzik acip hayal kurmaya calisirim. Kafami baska seylere verdigimde unuturum o agriyi ve gercektn cok rahatlarim.
Gecenlerde kuzenime de soylemistim dun bana cok rahatladigini soyledi :)
Deneyebilirsin :)
Canım tavsiyen için teşekkür ederim yalnız benim regl döneminde yapabildigim tek şey nefes egzersizleri ve ölü gibi yatmak ama söylediğini tuttum mantıklı :) psikolojik olarak da kendimizi iyi hissetmemiz lazım

O acıyı çok iyi bilirim, okadar şiddetli oluyo ki mide bulantıları oluşturuyo artık o derece. Ayaklarını ozellikle uşutmemen gerek. Ve sıcak su torbasınıda dşrek karnına koyma bacağında kalçanda faln dursun. Bide pekmezi ılık suyla inceltip iç çok işe yarar..
çok şiddetli ağrı çektiğim için yontemlerim hazırdır

Canım tavsiyen için teşekkür ederim yalnız benim regl döneminde yapabildigim tek şey nefes egzersizleri ve ölü gibi yatmak ama söylediğini tuttum mantıklı :) psikolojik olarak da kendimizi iyi hissetmemiz lazım
Aynen bende sen gibi yataktan çıkamam. Ölecek gibi olurum, nefes alış verişim değişir vs. Ama müzik açıp biraz hayal kurmaya başlayınca, hele de o hayale kendimi kaptırınca inan rahatlıyorum. :)
Bak mesela ben genelde "Gökhan Türkmen & Bahadır Tatlıöz - Bedende Ruh Yokken" dinlerim... 5 dk sonra falan ağrı kalmamış :anneadayı:

Saol canim aynen
Aynen bende sen gibi yataktan çıkamam. Ölecek gibi olurum, nefes alış verişim değişir vs. Ama müzik açıp biraz hayal kurmaya başlayınca, hele de o hayale kendimi kaptırınca inan rahatlıyorum. :)
Bak mesela ben genelde "Gökhan Türkmen & Bahadır Tatlıöz - Bedende Ruh Yokken" dinlerim... 5 dk sonra falan ağrı kalmamış :anneadayı:

Doğum kontrol hapları da ağrıyı azaltıyor
Kadın doğumcunuza gidip bu derdinizi anlatın. Size uygun bir tanesini verir zaten.

Alemsin ya beni bu halde güldürdün ya Allah da seni güldürsün çok iyi ya denicem bunu

Son düzenleme:
Merhaba.
Ben bir ara Doğadan Özel Günler Çayını kullanıyordum. Fakat, satmadığı için piyasadan çektiler.
Ben de evde şöyle bir karışım yapıyorum: Civanperçemi, mayıs papatyası.
Her birinden 2-3 parça.
Eğer uyumadan önce içiyorsam, içine melisa ve karabaş otu da katıyorum.
Adetimin yaklaştığını anladığım an her gün içiyorum. Genellikle 2 gün önceden başlıyorum ve ilk iki günde de içmeye devam ediyorum eğer ağrım varsa.
Civanperçemi, kadınlar için çok önemli bir bitki. Gerek adet dönemi sorunları, gerek menopoz sorunları için kurtarıcı.

Şöyle bir uyarı da bulunayım: Tüm bitki çayları böbreklere yüklenir. Eğer böylesi çaylar içecekseniz, yanında suyu eksik etmeyiniz. Yoksa böbrek ağrısı yaparlar. Yeterince su içen insana bir şey yapmazlar.

Ben adet olmadan 10gun once her gece papatya cayi iciyorum. Miss.. hic agrisiz sizisiz geciyor reglim. Tavsiye ederim.

Aynı sorun bende de vardı hatta her ay hastahane hastahane artık psikolojim bozulmuştu en son Doktora gittim bunun için ben bir ilaç verdi olmadan 2 gün önce kullan dedi ve kullandım hiç ağrım sızım olmuyor hatta unutuyorum olduğumu o derece doktora gidebilirsiniz bunun için..

Hayit otu hapi öneririm.
Bende cok kötü oluyordum.. ama bu hapi kullandiktan sonra hic agri sizi kalmadi sükür.

X