Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
Marmelat benim adet günü negatif çıktı ertesi gün kanda çıktı. Hatta iki gün geçti idrarda anca silik çıktı o yüzden inşallah olacak ben inanıyorum
Hayirlisi cnm inşallah ama pek umudum yok. Adettn önceki sancilr basladi gelecegnin habercisi.. Allah bebisini sana bağışlasın cnm
Kuzum pazartesiye kadar bekle bence hala olmazsan kan testi yaptir. Bak meraklandim simdi...Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
Haleee sen blogger misin yoksa?? Bak bi ortak nokta daha varmisBurada tarif veremem ama Hale'nin Dünyası derim)
Tabi asiktir beee senin gibi hatuna asik olmasinda ne yapsin... Allah mutlulugunuzu daim etsin canimmçok seven ama sevgisini belli etmek istemeyen insanlar sevdiğini uykusunda öpermiş:44:
benim kocam hem öpüyo hemde elimi tutuyo
sabaha kadar el ele uyuyoruz galiba kocam bana aşık
bu akşam ne kadar tezatlık varsa heprine giriş yaptım herkesin derdi ayrı ama her kendine dert edinende cahilliğin altına sığınıyor çok gıcık oldummmmm
Tabi asiktir beee senin gibi hatuna asik olmasinda ne yapsin... Allah mutlulugunuzu daim etsin canimm
Ayyy sorma bende sistim patlicam sinirimden dogru duzgun korunmuyolar sevgilileriyle yatip kalkiyolar sonrada yok bebegi istemiyo aldiriyim.. Ne kolay ya boyle aldirmak falan. Allah islah etsin bu insanlari. Offff cok gicik oldum yaaaa
Kizlarr bikac gundur akinti kontrolu yapiyodum bugun akintimin baya yumurta aki kivaminda oldugunu farkettim. Bu konuda cok bilgili olmadigim icin bilenler bi sorularimi yanitlasin ne olur
1- iliski dun oldu ama ben akintiyi bugun farkettim sizce erkenmi olmus
2- akinti boyleyse yumurtluyorum mu demek? Yani yarin iliski olabilseydi sansim artmis mi olucakti?
3- yoksa dunki iliskiden dolayi hala sansim varmi?
rabbim cümlemizin hanesine huzur versin kuzumm
evet yaa o bi ayrı bide fıstıklı baklava konusu var. fıstıklı baklavaya aşeriyorum ama param yok diye konu açmış biri. ama gel gör ki internete giren cep telefonu var.
bana böyle insanlar sadece gündeme gelmek için saçmalıyorlar gibi geliyor nedense
Gercekten miiicanım asıl dün olması çok iyi olmuş.
o akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösterir
yani yumurtan çatladığında hazır asker bekleyen spermenler olacak
ve çatlaklardan içeri süzülerek bebiş olacak :124:
zaten spermenler içine girer girmez hemen yumurtaya ulaşamıyor malum
yerli malı haftasına cupcake mi yapılır kız
ağlayan pasta yap çok güzel oluyo
biz eskiden yerli malı haftasında mısır patlatıp götürürdük okula
kııııızzzz ben bile girdim baktım seninmi burası hemen abone olayım
Kuzum pazartesiye kadar bekle bence hala olmazsan kan testi yaptir. Bak meraklandim simdi...
Haleee sen blogger misin yoksa?? Bak bi ortak nokta daha varmis
Cimcime güzelce anlatmış i̇nsallah beklenenlerden birisi vuslata ererGercekten miiiayy insallah dedigin gibi suzulebilmislerdir iceri... Bak mutlu oldum simdi
Canlarım ben de durup durup bu saatte geldim ama kimsecikler yok, uykudan alamıyorum kendimi aksam olunca, malum is yerinde aksama kadar kalınca eve gözüm düşüyor, oyle olunca da uyuyup bu saatlerde uyanıyorum, buralara göz atıyorum
Herkese bol tatlı rüyali geceler
Sağol tatlım umutlanmak yok:)) inanki vücudumu taniyorum ve olcgm bugun yarın :)))Canım bende de aynıydı hep petle gittim tuvalete ama birşey yoktu inşallah sende de öyle olacak
Tatlım bnde öylesine yaptim hamile olmadgmi bile bile ztn adet olcm yakinda :))Kuzum pazartesiye kadar bekle bence hala olmazsan kan testi yaptir. Bak meraklandim simdi...
Haleee sen blogger misin yoksa?? Bak bi ortak nokta daha varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?