Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tnscn bence kendini iyi hissetmiyorsan, korkun varsa ara verebilirsin. Sonuçta psikoloji çok önemli bu süreçte.. Inşallah hakkında hayırlısı olur..
Matmazel kuzum nereye gitti kocan şu yumyum haftası?? açaydın gollarınııı gitme diyeydiiinnnn benim de yumyum haftası gün aşırıya devam
Cimcimeeee sen bence üniversiteye başvur, alın benim diplomami ben lise mezunu olarak girmek istiyorum de bariii ben mayısta ilk deneme sınavında 60 falan almıştım. Nasip yaa diyorum nekadar düşük bu puan. Garibim muhasebeci beni teselli ediyor üzülme. Eksiklerini tamamlarsın yükselir diye. Hakkaten de 80 üstüne çıktım sonraları. Sen de toparlarsın üzülme canım..

Cnm napiym bnde yoldaydim baya bi kar yağıyor. .yolda afet oldm sandim sancim vardi yokmuş bişe ama gelir yakinda:))

Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.

Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.

hoş geldin minikim nasılın epeydir yoktun ortalıklarda yada denk gelmiyorduk nasılsın nasıl gidiyor..........

hoş geldin minikim nasılın epeydir yoktun ortalıklarda yada denk gelmiyorduk nasılsın nasıl gidiyor..........

İyi gidiyor canım. Bu ay yumoşlarım gelişti şükür. Dün doktordaydım 22-20-20-18-15 mm boyutunda 5 yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi vuruldum akşam 7 gibi bakalım gerisi Allah'a kalmış. Bu ay olmasa diğer aylar denemeye devam. Allah ol diyene kadar :)

Son düzenleme:

tatlım bu çok iyi haber çok çok sevindim ......... bu çok iiyi gerçekten beş tane ve boyutlatı çok çok iyi !!!!!!! inşallah hamiş kalırsın canım klomen mi kullandın ????? kaç kutu kullandın ?????????? yada ndoğal mı oluştu offfff çok soru sordum heeeeee kusura bakma cnm

bende tedaviye başladım ayın 26sından beri beş kere gittim yumurta takibine aldı doktor beni serephone verdi adetin 5. günü günde iki kere içtim hiç bir tan ebile yumurtam oluşmadı... ayın 31 inde dozu günde3 e çıkaracak bu severde yumoşlarım büyümezse iğneye geçeceğiz dedi !!!!!! fsh hormonum düşük yüksek hiç bir hormonum yok .......... canım sıkkın benimde biraz ....

Yok ne kusuru aşk olsun. :) Hatırlıyormusun bilmem yumurtalarım hiç büyümüyordu klomne kullandım günde 2 tane büyümedi. Doktor başka türlü deneyelim dedi. 8 saat aralıklarla klomen kullandım saat kurup içtim hiç aksatmadan. İki kutu bitirdim yani 7 güne denk geliyor.

Bunun yanında 10 gün boyunca çörek otu kürü yaptım. Onuda burda topiklerin birinde görmüştüm. Denemekten zarar gelmez dedim. Belki o da etkili olmuştur.

Doktorum bile şaşırdı çok iyi dedi. Yumurtalarım çok dirençliydi çünkü. 3 gün önce 14 mm 2 yumurtam vardı. Dün ekrana bir baktık hemen büyümüşler küçüklerde büyümüş. Bakalım hayırlısı inş. bu ay sonuç alırım. Olmazsada diğer aylar aynı yöntemleri denicem.

evet hatırlıyorum cnm büyümüyordu ondan şaşırdım ya beş tane olmasına !!!
seninde benim gibi faydası olmamış demekki iki doz !!! bana serephone veiyor klomenden daha iyiymiş öyle dedi doktorum !!!
bende çörek otunu duydum bende yapacağım reglimin ilk günü başlayacağım bende geç mi olur ki sen ne zamn başladın çörek otuna cnm ????? bende yapacağım pazartesi duphastona başlıyorum 10gün sonra biticek 4.günü hastalanacağım ne zaman içmeye başlayayım çöre otunu ?????????? kesin olmuştur cnm faydası olmazmı

Bende aynı şeyleri yaşadım. Günde 3 taneye denk geliyor son denediğim yöntem benimde. Bu yöntem de olmazsa iğneye geçeceğiz dedi doktor hiç ümit vermemişti bana ama nasip bak oluyormuş. İnş seninde büyür ve sonuç alırsın canım. En yakın zamanda güzel haberlerini görürüm inş.

Adetimin 2. günü çörek otu kürüne 4. günü klomene başladım ben. Çörk otu kürü normalde en az 12 gün yapılıyormuş. Ben 10 gün yaptım. Klomenide günd üç taneye denk gelecek şekilde 2 kutu bitirdim.

inşallah cnm inşallahhh!!!!! iğneler ateş pahası maddi yönden baya etkiliyor insanı birde sigortamızda yok ne yaparız bilmiyorum ...kış gününde

inşallah cnm inşallahhh!!!!! iğneler ateş pahası maddi yönden baya etkiliyor insanı birde sigortamızda yok ne yaparız bilmiyorum ...kış gününde

Evet bende araştırma yaptım iğneler gerçekten pahalıymış. Ama oturduğum sitede 4 bayanda iğne yöntemiyle hamile kalmışlar hemde 3 bayanın 2kizleri var diğeri tek. Yani iğne yöntemi çoğul gebeliğe de neden olabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnş iğneye gerek kalmaz seninde büyür biran önce.

evet haklısın cnm !!!!! doğrudur cnm ...ne güzelll!!!!! amiin cnm amiinnn... çörek otunu günde bir sefer mi kullanıyordun nasıl yapıyorsun???

Allahım hepinize Anne olmayı kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin...

amiinn cnm sağolll!!!!!!!!!!!!!!!! hoş geldin aramızaaa.......

miniğim senin benim kilon nasıl zayıf mısın ??? merak ettimde benim pkodan dolayyı birde hormon ilçlarından ben çok kilo aldım 15 kilo vermem lazım uğun tekrar diyete başladım hayırlıs inşallah verebilirim birazz hamiş kalırsam eğer 100 kiloyu göreceğimmm diye çok koruyorumm:18::18::18:

elektrikler gitti laptopumunda sarjı az biterse kusuruma bakma ssakınnn!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…