Normalde 0.100 ya da 1.2 filan çıkıyor ama belki ölçen hastane ile alakalıdırKizlar merhaba 3 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmadı ve her regl yaklaştığında yoğun belirtiler yaşadım kan verince beta hgc değeri sabit hep 4.9 da hiç değişmiyor tam sınırda olması benim kafamı karıştırıyor yani bu değerin değişmesi gerekmiyormu her ay. Benim gibi olan var mı??
Baska bir hastanede daha verin kanka. Labaratuvarla alakalıdır belki veya kimyasal gebelik durumu mu oluyor acabaKizlar merhaba 3 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmadı ve her regl yaklaştığında yoğun belirtiler yaşadım kan verince beta hgc değeri sabit hep 4.9 da hiç değişmiyor tam sınırda olması benim kafamı karıştırıyor yani bu değerin değişmesi gerekmiyormu her ay. Benim gibi olan var mı??
Hastaneyle alakası varmıdır ya acaba insanın degerleri değişir her ay benim bu 3 defadır 4.9 çıkıyor her ay aynı sonuç tabi hep aynı hastaneye gittimBaska bir hastanede daha verin kanka. Labaratuvarla alakalıdır belki veya kimyasal gebelik durumu mu oluyor acaba
5in altinda olduğunu ifade etmek için belki yuvarlama bir rakamdir laboratuvarlarda tabiki fark oluyor kimisi sadece 5ten büyüktür yaziyor sonuçta kağıdına değerini gidemiyorsun mesela. Beta takibi yapılırken de hep aynı yerde kan verin derlerHastaneyle alakası varmıdır ya acaba insanın degerleri değişir her ay benim bu 3 defadır 4.9 çıkıyor her ay aynı sonuç tabi hep aynı hastaneye gittim
Ya bu ay çok garip geçti o yüzden merak ettim ve şuan adetteyim ama ilk defa çok pihtili bir şekilde görüyorum adetten bir gün önce kan verdim sonuç 4.9 du. Üstüne görme olayı varmıdır diye düşündüm ama çok yoğun adet görüyorum şuan zannetmiyorum5in altinda olduğunu ifade etmek için belki yuvarlama bir rakamdir laboratuvarlarda tabiki fark oluyor kimisi sadece 5ten büyüktür yaziyor sonuçta kağıdına değerini gidemiyorsun mesela. Beta takibi yapılırken de hep aynı yerde kan verin derler
Bence hastane değiştirinKizlar merhaba 3 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmadı ve her regl yaklaştığında yoğun belirtiler yaşadım kan verince beta hgc değeri sabit hep 4.9 da hiç değişmiyor tam sınırda olması benim kafamı karıştırıyor yani bu değerin değişmesi gerekmiyormu her ay. Benim gibi olan var mı??
Yarın başka hastanede vericem nasip olursa en azından şüphem yok olur adetteyim ve sol kasığım atıyor 5. GünümBence hastane değiştirin
Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin. Doktorlar bunun uzerinde pek durmaz aslında tabi sürekli böyle oluyorsa da uzerine gitmek lazım belki pıhtılaşma sorunu vardir daha kanda iken dusuyordur bende 1 defa yaşadım inanilmaz yoğun ve pihtili bir adet geçirdim.Ya bu ay çok garip geçti o yüzden merak ettim ve şuan adetteyim ama ilk defa çok pihtili bir şekilde görüyorum adetten bir gün önce kan verdim sonuç 4.9 du. Üstüne görme olayı varmıdır diye düşündüm ama çok yoğun adet görüyorum şuan zannetmiyorum
Kadın doğuma görünüp ona da sorabilirsin canım hem muayene olursunYarın başka hastanede vericem nasip olursa en azından şüphem yok olur adetteyim ve sol kasığım atıyor 5. Günüm
AA bunu bilmem iyi oldu ama benim ilk defa böyle oldu adetten 2 gün önce kahverengi lekeleri gördüm dedim herhalde hamileyim yerleşmesir. Ama adet olunca çok pihtili bir şekilde oldum ve yoğunKimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin. Doktorlar bunun uzerinde pek durmaz aslında tabi sürekli böyle oluyorsa da uzerine gitmek lazım belki pıhtılaşma sorunu vardir daha kanda iken dusuyordur bende 1 defa yaşadım inanilmaz yoğun ve pihtili bir adet geçirdim.
Var Boyle durumlar maalesef isin içine girince her detayla ilgili az çok fikri oluyor insanin. Doktor kontrolünden olmakta fayda var tabi. Ben adet oldum diye gitmiştim tedaviye basliycaktik progesteron değerim yüksek çıkınca kimyasal geciriyosun büyük ihtimal diye tedavimi ertelemişti o ay.AA bunu bilmem iyi oldu ama benim ilk defa böyle oldu adetten 2 gün önce kahverengi lekeleri gördüm dedim herhalde hamileyim yerleşmesir. Ama adet olunca çok pihtili bir şekilde oldum ve yoğun
Ya işte ben İstanbul'a gelin geldim en yakın hastane bile bna uzak yolu bilmem eşim akşam işten gelince beni acile götürürdü orda kan tahlili verirdimKadın doğuma görünüp ona da sorabilirsin canım hem muayene olursun
Çok teşekkür ederim beni baya bilgilendirdinizVar Boyle durumlar maalesef isin içine girince her detayla ilgili az çok fikri oluyor insanin. Doktor kontrolünden olmakta fayda var tabi. Ben adet oldum diye gitmiştim tedaviye basliycaktik progesteron değerim yüksek çıkınca kimyasal geciriyosun büyük ihtimal diye tedavimi ertelemişti o ay.
Yaaa öyle mi bende başka Şehire gelin geldim zor oluyor öyle ciddenYa işte ben İstanbul'a gelin geldim en yakın hastane bile bna uzak yolu bilmem eşim akşam işten gelince beni acile götürürdü orda kan tahlili verirdim
Evet randevu almaya kalksam yoktur yaniYaaa öyle mi bende başka Şehire gelin geldim zor oluyor öyle cidden
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canımEvet randevu almaya kalksam yoktur yani
Merhaba bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum hiç bi engel yoktu o ay ama adet oldum ve normalde çok az olurdu hiç pıhtılı olmazdı yoğun ve çok pıhtılı oldu şuan sizin bu dediğinizden sonra bi şüphelendim sonrasında hemen gebe kaldınız mı acabaKimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin. Doktorlar bunun uzerinde pek durmaz aslında tabi sürekli böyle oluyorsa da uzerine gitmek lazım belki pıhtılaşma sorunu vardir daha kanda iken dusuyordur bende 1 defa yaşadım inanilmaz yoğun ve pihtili bir adet geçirdim.
Tüp bebek ile kaldimMerhaba bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum hiç bi engel yoktu o ay ama adet oldum ve normalde çok az olurdu hiç pıhtılı olmazdı yoğun ve çok pıhtılı oldu şuan sizin bu dediğinizden sonra bi şüphelendim sonrasında hemen gebe kaldınız mı acaba
Merhabalar biraz zaman geçmiş ama sonrasında bir sorun yaşadınız mı bu ay benimde çok garip normal zamanından uzun oldu hala bitmedi ve çok pihtili çok ağrılı geçiyor gün içinde azalıyor gibi sonra bı anda tekrar çoğalıyor açık renkte baya anlam veremedim gecikince test yapmıştım negatif çıktı sonrasında da adet oldum ama bitmek bilmedi resmen siz naptınız sonrasında acaba merak ettimYa bu ay çok garip geçti o yüzden merak ettim ve şuan adetteyim ama ilk defa çok pihtili bir şekilde görüyorum adetten bir gün önce kan verdim sonuç 4.9 du. Üstüne görme olayı varmıdır diye düşündüm ama çok yoğun adet görüyorum şuan zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?