Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar napıosunuz sabah kalktım temizlk yapcam die öldürdm kendimi :) en son eşim elimden aldı o yapıo bişiler bn de azck oturim dedim. Dinlenip derse başlıcam dua edin kızlar bana önmzdeki cuma yüne sunum var marmelatım önümzdeki aya bakıcaz artık pes etmk yok canm benm hep birlikte ;)
Öyle cnm uzulmedim zaten ya :)) inşallah hep birlkte hamile kaliriz

Slm kızlar napıosunuz sabah kalktım temizlk yapcam die öldürdm kendimi :) en son eşim elimden aldı o yapıo bişiler bn de azck oturim dedim. Dinlenip derse başlıcam dua edin kızlar bana önmzdeki cuma yüne sunum var marmelatım önümzdeki aya bakıcaz artık pes etmk yok canm benm hep birlikte ;)

Kolay gelsin canım birazda kocişler yapsın tabiii ;) dışarıdaki işlerimi bitirdim şimdi bende başlayacağım hatır hutur temİzliğe :( âmin canm inş sunumun iyi geçer başarılar diliyorum şimdiden

Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
canım erken daha inşallah hamilesindir değilsende önümüzdeki aya olur inşallah sağlıklı bir beben
bu akşam ne kadar tezatlık varsa heprine giriş yaptım herkesin derdi ayrı ama her kendine dert edinende cahilliğin altına sığınıyor çok gıcık oldummmmm :47:

ne oldu kuzum?

çok seven ama sevgisini belli etmek istemeyen insanlar sevdiğini uykusunda öpermiş:44:

benim kocam hem öpüyo hemde elimi tutuyo
sabaha kadar el ele uyuyoruz galiba kocam bana aşık :52:

kız fıstık gibi hamarat hatunsun tabi aşıktır:)

Tabi asiktir beee senin gibi hatuna asik olmasinda ne yapsin... Allah mutlulugunuzu daim etsin canimm

Ayyy sorma bende sistim patlicam sinirimden dogru duzgun korunmuyolar sevgilileriyle yatip kalkiyolar sonrada yok bebegi istemiyo aldiriyim.. Ne kolay ya boyle aldirmak falan. Allah islah etsin bu insanlari. Offff cok gicik oldum yaaaa

kız ne oldu ya ben kaçırdım mevzuyu

Kizlarr bikac gundur akinti kontrolu yapiyodum bugun akintimin baya yumurta aki kivaminda oldugunu farkettim. Bu konuda cok bilgili olmadigim icin bilenler bi sorularimi yanitlasin ne olur
1- iliski dun oldu ama ben akintiyi bugun farkettim sizce erkenmi olmus
2- akinti boyleyse yumurtluyorum mu demek? Yani yarin iliski olabilseydi sansim artmis mi olucakti?
3- yoksa dunki iliskiden dolayi hala sansim varmi?

Canım iki üç güne çatlarsın ilişkiye devam et benimki yumurtlamadan 3 gün önce tutmuştu yumurtlama öncesi ilişki daha güzel:)

rabbim cümlemizin hanesine huzur versin kuzumm

evet yaa o bi ayrı bide fıstıklı baklava konusu var. fıstıklı baklavaya aşeriyorum ama param yok diye konu açmış biri. ama gel gör ki internete giren cep telefonu var.
bana böyle insanlar sadece gündeme gelmek için saçmalıyorlar gibi geliyor nedense

ay ne konusu çatlıycam bir derdim var da mı bu hemen bakayım bari

bugün çok yorucu bir gün geçirdim kızlar sabahtan deneme sınavım vardı öğlen eve geldim temizlikti çamaşırdı derken tam totomu koltuğa koydum ablam aradı yeğenimi hastaneye yatırmışlar. akşam üzeri apar topar hastaneye gittim. eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama size bakmak istedim.
çok uykum geldi ben uyumaya gidiyorum kendinize çok iyi bakın. bu ara fazla giremiyorum ama aklım hep sizde. hepinizi seviyorum öpüldünüz :54:
geçmiş olsun canım yeğenine
Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın :31::31:
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bile :27::27: bir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Halozzy canım bakayım bilgisayardan girince bloguna sağol :)
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..

Rosechina canım krema yok da, çikolata sosu doksem olur mü?? Bi de karbonat da yok onsuz olmaz mi:)
Matmazelim çikolata topu mü bu?? Bu da güzel yaa yarına yapabilirim bunu da ya da bugüne.

kuzum ben konuyu anlamadım neye kızdınız neyse, matmazelin verdiği tarifi yap canım çocuklar bayılıyor o toplara:))

canım erken daha inşallah hamilesindir değilsende önümüzdeki aya olur inşallah sağlıklı bir beben

ne oldu kuzum?

kız fıstık gibi hamarat hatunsun tabi aşıktır:)

kız ne oldu ya ben kaçırdım mevzuyu

Canım iki üç güne çatlarsın ilişkiye devam et benimki yumurtlamadan 3 gün önce tutmuştu yumurtlama öncesi ilişki daha güzel:)

ay ne konusu çatlıycam bir derdim var da mı bu hemen bakayım bari

geçmiş olsun canım yeğenine

kuzum ben konuyu anlamadım neye kızdınız neyse, matmazelin verdiği tarifi yap canım çocuklar bayılıyor o toplara:))

canım çok teşekkür ederim. 2 saat arayla oksijen veriliyor ama keyfi yerinde maşallah
sitedeki bazı konular dikkatimi çekti bi gireyim dedim ikiside uçkuruna sahip olamayanların konusu

Cimcimem beni listesen cıkarabilirsin caanım

niyeeeeeeeeeee :53:

Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda Gittigidiyorda satiliyor , orada buldum sadece. Hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

canım çok teşekkür ederim. 2 saat arayla oksijen veriliyor ama keyfi yerinde maşallah
sitedeki bazı konular dikkatimi çekti bi gireyim dedim ikiside uçkuruna sahip olamayanların konusu

niyeeeeeeeeeee :53:

Size sorduktan sonra buldum canım konuyu:)) ne diyeyim Allah ıslah etsin biz burda uğraşıyoruz bak benimde bebeğim yaşamıyor ne yapacağım nasıl olacak diye düşünüyorum:(

arkadaşlar mrb.benim bi sorum olacak sizden.ben de bebek istiyorum fakat bazı kişilerin yorumlarını okuduğumda yumurta çatladığında beyaz(yumurta akı gibi beyaz)akıntıdan bahsediyorlar.ben böyle bişeyle hiç karşılaşmadım adetlerimde heray 3-4 gün atabiliyor.yumurtamıyor olabilir miyim? şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar mrb.benim bi sorum olacak sizden.ben de bebek istiyorum fakat bazı kişilerin yorumlarını okuduğumda yumurta çatladığında beyaz(yumurta akı gibi beyaz)akıntıdan bahsediyorlar.ben böyle bişeyle hiç karşılaşmadım adetlerimde heray 3-4 gün atabiliyor.yumurtamıyor olabilir miyim? şimdiden teşekkürler.

canım bence en kesin sonucu ovulasyon testleriyle alırsın,mesela bende akıntı geldikten bir-iki gün sonra test pozitif çıkmıştı.Bazen hiç ummadığın bir tarihte çıkıyor yumurtlama günün.

canım bence en kesin sonucu ovulasyon testleriyle alırsın,mesela bende akıntı geldikten bir-iki gün sonra test pozitif çıkmıştı.Bazen hiç ummadığın bir tarihte çıkıyor yumurtlama günün.

Ovulasyon testi bu ay kullandım ve yaklaşık 13.günden bir başladım 18 adet kullandım babystart marka.22.gün ikinci çizgi hafif silikti ertesi gün biraz daha koyulaştı ama t çizgisi kadar net olmadı :( doktora gittim doktor inanma dedi ovulasyon testine gel yumurta takibi yapalım dedi.

Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. :(

Günaydın kızlar pazar pazar kimse yoktur tabi :)) dün 3-4 damla kan vardi camasrimda. Şuan adet olckmism gbi kasilmalr var sürekli lavaboya gidiorum :))))) bekleynce olmuyo demek:9:

Günaydın kuzular haftasonu kimseler uğramamış marmelatımdan başka..
Dün misafirlerim geldi revani, kuru dolma, kakaolu ıslak kurabiye ve patatesli börek yapmıştım. Bir orduya yetecek kadar olmuş hepsi kaldı :2: bugün de erkenden kalktım arkadaşın gününe revani yaptım(ev sahibi birşey yapmıyor herkes bir çeşit yapıyor) yarına da kalan kurabiyeleri ve rosechinanın verdiği keki yapayım diyorum. Bir de geleneksel mısır patlatirim27::27:
Marmelat canım gelecek diye diye getireceksin sonunda haaaaa. Birak gelmesin napcan yaa :1::1:

Dün misafirlerim geldi revani, kuru dolma, kakaolu ıslak kurabiye ve patatesli börek yapmıştım. Bir orduya yetecek kadar olmuş hepsi kaldı :2: bugün de erkenden kalktım arkadaşın gününe revani yaptım(ev sahibi birşey yapmıyor herkes bir çeşit yapıyor) yarına da kalan kurabiyeleri ve rosechinanın verdiği keki yapayım diyorum. Bir de geleneksel mısır patlatirim27::27:
Marmelat canım gelecek diye diye getireceksin sonunda haaaaa. Birak gelmesin napcan yaa :1::1:
Oooohhh maşallah cnm baya bişey yapmissn bnde bişey yapinca hep çok yaparm kalır sonra :)) napim cnmm gelmek istiyooo :)))) olamamakta sinir bozucu :)

Günaydın kızlar pazar pazar kimse yoktur tabi :)) dün 3-4 damla kan vardi camasrimda. Şuan adet olckmism gbi kasilmalr var sürekli lavaboya gidiorum :))))) bekleynce olmuyo demek:9:

Deli yaaa gelicekte be olucak sanki :1: gerci gelicekse biran once gelsin de sende yeni aya hazirlan...

Oooo kizimiz pek hamarat ellerine saglik eminim hepsi cok guzel olmustur. Bu hafta sonu mutfaktan cikamican anlasilan :1:

Deli yaaa gelicekte be olucak sanki :1: gerci gelicekse biran once gelsin de sende yeni aya hazirlan...

Oooo kizimiz pek hamarat ellerine saglik eminim hepsi cok guzel olmustur. Bu hafta sonu mutfaktan cikamican anlasilan :1:

Sıkıntı yapiyo tatlım olmayinca ne yapim gelmese iyiydi tabi ama gelecegi varsada gelsin yeni umutlar doğsun dimi:16:

Back
X