Her ay belirti yaşayıp,hüsrana uğrayanlar..bu topik hepimize uğurlu gelsin inşallah..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...

kesin hamileyim dedirten belirtilerinden biraz bahsedermisin cnm...

yemek kokularının kötü gelmesi, kasık ağrıları, baş dönmesi, belde ve bacaklarda ağrı... bende gögüslerde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı, sivilcelenme olmadı hatta güzelleşmiştim(eşim öyle diyordu), baş ağrısı olmazdı. gebeliğin ilk dönemlerinde çok belirgin farkettiğim 2 belirti vardı 1.si adet olacak gibi olan hafif sancılar(ki o sadece 1 gün sürdü o da beklediğim adet günümdü), 2.si bende hiç göbek yoktur, ama o zaman göbek çıkmıştı. haa bir de annemin farkettiği belirti var ki o en önemlisi çünkü batıma 10 gün varken senin kirpiklerin düşmüş ve yapış yapış olmuş sen hamilesin dedi, üstelik korunduğumu zannediyordu şok oldu:) ama şimdi her ay kirpiklerin yapışmış diyor yine de hamile değilim:S

canimmm
bendede kasik agrisi yumurtlamayla basliyo sonra gecmiyo ve hep soldaa . adetimde duzenli yumurtlamamda ama sanirim benimde bu sizlama catlamamasindan oluyo
catlamayan yumurta ile hamilelik olmuyo deilmiiiii
yani 1 den fazla yumurta olusup 1 i kistlesirse digeriyle hamilelik olurmu kiiiiiii
birde ben bu ay adet oldum gununde ama adet bitti sol yumurttaki sizi bitmediiiii
bu kist olustuysa adetle sokulup gitmedmi kiii acep
birde sogan kurunede basladim adetle beraber benn acaba o mu yapiyoooooo

ayy cokk soru sordumm kizlarrrrrrrr
ozur valla amaa ne bileyim bu durumu cozemiyorum yurt disinda oldugum icin suan doktorada gidemiyorummmm
bilgisi olan varsa cok sevinirim

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

merhaba kızlar haydi gelin bu yolda hep birlikte yürüyelim belirtilerimizi paylaşalım dertleşelim..el ele ilerleyip birbirimize destek olalım..sohbet edelim..batlarımızı yazalım heyecanla bekleyelim..birbirimize uğur getirelim şans dileyelim dua edelim..gelin hep birlikte mutlu sona ulaşalım,ANNE olalım Rabbimin izniyle inşallah..AMİN..:16::16:

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..allahım butu herkesın yuzunu gldursn unsalahh

merhaba kızlar bende her ay belirtileri yaşıyorum ama sonc hüsran.bakalım bugun sogan kürüne baslıyorum.işallah faydasını görürüm

Back
X