Cnm napiym bnde yoldaydim baya bi kar yağıyor. .yolda afet oldm sandim sancim vardi yokmuş bişe ama gelir yakinda:))Eflalim canım inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudun toparlar kendini.. Kendini hazır hissettiğinde Rabbim yine verir elbette.. Ne eşinde, ne sende sorun yok en azından bunu biliyorsun..
Tnscn geçmiş olsun canım sana da.. Ne kadar çok kimyasal haberi alıyoruz.. Neden böyle acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi bünyemiz değişti bu kadar..
Yesil-sis unutulmak nasıl kelime? Iki gündür aldığımız haberlerden ve senin de girmeyisinden sohbet olmadı. Yoksa unutulan falan yok inan ki..
Kızlar nasılsınız?? Cimcimemm kanaman ne durumda?? Matmazelim iyi oldun mü canım iyice?? Gerçi şu soğukta diri adam da hasta olur. Burnum buz gibi okulda kat kat giydiğim halde :2::2: marmelatımmm sen ne alemdesin kuzum batına 2 gün kaldı senin de.. Elcem kuzuuu nasıl gidiyor ders çalışıyor musun yoksa çalışmalara devam mi
Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.
Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.
hoş geldin minikim nasılın epeydir yoktun ortalıklarda yada denk gelmiyorduk nasılsın nasıl gidiyor..........
Vuu bugün senin kavuşma günün de mi:))
İyi gidiyor canım. Bu ay yumoşlarım gelişti şükür. Dün doktordaydım 22-20-20-18-15 mm boyutunda 5 yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi vuruldum akşam 7 gibi bakalım gerisi Allah'a kalmış. Bu ay olmasa diğer aylar denemeye devam. Allah ol diyene kadar :)
İyi gidiyor canım. Bu ay yumoşlarım gelişti şükür. Dün doktordaydım 22-20-20-18-15 mm boyutunda 5 yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi vuruldum akşam 7 gibi bakalım gerisi Allah'a kalmış. Bu ay olmasa diğer aylar denemeye devam. Allah ol diyene kadar :)
tatlım bu çok iyi haber çok çok sevindim ......... bu çok iiyi gerçekten beş tane ve boyutlatı çok çok iyi !!!!!!! inşallah hamiş kalırsın canım klomen mi kullandın ????? kaç kutu kullandın ?????????? yada ndoğal mı oluştu offfff çok soru sordum heeeeee kusura bakma cnm
Yok ne kusuru aşk olsun. :) Hatırlıyormusun bilmem yumurtalarım hiç büyümüyordu klomne kullandım günde 2 tane büyümedi. Doktor başka türlü deneyelim dedi. 8 saat aralıklarla klomen kullandım saat kurup içtim hiç aksatmadan. İki kutu bitirdim yani 7 güne denk geliyor.
Bunun yanında 10 gün boyunca çörek otu kürü yaptım. Onuda burda topiklerin birinde görmüştüm. Denemekten zarar gelmez dedim. Belki o da etkili olmuştur.
Doktorum bile şaşırdı çok iyi dedi. Yumurtalarım çok dirençliydi çünkü. 3 gün önce 14 mm 2 yumurtam vardı. Dün ekrana bir baktık hemen büyümüşler küçüklerde büyümüş. Bakalım hayırlısı inş. bu ay sonuç alırım. Olmazsada diğer aylar aynı yöntemleri denicem.
bende tedaviye başladım ayın 26sından beri beş kere gittim yumurta takibine aldı doktor beni serephone verdi adetin 5. günü günde iki kere içtim hiç bir tan ebile yumurtam oluşmadı... ayın 31 inde dozu günde3 e çıkaracak bu severde yumoşlarım büyümezse iğneye geçeceğiz dedi !!!!!! fsh hormonum düşük yüksek hiç bir hormonum yok .......... canım sıkkın benimde biraz ....
evet hatırlıyorum cnm büyümüyordu ondan şaşırdım ya beş tane olmasına !!!
seninde benim gibi faydası olmamış demekki iki doz !!! bana serephone veiyor klomenden daha iyiymiş öyle dedi doktorum !!!
bende çörek otunu duydum bende yapacağım reglimin ilk günü başlayacağım bende geç mi olur ki sen ne zamn başladın çörek otuna cnm ????? bende yapacağım pazartesi duphastona başlıyorum 10gün sonra biticek 4.günü hastalanacağım ne zaman içmeye başlayayım çöre otunu ?????????? kesin olmuştur cnm faydası olmazmı
Bende aynı şeyleri yaşadım. Günde 3 taneye denk geliyor son denediğim yöntem benimde. Bu yöntem de olmazsa iğneye geçeceğiz dedi doktor hiç ümit vermemişti bana ama nasip bak oluyormuş. İnş seninde büyür ve sonuç alırsın canım. En yakın zamanda güzel haberlerini görürüm inş.
inşallah cnm inşallahhh!!!!! iğneler ateş pahası maddi yönden baya etkiliyor insanı birde sigortamızda yok ne yaparız bilmiyorum ...kış gününde
Evet bende araştırma yaptım iğneler gerçekten pahalıymış. Ama oturduğum sitede 4 bayanda iğne yöntemiyle hamile kalmışlar hemde 3 bayanın 2kizleri var diğeri tek. Yani iğne yöntemi çoğul gebeliğe de neden olabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnş iğneye gerek kalmaz seninde büyür biran önce.
Allahım hepinize Anne olmayı kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin...
evet haklısın cnm !!!!! doğrudur cnm ...ne güzelll!!!!! amiin cnm amiinnn... çörek otunu günde bir sefer mi kullanıyordun nasıl yapıyorsun???
10 yemek kaşığı bal ( Çiçek balını daha çok önermişler ben çiçek balı kullandım)
12 tatlı kaşığı çörek otu (Normalde aktardan çekilmişini alıyorsun ama ben çekilmemiş aldım evde şef bıçağıyla ekmek tahtasının üzerinde ince ince doğradım)
10 çay kaşığı toz tarçın.
Hepsini karıştır her gün aç karnına sabah kalktığın gibi bir yemek kağışı ye. Tarçından dolayı biraz acayip tadı oluyo :) ama hemen yutarsan sorun yok. kk de birçok topikte var araştırabilirsin.
Ama sana tavsiyem yumurta takibi yaptıracaksan bunu kullanman. Ben klomen kullanıp yumurta takibine gittiğim için kullandım bazı insanlar kullanmış takip yaptırmamışlar kist olmuş sonra. Sn doktora gittiğin için sorun olmaz bence kullan kullanmaktan zarar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?